User
Pass
2FA

[Rezolvat] Cerere admin - SylvyuGoogle

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request
Author Message597
SylvyuGoogle

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-10-2018 19:45)

Votes: 6

Post Posted: 06-07-2015, 03:53:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick [fara cuvinte indecente/vulgare/obscene]: SylvyuGoogle ( Silviu Stelian - https://www.facebook.com/profile.php?id=100003747803839 )
2. Varsta: 21 - (11/02/1994)
3. Vechimea pe server Gametracker: http://www.gametracker.com/server_info/93.119.24.64:27015/top_players/?query=SylvyuGoogle
4. Motivul cererii: Zic sa o iau cu inceputul, vechimea mea pe server nu este una mare, stralucita.. doresc sa evidentiez acest lucru deoarece ca sa obtin admin pe acest server, am nevoie de o oarecare vechime si un nr. de ore. Eu frecventez mai mult noaptea acest server. Si ziua, dar mult mai mult noaptea si doresc sa punctez aceasta informatie deoarece noapte de noapte (mai exact orele 02:00 - 07:00) serverul simte lipsa cel putin unui admin (dovada si la categoria "cereri ban" unde am pus cateva demo-uri cu "jucatori" care foloseau fel si fel de coduri in jur de orele 2, 3, 4 dimineata!
5. Accepti clauzele prevazute in Regulamentul serverului war7.freakz.ro ?: Desigur!
+
6. Yahoo Messenger & Skype: sylvyugoogle

Nu ma intereseaza functia (nu o doresc ca sa sufar, sa fiu superior etc.). Vreau sa am acces la comanda de ban ca sa ajut serverul si totodata sa pot juca linistit la orele diminetii, atat eu cat si ceilalti playeri.

Alta cerere eu nu mai fac (daca o sa fiu respins, o sa revin peste ceva timp pentru un slot si atat) am spus si ma repet, doresc doar sa ajut serverul si nimic mai mult.
Sunt constient ca nu indeplinesc mai nimic din ceea ce trebuie sa am ca sa pot fi admin.
Eu zic ca se poate face o exceptie de la regulament in a-mi putea da acces la comanda de ban deoarece am un motiv bine intemeiat => ajutarea serverului!

Chiar daca nu am chef/timp sa intru sa ma joc noaptea, 5-10 minute tot voi intra ca sa vad daca totul este in regula. Daca cineva o sa se indoieasca de activitatea mea, accept remove fara nici un repros (dar nu cred ca va fi cazul!). Ma puteti considera admin de noapte, ziua am vazut ca sunt destui online si isi fac treaba destul de bine, daca nu chiar foarte bine.. asa ca nu ma voi implica prea tare ziua, ci ma voi axa mai mult pe timpul noptii.

04:55
O dimineata placuta va doresc (desi majoritatea cred, ca dormiti -)!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ups!

[war7.freakz.ro]

Status: Offline
(since 24-04-2020 18:46)

Votes: 6120

Post Posted: 06-07-2015, 04:24:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai acceasi activitate in urmatoarele 7 zile mai discutam, momentan nu putem sa iti oferim nimic.

In caz ca indeplinesti asta astept un pm

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TheGeneral, 06 July 2015 02:24

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request  

The time now is 22-08-2025, 23:27:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password