User
Pass
2FA

[Rezolvat] Cerere Unban CM7

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message192
CM7

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-03-2017 15:32)

Votes: 2

Post Posted: 05-07-2015, 18:47:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banarii):CM7
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul):Era 13:40 cam asa...
Harta (pe care s-a produs incidentul):fy_snow
Admini online (care erau pe server in acel moment):Nervishor XD
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie):Freakz# DOC
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban):Am avut aim asa credeau dar defapt nu am avut aimbot, va spun sincer am avut no_recoil[Nu misca tinta] si exact atunci am dat in cap la doi afk si se vedea ca am AimBot
Dovada (in cazul unui abuz):Dovada e in demoul facur de DOC
Ip-ul (click sa afli ce IP ai):92.87.41.72
Daca va fi aprobat,voi juca in continuare pe server...fara sa am nevoie de vreun acces......si daca mai gresesc cu ceva va rog dati-mi Ban Permanent Forever...
Deci cl_norecoil e de vina...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Faydwer

[Licensed to kill]

Status: Offline
(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 06-07-2015, 17:22:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In PM mi-ai zis urmatorul lucru:
CM7 wrote:
Faydwer......DOC mia dat REMOVE si amx_pika si ban, pentru ca credea ca am aim sau nustiu ce a zis exact...credema nu am nmk uitate pe demo

si acum te contrazici ?
CM7 wrote:
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban):Am avut aim asa credeau dar defapt nu am avut aimbot, va spun sincer am avut no_recoil[Nu misca tinta] si exact atunci am dat in cap la doi afk si se vedea ca am AimBot
Deci cl_norecoil e de vina...

Prietene cauta alt server nu am nevoie de frustrati care nu pot juca corect. Un joc se joaca de distractie si doar de distractie !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faydwer, 06 July 2015 15:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-01-2025, 04:15:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x