User
Pass
2FA

[Rezolvat] Parere demo Dark
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message1070
Kid.

[Purely Awesome]

Status: Offline
(since 20-12-2019 21:31)

Votes: 27

Post Posted: 26-03-2016, 18:01:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:Dark
Data si ora:26/03/2016 17:55
Harta:de_dust2
Motiv:Cred ca are wall.
Dovada: http://www28.zippyshare.com/v/DxE4Mb01/file.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*BeB@

[Visator]

(since 27-04-2019 12:49)

Votes: 44

Post Posted: 26-03-2016, 19:38:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!! M-am uitat foarte atent la acest demo...l-am sucit pe toate partile...cred ca m-am uitat de 20 de ori si eu personal zic ca este wall.
Prima faza ciudata este atunci cand pleaca din baza la tero...se duce spre x-ul A si il urmareste cu tinta prin perete pe jucatorul polar. Totusi acolo il aude...si eu mai fac asa..ii urmaresc cu tinta prin pereti tinand cont de sunet dar totusi e destul de ciudata faza
A doua faza unde sunt sigur ca este wall este tot in runda aia cand ajunge la x si Pitbul statea dupa acea bordura (daca pot sa-i spun asa) si domnul Dark face prefire inpuscandul direct in cap. Eu zic ca e wall acolo...cea mai clara faza deoarece nu a fost nici sunet deoarece Pitbul statea nu mergea...si in al doilea rand nu avea de unde sa ii stie pozitia exacta...si el totusi a iesit direct pe capul adversarului
Dupa care se face ca nu il vede pe Luca...dar tot il face.
A treia faza este la sfarsit cand a luat awp. Se duce tot spre x-ul A insa pe scurt...si cand ajunge la x iese direct cu tinta pe Pitbul...dupa care sare jos in baza ct si mai face un kill....dupa care iese direct cu tinta pe playerul care era la x-ul B.
In concluzie eu zic ca acest demo este concludent si jucatorul Dark a fost prins cu wall.
Vreau sa zic ca de multe ori mi s-a parut ciudat modul in care ii stie pe adversari...si eu l-am urmarit de mai multe ori...dar nu am prins niciodata ceva concludent.
Eu mi-am spus parerea...mai asteptam si altele si daca mai sunt admini care zic ca are va fi banat.
O seara frumoasa!

1 0

Back to top
Kid.

[Purely Awesome]

Post Posted: 26-03-2016, 19:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic ca el are si sunet(asa mi se pare),dar si wall,exact fazele alea fac totul Beb@...
Eu i-am zis si la admin ca are wall baiatu' , intai imi zice ca "VILLAS,la tine toti au wall",apoi se uita 1 min si a iesit din joc(De domnu' Freakz Ciudatu zic)care habar n-are sa faca diferenta dintre un jucator bun si unul cu wall! De vreo 2 ori m-a luat exact cand ieseam de dupa colt, el venind tragand,m-am gandit ca e ceva necurat la mijloc si am facut demo.

0 0

Back to top
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 26-03-2016, 19:52:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am urmarit si eu demo-ul ...de 3 ori...sunt faze de wall clar ....acolo in x A pe pitbull....nici in ruptul capului nu avea de unde sa stie ca e acolo decat cu wall si iar faza aia cu porti x B cand iese cu awp direct pe porti...dar acolo poate fi si bulan ca oricum mergea in directia aia...

Parerea mea e wall, mai asteptam pareri

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!
0 0

Back to top
Ciudy

[Creep]

(since 11-08-2017 13:01)

Votes: 26

Post Posted: 26-03-2016, 19:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma uitam pe alt jucator...si aveam demo On ! asa ca nu ma inv tu pe mine... Mai bine invata sa vb - ai spus ca a re wal defs ...si eram pe el cand ai inceput sa tipi si sa injuri ca are aim si wall ..normal ca ala nu mai joaca... si cand ai facut u demo ai prins.
0 0

Back to top
Kid.

[Purely Awesome]

Post Posted: 26-03-2016, 20:04:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau ca am injurat dar eram tare nervos,oricum e bine ca l-am prins pana la urma,da-ti si tu o parere la demo si lasa scuzele -

0 0

Back to top
Drag0n_FTW

[Higher Place ]

(since 16-11-2019 21:40)

Votes: 375

Post Posted: 27-03-2016, 00:21:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un player care se juca si cu wall si cu sunet, la faza cu pitbull e 100% wall, se folosea si de sunet si de wall...

1 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 27-03-2016, 09:53:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kid. wrote:

Eu i-am zis si la admin ca are wall baiatu' , intai imi zice ca "VILLAS,la tine toti au wall",apoi se uita 1 min si a iesit din joc(De domnu' Freakz Ciudatu zic)care habar n-are sa faca diferenta dintre un jucator bun si unul cu wall! De vreo 2 ori m-a luat exact cand ieseam de dupa colt, el venind tragand,m-am gandit ca e ceva necurat la mijloc si am facut demo.

Eu zic sa nu te grabesti cu afirmatiile aiurea sigur a avut motivul lui care l-a zis tu tipi in gura mare ca ala are cod si dupa vrei sa se uite pe el totusi -

Asa cum a zis si Beba sunt faze clare cu wall cele care le-a enumerat insa una de acolo din care a enumerat era sunet atunci cand il omoara a doua oara pe pitbull cand se duce scurt il stia deoarece pitbull tragea pe unde venea el deci acolo nu o fost wall dar in rest au fost - -

0 0

Back to top
*BeB@

[Visator]

(since 27-04-2019 12:49)

Votes: 44

Post Posted: 27-03-2016, 10:38:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da luciane...in legatura cu faza de care ai zis tu ca e de sunet....Pitbull a tras in directia aia dar totusi de unde Dark ii stie pozitia exacta?? Pitbull putea sa fie oriunde in x-ul A ...si Dark iese direct pe el. Sper ca am dreptate spunand ca este o faza concludenta -

0 0

Back to top
Lady_d

[b1tch]

(since 12-02-2021 18:22)

Votes: 48

Post Posted: 27-03-2016, 10:58:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu zic ca e wall ... eu il credeam jucator ... tinand cont de faptul ca pe w3, daca e tot el e pe primul loc ..., dar acum ramane de vazut sa vedem ce spun si ownerii

0 0

Back to top
Drag0n_FTW

[Higher Place ]

(since 16-11-2019 21:40)

Votes: 375

Post Posted: 27-03-2016, 12:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai bateti capul ma, ca e wall clar, sunt mai multe faze...

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 27-03-2016, 13:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am descarcat demo-ul si eu,iar cand am ajuns la faza cu pittbull,am si dat stop.
Nici nu mai avea rost sa ma uit pana la final.

In primul rand,primele 2-3 fraguri sunt sunet,dar din pacate,se vede si acolo ca are wall,deoarece ii aude pe aia,sta cu tinta prin perete pe ei sau iese cu tinta pe ei,dar nu verifica si celelalte locuri,unde ar putea fi jucatori,de aici ii clar ca are wall,deoarece stie ca nu e nimeni.

Pe lung,dupa ce sta in smoke si merge cu tinta pe perete dupa acel ct,il omoara dupa merge catre site x1,unde era pitbull,care nu a facut nici macar un sunet,el nu s-a uitat in dreapta la cutia de pe lung,putea sa fie si acolo cineva,dar nu,el a mers direct catre pittbull.Iar faza cu pittbull,nu pot sa zic,doar ca a fost 100% wall.

Prima data cand am vazut acest topic,fara sa ma uit la demo si comentarii puteam sa zic ca n-are nimic,ca joaca la sunet,dar dupa ce-am vazut demo-ul,am ramas dezamagit.

Si din pacate acest jucator si pe war3 ii pe primul loc si probabil si pe acolo se juca cu wall.

Casuta vocala: DangeR
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ssQ

[Mentally Stable]

(since 20-09-2019 22:39)

Votes: 9

Post Posted: 28-03-2016, 01:59:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare
Cine nu stia pe forum ca eu sunt Dark, ei bine eu sunt "oglinda" celui - real - de pe server.

Am urmarit comenturile.
Si unde s-a oprit Danger in demo cu vizionatul m-am oprit si eu.
Oricum din ce vad gagiul asta are si putin aim, nu numai wall, trage pe langa tinta, si-l arde pe ala in cap, din rafala, si nu e doar 1 singura faza de genul asta.

Rog un owner sa verifice Ip-urile aferente, al acestui "Dark" de vineri ora cu pricina si al meu, sau clasele, sigur o sa-si dea seama ca suntem 2 persoane total diferite. Si totodata daca Dark asta are steam, eu joc numai Valve.

Cu ocazia asta o sa fac si o cerere prin Pm, unuia dintre owneri, sa-mi rezerv nick-ul ca pe w3, daca mi se aproba bineinteles si imi cer scuze daca v-am creat neplaceri cu individul asta, care s-a drept Dark. Daca mai exista un precedent cu aceasta situatie neplacuta, mi-as fi rezervat nick-ul mai demult. Aceasta situatie, oricum ma face obligatoriu sa fac o rezervare nick.

LE: pana la urma m-am uitat la tot demo-ul sa mai gasesc diferente si le-am adaugat mai jos.
================================================================
Tipul care a jucat vineri la ora aia cu nick-ul meu are cateva semnalmente diferite de ale mele:

1. face silent-run / eu nu fac niciodata silent-run pentru ca joc default. (puteti intreba pe oricine care-mi stie jocul cat de cat, ca eu nu folosesc artificii gen bh/sr/ si alte bazaconii)
O alta chestie unde poti sa-ti dai seama daca "Dark" asta sunt eu sau nu ar fi: eu imi cumpar automat arma/armura...restu le iau manual, adica grenazi, armura2, gloante, cu alte cuvinte plec mai tarziu din baza ca asta. Din ce am obs in demo, asta isi ia imd tot ce-i trebuie si a si plecat si nu cumpara niciodata grenade. Eu nu concep sa plec fara grenade. Si nu poti sa zici din demo, ca asta n-avea bani sa-si cumpere. Am ascultat fiecare iesire de-a lui din baza, n-am auzit niciodata dupa tasta autobuy, sa-si mai cumpere si un fb, he separat, doar daca le are pe toate setate in cfg, adica bind-uri personalizate pe fiecare iesire din baza, depinde de situatie (bani, etc..)
2. merge cu tinta in jos tunel si intra tot cu ea in jos / eu nu tin tinta jos, poate o tin foarte rar dar din alte motive nu in gameplay
3. de cate ori am pus bmb B, eu niciodata nu stau unde sta asta in spotu ala, sau cand o pune a doua oara dupa cutie, plus de asta trage in ala, si dupa il asteapta..da na` probabil de aia il asteapta ca stia unde iese (avand wall). Eu ma miscam dupa cutia aia, si nu-l asteptam in crouch.
4. cand intru in A, eu nu ma bag dupa bordura aia de langa colt niciodata, cu flesh fara flesh nu conteaza, ma duc aproape de ea, dar in prealabil rup coltu ala cu trageri, chiar daca aud sau nu aud ceva. [am citit mai multe comentarii pe aici de genu: daca joaca sunet l-a auzit ca ala a facut pasi-pas, nu e neaparat nevoie, experienta iti spune ca uneori, tragi si-n zone unde nu auzi, dar stii ca de obicei apar acolo, sau se campeaza acolo.] Oricum la faza aia cu Pitbull n-as fi tras niciodata prin zid in punctu ala, nici cu sunet nici fara sunet.
In fine is mai multe faze care le face total diferit..
==================================================================
Toate explicatiile astea dintre "===" ,unora pot sa li se para subiective, sau dezvinovatiri-pretexte, pentru cei care nu cunosc stilul meu de joc. Dar le-am zis, stiindu-mi stilul de joc, si urmarind demo-ul.

Demo-ul l-am vizionat pana la faza cu wall pe pitbull in prima faza, doar ca sa ma conving daca sunt eu sau nu.
Eu vineri mi-am demontat toata aparatura si am luat o pauza de calculator. Abia acum in seara asta undeva dupa ora 00:00 am montat cablariile si toate cele, si am dat sa citesc forumul (deci n-am intrat inca la cs - decat sa vad acest demo). E posibil vineri sa fi jucat nu zic nu, nu-mi aduc aminte exact cand am iesit...dar asta este reparabila, pentru ca maine o sa fac un efort de memorie sa lamuresc si acest aspect.

Daca vreti o sa rog si un owner de pe w3, sa verifice in loguri la ce ora am fost ultima oara vazut acolo, daca va ajuta cu ceva.
In acelasi timp as ruga si un Moderator Forum, sa verifice Ip-ul meu de Forum si intrea mea de azi cu cea de vineri. Pentru ca vineri daca am fost pe server, am fost cu Ip-ul lui ssQ de pe Forum.

Last edited by ssQ on 28-03-2016, 02:53:51; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 28-03-2016, 02:25:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suspectul > <STEAM_0:0:247456355><86.125.170.149>
ssQ > 79.113.103.24
Revin maine cu o decizie, intre timp imi poti trimite numele si parola pentru nick rezervat.

0 0

Back to top
ssQ

[Mentally Stable]

(since 20-09-2019 22:39)

Votes: 9

Post Posted: 28-03-2016, 15:56:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-am rugat pe unul din owneri mSx- acum 10 minute sa ma ajute cu datele de vineri din loguri de pe war3.

Gareth Bale<3 wrote:
L 03/25/2016 - 14:35:31: "Dark<572><VALVE_0:4:664226299><>" connected, address "79.113.114.230:27005"

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faydwer, 28 March 2016 14:36

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-04-2025, 19:05:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password