User
Pass
2FA

[Rezolvat] Cerere admin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message210
ExTr3Me[3D]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-09-2016 11:41)

Votes: 2

Post Posted: 10-04-2015, 22:41:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua, ma numec ExTr3Me3D si sunt foarte interat de acest server fiind un server funny moderatorii dandune chiar vip de la ora 8 seara. As dori sa devin un admin deoarece mi se pare cel mai bine pus la punc server aproape lipsit de oameni care fac reclame etc. Pot spune chiar ca acesta e singurul server care il joc ce 3 luni incoace fiind atrasnu numai de varietate de mape existente cat si de muzica de fundal skinurile pe arme avand chiar si un meniu VIP cu arme mult prea calumea i un shop unde pot cumpara tot feluri de bufuri lasanduma fara cuvinte la cat de atent la detalii a fost facut acest server . Sper sa devinsi eu un admin ca sa fac parte cu adevaratul sens al cuvantului poate chiar as putea contribuii la imbunatatirea serverului in ce mod doriti, iar daca nu ma acceptati macar stiu ca am incercat . Sa o tineti tot asa cu acest server
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MangloPici

[Veteran]

(since 12-12-2024 08:49)

Votes: 78

Post Posted: 11-04-2015, 01:27:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-ai descris viata aici. Respecta un model si scuzati ca ma bag asa. -

Steam: Phvne
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Skullempeng
[Banned user]

Banned

(since 18-08-2016 11:24)

Votes: 48

Post Posted: 11-04-2015, 09:10:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A 1OO-a oarã când spun : Postați cu un simplu post la subiectul cu campanie + Cã ãsta mi se pare post de categoria altele. Modelul e la fel pentru fiecare. Postați la campanie, vã accept, nu vã descurcați ne-am dat salut și ai plecat, te-ai descurcat faci cerere de up.

NOLIMIT-ZONE COMUNITY
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Skullempeng, 11 April 2015 07:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-02-2025, 12:14:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password