User
Pass
2FA

[Rezolvat] Doar pentru colegii mei de staff....[Sn0zZz3]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message384
Sn0zZz3

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-02-2016 07:50)

Votes: 1

Post Posted: 23-12-2015, 02:11:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa imi cer scuze public fara de urmatorii admini :

1.Twix : Imi pare rau ca am vorbit urat cu tine , si ca te-am jignit , a fost un moment de oftica si aveam si eu problemele mele in familie , as dori sa devenim prieteni si sa ajutam impreuna la ridicarea serverului
2.Quaqe: Imi pare rau ca te faceam mereu pandar si ca spuneam ca nu meriti locul 1 , poate-l meriti daca ai ajuns pana acolo
3.Nightcrawler : Cu tine nu cred ca am avut niste chestii atat de urate dar ma simt prost fata de tine din cauza ca stiu ca esti mai bun ca mine si eu sunt o persoana competitiva - - - -

Solo sper sa nu ma sanctionezi ca am deschis acest topic !

Sper sa putem colabora si daca nu vreti sa ne impacam eu imi dau ban singur .....(daca se poate -), mai bine nu ma joc pe un server atat de frumos ca asta decat sa ma stiu certat cu unii colegi din staff

Multumesc!

P.S: Vreau sa raspunda strict Twix,Nihtcrawler,Quaqe,Exp Alex si altii care se stiu certati cu mine !

" Nu ma respecta , eu oricum nu te respect ,
Respecta-ma si poate-ti dau o sansa . "

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nightcrawler

[Mentally Stable]

(since 04-01-2016 22:13)

Post Posted: 23-12-2015, 02:32:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te urasc. In fiecare zi fac incantatii voodoo sa iti rupi cate o mana sau un picior. Din cauza ta imi mor copiii acasa de foame. DIE !!! Acum lasand fotosinteza, eram certati noi doi? - Surprise Cand va mai certati cu mine anuntati-ma si pe mine sa stiu si eu -
P.S. Si eu sunt competitiv, dar imi place sa raspund provocarilor asa ca ... BRING IT ON !!!

0 0

Back to top
kazaMe

[Mentally Stable]

(since 17-01-2016 08:06)

Post Posted: 23-12-2015, 07:36:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snooze sa`mi fie cu iertare dar chiar nu inteleg toate topicurile astea de le faci...
0 0

Back to top
[=>EXP<=]*Alex*

[Mentally Stable]

(since 03-07-2022 11:03)

Votes: 4

Post Posted: 23-12-2015, 09:51:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am nimic cu nimeni , din partea mea suntem prieteni -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SoLoz0rNNN, 23 December 2015 09:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 15:42:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x