User
Pass
2FA

Retragere By >>> Just # PGL

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message359
djpetri21

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-10-2015 19:31)

Votes: 2

Post Posted: 13-08-2015, 00:34:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1:M-am saturat de atata prostie in uni oameni .
2:Numai este sv-ul care a fost acum 5+luni ...

Intradevar ce drq nu stiu sa joc ... De aia am un loc special unde conteaza , in GTR=GAMETRACKER . Acolo se vede cine esti cu adevarat - Si eu am locu meu unde alti doar viseaza . ( http://www.gametracker.com/server_info/FR.FREAKZ.RO:27015/ ) Da-ti in jos la top10 players si vede-ti acolo totul , RANK / ORE . ( Nu ma laud dar eu zic ca am facut destule pe acest server ... )

Nu ca cer ceva mai mult ca voi , dar nici sa ma i-a pe mine la misto niste pripasai care nici nu trec de 12-15 ani . -
Eu cand fac ceva , dau slay / kick / ban nu dau degeaba - Ca nu sunt prost sau sa ma oftic pentru un joc , ca glumesc eu cu astia buni de pe sv e partea a-2 , Avem un FTP pe care aleex il crede perfect .

C-am asta am avut de spus .
Spor la joc incontinuare bajietii mei - - uni din voi chiar mi-ati placut cum jucati , cum adminatii , cum intretineti sv-ul -
- Uni din voi nu veti citi tot garantez asta , aia sunt COPII ( ADMINII ) BOMBA ai SV-ULUI .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Sir69, 12 August 2015 22:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 00:02:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x