User
Pass
2FA

[Rezolvat] Cerere unban eosontpikasko:-DDD
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1560
pikaso

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-05-2016 15:43)

Votes: 3

Post Posted: 31-01-2016, 16:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul: eosontpikasko:-DDD
Data + ora: 29.01.2016
Harta: de_alexandra
Admini online: lucian, smek, pilsner, mai multi
Adminul: lucian
Motivu: https://forum.wow-freakz.com/Rezolvat-Cerere-unban-x2-t410114.html
Dovada: http://www81.zippyshare.com/v/zX2DZzre/file.html
Ip-ul: 109.100.178.127 // STEAM_0:0:1977483

Am fost plecat din oras d-asta n-am mai raspuns, in cstrike am o singura poza, asa cum am facut upload lu smEk, i-am dat poza pe mess lu Brad Pitt, am dat poza lu Yonut ( https://forum.wow-freakz.com/Rezolvat-Cerere-unban-t409602.html ) si multe altele in timp ce jucam la fel si aveam scorurile pe care le am mereu de ce acum s-ar fi intamplat altfel?

Se poate verifica ca imediat dupa ce mi-a facut Lucian poze mi s-a blocat si am luat timed out, asa mi se intampla mereu, nu inteleg de ce, doar la Brad Pitt nu mi s-a blocat si i-am dat poza imediat pe mess, la smek si-a revenit imediat si am intrat si i-am facut upload imediat (poate confirma).

De data asta mi s-a blocat si mi-a cazut si netu am intrat dupa 4-5 minute (poate a fost mai mult nu m am uitat la ceas) dar avem ban asa ca am revenit cu cerere unban exact cum am revenit si la Yonut.

Daca prima poza e curata de ce celalte ar fii cu wall sau cu ceva? Nu e putin logic? Nu neg ca mi s-au facut 4 poze dar eu am decat una in cstrike, daca aveam ceva de ascuns veneam aici si spuneam ca nu mi s-a facut nici una, ca am mai fost verificat si nu am nimic, dar am prima poza sa zicem dintr-un set de 4 dupa care se vede ff clar ca am luat timed out (se poate verifica in log-uri)

Nu am nimic de ascuns, am fost de atatea ori verificat, am si acum o poza, nu stau sa ma tiganesc sau altele, este decizia voastra daca intelegeti ca am decat o poza si daca e singura automat e prima deci urmatoarele nu aveau cum sa fie altfel....

Bafta!

Posturi unite automat, 31-01-2016, 16:14:43

Nu merge sa dau edit, sunt dispus sa filmez monitorul cand un admin (oarecare care vrea sa ma ajute pe server imi face 4 poze sa vedeti ca mi se blocheaza si imi face o singura poza in cstrike din 4 si pun pe youtube si postez aici filmuletul)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 31-01-2016, 16:17:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu vad ca numa o poza dai eu ti-am facut 4 asa cum ti-am zis si aici https://forum.wow-freakz.com/Rezolvat-Cerere-unban-x2-t410114.html ti-am dat ban dupa 10 min poti sa vezi ca nu numai eu am scris ca ti-am dat 10 min si iti mai repet pana nu le vad pe toate patru nu ai unban chiar daca esti curat sau nu - si daca ti-am spus in aia toate patru dc iar doar una nustiu care e motivul

ADMIN lucian ii face 4 screenshot-uri (TGA) lui eosontpikasko:-DDD (109.100.178.127)

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 31-01-2016, 16:54:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Odata ce ti sa facut un set de poze (4 poze) ar trebui sa le ai pe toate,nu se salveaza doar una si restul nu,comanda face poze intr-un interval foarte scurt intre ele,deci nu are cum sa nu ai si restul pozelor chiar daca sa blocat pc.
Regulamentul specifica foarte clar pentru toti jucatori,nu predai toate pozele nu primesti unban.
Posteaza toate pozele si primesti unban dupa verificarea lor.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pikaso

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-01-2016, 17:11:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vad logica, atata timp cat prima poza e curata celelalte de ce ar fii fost altfel si sa le sterg? Din cauza ca mi se blocheaza si am luat timed out am doar o poza in cstrike.

Am spus ca sunt dispus sa facem test filmat cand mi se fac poze sa vedeti ca 4 din 4 poze mi se face doar una.

Nu stau sa ma tiganesc, repet, Lucian probabil esti frustrat pe mine ca m-am luat o data de tine si de o prietena de a ta pe server, probabil d-asta ai facut is poze desi stiai ca cu o harta inainte mai imi facuse un admin.

Ma mai repet o singura data, daca aveam coduri, eram prins de atatea ori de cate ori am fost verificat si nu mai postam nici o poza facuta de Lucian daca aveam ceva de ascuns, atata timp cat am postat o poza celelalte era normal sa fie si ele curate, nu inteleg de ce atatea discutii pt o chestie de genu, mi s-a blocat pc si se poate si verifica asta daca am dat eu quit sau pur si simplu mi-a cazut.

Bineinteles ca decizia este la voi si este alegerea voastra ce si cum.

0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 31-01-2016, 17:28:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai nene multi jucatori te reclamau si jmek mi-a zis dupa iar pozele daca ai una trebuie sa le ai pe toate si nu imi spune mie ca daca e una curata is toate am ceva timp de cand is admin 2-3 ani si daca ai omorat-o pe raluu crezi ca eu stau sa vad pe cine omori sau nu in concluzie ti-am facut poze ca cereau playeri si fara poze fara unban punct
0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 31-01-2016, 17:48:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba da un demo nu a facut nimeni ca m-am saturat de rahaturile astea cu probleme la ss si toate tampeniile, faceti fratilor un demo inainte de ss ca nu va dor mainile.
Din sila si pentru cateva killuri prin pereti bam hai ss ca e mai ez.

Last edited by Faydwer on 31-01-2016, 17:49:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
pikaso

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-01-2016, 17:49:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo, ma bucur ca esti admin de 2-3 ani...nu mai am nimic de spus....prefer sa ma abtin sa nu se interpeteze.

Nu era vorba ca n-am unde sa ma joc, sa fim seriosi, era vorba de orgoliul meu la mijloc, am fost verificat de atatea ori si nu au fost probleme, acum s-a intamplat ce s-a intamplat si am doar prima poza...

Bafta!

0 0

Back to top
Drag0n_FTW

[Higher Place ]

(since 16-11-2019 21:40)

Votes: 375

Post Posted: 31-01-2016, 18:21:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fay a facut un demo Maxbet aici https://forum.wow-freakz.com/Wall-t410105.html si e curat stie jocul doar atat...

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 31-01-2016, 18:50:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E curat nu vad nimic in demo, de blocat mi se blocheaza si mie la ss e posibil ca el sa fi primit timeout ori crash, idk pc-uri diferite probleme diferite.
Am vorbit cu el si ca o sa reinstaleze windows sa numai existe probleme.
Ai unban.

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 31-01-2016, 21:45:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

luci.freakz wrote:
Eu nush dc ai inchis cererea si ai dat unban din cauza ca demo-ul nu are faze poate este ceva suspect in poza - - Shame on You Shame on You

Din cate am inteles pozele au fost facute imediat ce s-a dat stop la demo, nu am vazut nimic in demo in poza nimic deci... ?
Vreau sa vad lucrurile suspecte in poza, poate mi-a scapat ceva.

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 31-01-2016, 22:09:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut ... și scuze dacã deranjez ... de ar fi fost un alt player în postura ãsta ... sã nu I se salveze toate pozele ar fi rãmas cu ban ... însã la respectivu pe care îl cunosc mulți admini se face excepție. .. se spunea cândva ca dacã suspectezi pe cineva de wall faci poze... (acum se cere demo?) ...

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

Post Posted: 31-01-2016, 22:34:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci un demo strica, ok am inteles ideea. :/
Nu stiu cum actionati voi, dar eu cand suspectez de wall il verific runde bune cu demo rar fac ss daca nu sunt sigur si tot am dovezi clare cu privire la suspecti.
In fine eu mi-am spus parerea, astept de la lucian si cine mai are de adus dovezi concrete nu vorbe. O poza cel putin din alea 4 + un demo care nu dovedeste nimic au fost suficiente pentru mine.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 31-01-2016, 22:39:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara.
Nu-l cunosc pe pikasko,doar odata ne-am intalnit pe server si am schimbat 2-3 vorbe.

Dar am vazut ca are steamul de 12 ani si are peste 5000 ore jucate,deci ce rost ar avea sa se joace cu cod pe un server public si sa riste sa primeasca vac ban ?
Eu am steamul din 2012 si am 4500 ore jucate si ati vazut cum joc si ce face de cod fac.Si cand intram cu alt nume,luam imediat bye sau ***.

In demo nu e nimic clar,doar faze de sunet si experienta...Pozele care vi le-a dat la ceilalti admini,erau curate,dar omul a zis inca de la inceput ca i se blocheaza cs-ul la poze.
De ce ati insistat atata cu poze,daca stiati de problema lui.Cum a zis si Faydwer,trebuia sa faceti demo
Stateai 6-7 harti ispect cu demo on si vedeati,are sau nu.Sincer,la aceasta faza mi se pare mai mult ca ati vrut sa scapati de el.

Repet,nu-l cunosc,nu-i iau apararea(adica prin cuvintele scrise,cred ca o iau),dar ma gandesc,daca eram in locul lui

Si ganditi-va si voi,sa aveti steam de 12 ani si 5.000 ore jucate,ai mai juca cu cod pe un server public?

Meditati bine la cele spuse de mine si puneti-va putin in locul lui

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
JmEk

[Mentally Stable]

(since 29-09-2016 09:24)

Votes: 6

bogdanmomita 
Post Posted: 01-02-2016, 11:31:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poze i-am facut si eu , si am si vreo 3 demo pe care am sa le postez cand voi fi acasa. Omul are faze de wall , dar e o combinatie de a sti foarte bine jocul cu noroc ( ca avem toti noroc la unele faze). Am revazut cateva din demo-uri si dupa o analiza mai atenta, pot spune ca nu are wall.Dar asta e doar parerea mea

Nobody dies virgin 'cuz life ***'s us all!
0 0

Back to top
pikaso

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-02-2016, 16:12:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, tocmai am fost cu pc la reparat, curatat, overclock si fresh windows, acum bag niste scan-uri pe el sa vad daca am vreun virus sau ceva si o sa intru sa facem teste sa vedem daca mai face asa la poze, daca face in continuare am sa imi schimb placa de baza si procesorul, am vazut ca nu sunt o avere si oricum trebuia sa fac upgrade de ceva timp si am tot amanat -

In rest, am spus ce am avut de spus, am intrat pe server de la INTERNET cu functia de search pe de_nuke (harta aia era atunci), nu cunosc pe nimeni pe server, am cunoscut acolo ce am cunoscut, ca tot spunea cineva ca ma cunosc adminii.

Eu zic ca DangeR a pus punctul pe i si ii multumesc, am fost verificat de atatea ori si acum am o poza din celelalte, Lucian, te-ai uitat in consola si ai vazut ca mi-a dat timed out si atunci, Smek a patit la fel cu mine, am luat time out dar am reusit sa intru rapid sa ii fac upload la poze fara probleme....

Daca si-a revenit PC dupa cate i-am facut astazi o sa vedeti ca nu o sa mai existe probleme de genu din partea mea.

M-am uitat si eu la demo si nu mi s-a parut nimic dubios dar ar fii culmea sa conteze parerea mea, oricum eu de cand ma stiu stau foarte mult dupa pereti si ies tragand si verific fiecare colt (se vede si pe demo asta), daca va uitati atenti cu sunet la demo o sa observati ca este totul ok...eu zic ca se vede experienta mea din demo-uri si cum joc..mai multe voi hotarati.

Dar totusi n-am putut sa nu observ tot felu de discutii pe admin chat si tot felu de comentarii rautacioase la faze care sunt clar de joc si de sunet cu wall clar si tot felu de aberatii ca am aim si chestii de genu ce mai zicea un admin pe de_dust2x2 .... la multe chiar am ras desi ar fii de plans din punctul meu de vedere -

Merci tututor.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 02 February 2016 09:04

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 28-04-2025, 00:34:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password