User
Pass
2FA
 
 

Reteta- Tarte in forma de inimioare

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message597
Maiter

[Young&Fearless]



Status: Offline
(since 05-11-2023 14:02)
Joined: 21 Jun 2018
Posts: 693, Topics: 168
Location: Romania

Reputation: 103.4
Votes: 114

Post Posted: 08-09-2018, 21:46:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ingrediente pentru Tarte Inimioare
Blat de biscuiti :
– 400 gr biscuiti simpli
– 1 pahar de zahar
– 150 gr margarina
– 1/2 pahar de apa

Crema de branza si banane
– 400 gr branza de vaci
– 3 oua
– 5 linguri de zahar
– 150 gr smantana de frisca
– 3 linguri de amidon
– 2 banane
– 2 pliculete de zahar vanilat

Pentru decor Tarte Inimioare:
– un compot mare de visine
– 5 linguri de zahar
– 2 pliculete gelatina rosie
– frisca

Preparare blat de biscuiti pentru Tarte Inimioare
Biscuitii se macina . Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa . Se adauga si margarina si se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Siropul de zahar caramelizat se toarna peste biscuiti si se amesteca bine .

Crema de branza si banane
Branza de vaci se bate cu mixerul pana devine pufoasa . Se adauga zaharul si amidonul de porumb. Se pun ouale pe rand si bananele zdobite . In compozitia de crema se adauga si vanilia si smantana lichida .

Preparare Tarte Inimioare
Pasta de biscuiti se aseaza in formele de tarte si se apasa cu palmele intanzandu-se uniform. Compozitia de crema se toarna peste blatul de biscuiti.

Tartele se dau la cuptor pana se rumenesc deasupra. Tartele inimioare se lasa sa se raceasca , apoi se ung deasupra cu jeleul de visine si se orneaza cu frisca.

Preparare jeleu pentru Tarte Inimioare
Sucul de la compotul de visine se pune la fiert . Puteti adauga si visinile din compot , curatate de samburi . Se adauga zaharul si se lasa sa dea cateva clocote. Apoi puteti strecura siropul si-l puneti din nou la fiert , adaugand si gelatina rosie . Se lasa sa fiarba 2 minute apoi se lasa putin sa se raceasca . Jeleul de visine se toarna peste tarte . Tartele Inimioare se orneaza cu frisca.


Must check out!
-my profile
-my playlist
-my photo gallery
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 26-04-2024, 10:58:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x