User
Pass
2FA

[Rezolvat] Parere demo Scorpion
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Ban request/Demos
Author Message2193
teLOVEsc

[Criminal]

Status: Offline
(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 25-08-2015, 22:24:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:ScorpioN
Motiv:Aim
Dovada: http://www70.zippyshare.com/v/7JnSLRhv/file.html
IP: 89.45.163.6

As vrea si eu o parere la acest demo de la admini experminetati ce nu inghit cateva gogosi pe care le arunca un player fara ca macar sa vizioneze demo-ul respectiv. Si aici ma refer strict la ASTA. Iar ca o paranteza scorpion , sa-ti raspund aici pentru ca acel topic s-a inchis , in opinia mea tu te-ai facut de ras ca nu esti capabil sa faci un frag cu aim , dar fara.. Trist.. Multumesc.

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
vIEzure

[war7.freakz.ro]

(since 03-08-2018 15:42)

Votes: 1174

Post Posted: 25-08-2015, 22:46:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:

aim clar.
era pe server,i-am dat bye fara discutii
gj

0 0

Back to top
nyky1984

[Mentally Stable]

(since 29-11-2017 21:04)

Votes: 2

Post Posted: 25-08-2015, 23:00:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci sincer nu am ce sa cer unor copii fara minte ca voi 2.!!! va invit la mine acasa sa va arat cum joc fara nici 1 anumit cod ..eu joc de placere nu de frag..rank..etc ca voi altii..mi-a placut sv de la inceput ..mam chinuit sa cresc puterile si imi pare rau sa vad ca 2 copii imi dau ban.daca eram codat cum ziceti voi..nu imi parea rau ca iau ban..gaseam alt sv..ca sunt nenumarate pe care sa enervez oamenii..nu are rost sa mai vb..o seara buna tuturor ce vizualizeaza acest topic.
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
vIEzure

[war7.freakz.ro]

Post Posted: 25-08-2015, 23:01:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca stii ca esti o basina de om,de ce mai comentezi?

Staff message (SeaGer):

Chiar dacã e codat, nu așa tratezi pe forum. Ai grijã te rog la limbaj pe viitor.

0 0

Back to top
nyky1984

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2015, 23:03:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te rog sa vb frumos !...nu ne tragem de sireturi amandoi..nu fi nesimtit.! nu sunt expert in cs..tu nici atat..dar macar stiu sa joc cat de cat..si sa vb frumos
1 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 25-08-2015, 23:08:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Viezure vb frumos nu jigni! explica-i omului ce si cum demo-ul dar fara sa jignesti.

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top
nyky1984

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2015, 23:11:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am rezolvat..am vazut demo-ul....dar eu stiu realitatea faptelor..si sunt nevinovat in ceea ce priveste subiectul...gata sa terminam discutia..ca nu castig bani in a sta sa comentez pe 1 forum..nu e panica..se mai intampla sa dai si de oameni ca el..asta e romania - o noapte frumoasa .bafta marduk
0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 26-08-2015, 01:46:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Demo nu este al tau, este al lui GsX. De ce vii cu un demo care nu-ti apartine si incerci sa faci ce?
2. A luat unban pentru acest demo de la: Marduk, je, GsX si Generalul. De ce incerci sa treci peste o decizie deja luata?
3. Ai ceva cu ScorpioN?

Si daca ceri o parere neaparat, DA, este clar aim... dar. Avand in vedere ca de atunci de pe 22 nu a mai jucat cu aim (chiar m-am uitat mereu pe el cum il vedeam online) inseamna ca si-a invatat lectia. Plus ca adminii au decis sa-l ierte, sunt sigur ca au vazut si ei ca este aim dar i-au mai dat o sansa. Tu de ce nu poti trece peste si incerci sa iei peste picior o decizie luata de niste admini mai mari ca mine sau ca tine? Putin respect. Nu o face GsX care poate el avea dreptul, si o faci tu?

Eu zic sa se inchida subiectul, decizia a fost luata acum 4 zile si de atunci s-a comportat ireprosabil pe server. Toti gresim, important e sa invatam ceva din greseli.

1 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 26-08-2015, 04:46:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:

Syem wrote:
1. Demo nu este al tau, este al lui GsX. De ce vii cu un demo care nu-ti apartine si incerci sa faci ce?
2. A luat unban pentru acest demo de la: Marduk, je, GsX si Generalul. De ce incerci sa treci peste o decizie deja luata?
3. Ai ceva cu ScorpioN?

Si daca ceri o parere neaparat, DA, este clar aim... dar. Avand in vedere ca de atunci de pe 22 nu a mai jucat cu aim (chiar m-am uitat mereu pe el cum il vedeam online) inseamna ca si-a invatat lectia. Plus ca adminii au decis sa-l ierte, sunt sigur ca au vazut si ei ca este aim dar i-au mai dat o sansa. Tu de ce nu poti trece peste si incerci sa iei peste picior o decizie luata de niste admini mai mari ca mine sau ca tine? Putin respect. Nu o face GsX care poate el avea dreptul, si o faci tu?

Eu zic sa se inchida subiectul, decizia a fost luata acum 4 zile si de atunci s-a comportat ireprosabil pe server. Toti gresim, important e sa invatam ceva din greseli.

+1

@te lovesc ti-a explicat mai mult de cat clar Syem, nu stiu de ce ai mai deschis topic cand defapt treaba era rezolvata (nu e un lucru rau ca ai postat si tu) dar nu cred ca mai era necesar.

0 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 26-08-2015, 04:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vIEzure wrote:
teLOVEsc wrote:

aim clar.
gj

Ala aim? lol nu pot sa cred.... cati a omorat cu aimu ala care il are in demo ? mai vizualizeaza demo de 5 , 6 ori poate asa iti dai si u seama sau increca sa joci cu sensy 4 sa vezi cum este si apoi da ban pt demo asta

0 0

Back to top
vIEzure

[war7.freakz.ro]

Post Posted: 26-08-2015, 06:03:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jecrysty wrote:
vIEzure wrote:
teLOVEsc wrote:

aim clar.
gj

Ala aim? lol nu pot sa cred.... cati a omorat cu aimu ala care il are in demo ? mai vizualizeaza demo de 5 , 6 ori poate asa iti dai si u seama sau increca sa joci cu sensy 4 sa vezi cum este si apoi da ban pt demo asta

nu trebuie sa omori,ca sa ai aim.
si,iti spun sigur ca nu e de la sensibilitate.
la awp,daca ai aim si tinta e departe de player,asa face -

si,de el nu se ia nimeni,pt ca ne jigneste?
vede ca e codat,ne jigneste si dupa tot el e tare in gura.

gsx,era necesar sa deschida topicul pt ca marduk i-a dat unban pe un demo in care are aim.

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 26-08-2015, 06:17:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vIEzure wrote:
jecrysty wrote:
vIEzure wrote:
teLOVEsc wrote:

aim clar.
gj

nu trebuie sa omori,ca sa ai aim.
si,iti spun sigur ca nu e de la sensibilitate.
la awp,daca ai aim si tinta e departe de player,asa face -

si,de el nu se ia nimeni,pt ca ne jigneste?
vede ca e codat,ne jigneste si dupa tot el e tare in gura.

gsx,era necesar sa deschida topicul pt ca marduk i-a dat unban pe un demo in care are aim.

Eu am facut ce era de facut, si din moment ce l-am postat clar ca avea ceva....dar ceilalti au spus ca nu are nimic, mai mult de atat ce sa fac eu? Din cate vad problema este rezolvata, adica a primit unban si subject closed.

Iar daca vezi am deschis o paranteza cu, ce am spus.....si m-am referit ca nu mai era necesar din moment ce decizia a fost luata, si apropo cu toate ca trebuie sa o zic dar multi nu stiu sa faca diferenta....ce inseamna un AIM cand se observa destul de usor....un no-recoil la fel de usor exact cum a postat si Sylviu intr-un subiect nu mai stiu care cum si ce fel.....dar asta e, deschidem un subiect si ne bagam toti si nu rezolvam nimic... cand defapt habar nu avem sa facem diferenta asta...in fine sunt foarte multe de spus despre multi de aici care au acces si care dupa parerea mea il au degeaba

Last edited by Vod@fon3 on 26-08-2015, 13:22:22; edited 2 times in total
0 0

Back to top
vIEzure

[war7.freakz.ro]

Post Posted: 26-08-2015, 06:19:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a primit unban,dar cand am vazut demo-ul,i-am dat bye -
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 26-08-2015, 08:47:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La ce drama s-a ajuns , Doamne fereste ! Il rog pe Freakz*Kenzzor sau cum are nick sa vina sa confirme ceea ce i-am spus pe server - Citez "Vezi ca Scorpion a fost prins cu aim de catre gsx acum cateva zile" , i-a dat bye , toate bune si frumoase. Apoi s-a dovedit a fii curat , dafaq !?o.0 . Ura asta pentru mine o sa va mistuie profund syem si gsx , cred ca nici nu puteti dormii noaptea cu gandul la mine , ca o paranteza , am prietena , n-am bucurii la baieti.

Am vazut ca a fost iertat , ok , eu de unde era sa stiu !? L-am reclamat cand l-am vazut online , nu era de datoria mea sa stiu ca a fost iertat pentru aim. Dar daca nu a fost si este cum zice syem "ca de atunci s-a comportat exemplar cat am stat cu ochii pe el , atunci e si mai nasoala treaba stiind ca este un codat si totusi inca il lasi sa joace. Deja ma declar profund uimit de unii din voi la cum puteti gandii o situatie de genul .

1. Nu se considera aim daca jucatorul nu e capabil sa faca un frag
2. Trebuia sa-i dau quote ca sa nu-mi sara hienele in cap cand e vorba de un codat care nu ma ajuta cu nimic. Linistiti-va ma ca nu mai doresc functie pe acest server , daca doream atat de mult dupa ultima cerere , ma apucam sa fac o lista de codati , nu-i mai reclamam de fiecare data. Deci ho , chill !

Rog un owner sa citeasca bine ceea ce am scris eu aici. Renuntati fratilor la ura asta si fiti atenti la server , nu doar la un anumit player. Pe mine nu ma intereseaza ca nu ma suportati , tineti asta pentru voi , dar cand vine vorba de o parere sau ceva legata de serverul care aparent il aveti in grija , dedicati-va subiectului in sine , nu aruncati cu noroi in cineva doar ca incearca sa ajute.

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 26-08-2015, 13:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
La ce drama s-a ajuns , Doamne fereste ! Il rog pe Freakz*Kenzzor sau cum are nick sa vina sa confirme ceea ce i-am spus pe server - Citez "Vezi ca Scorpion a fost prins cu aim de catre gsx acum cateva zile" , i-a dat bye , toate bune si frumoase. Apoi s-a dovedit a fii curat , dafaq !?o.0 . Ura asta pentru mine o sa va mistuie profund syem si gsx , cred ca nici nu puteti dormii noaptea cu gandul la mine , ca o paranteza , am prietena , n-am bucurii la baieti.

Am vazut ca a fost iertat , ok , eu de unde era sa stiu !? L-am reclamat cand l-am vazut online , nu era de datoria mea sa stiu ca a fost iertat pentru aim. Dar daca nu a fost si este cum zice syem "ca de atunci s-a comportat exemplar cat am stat cu ochii pe el , atunci e si mai nasoala treaba stiind ca este un codat si totusi inca il lasi sa joace. Deja ma declar profund uimit de unii din voi la cum puteti gandii o situatie de genul .

1. Nu se considera aim daca jucatorul nu e capabil sa faca un frag
2. Trebuia sa-i dau quote ca sa nu-mi sara hienele in cap cand e vorba de un codat care nu ma ajuta cu nimic. Linistiti-va ma ca nu mai doresc functie pe acest server , daca doream atat de mult dupa ultima cerere , ma apucam sa fac o lista de codati , nu-i mai reclamam de fiecare data. Deci ho , chill !

Rog un owner sa citeasca bine ceea ce am scris eu aici. Renuntati fratilor la ura asta si fiti atenti la server , nu doar la un anumit player. Pe mine nu ma intereseaza ca nu ma suportati , tineti asta pentru voi , dar cand vine vorba de o parere sau ceva legata de serverul care aparent il aveti in grija , dedicati-va subiectului in sine , nu aruncati cu noroi in cineva doar ca incearca sa ajute.

Prietene eu cred ca ai probleme serioase la cerebel...citeste mai bine ce am scris dupa care comentezi ce este de comentat...dar cu aroganta asta da-i dovada ca esti prost crescut...pe langa faptu asta COMPANIA DUREX ISI CERE SCUZE PENTRU NASTEREA TA...lasa aroganta si smecheriile astea in fata calculatorului...hai ca nu stau sa fac tam-tam pe un forum + de asta sunt oamenii care ii respect pe acest forum si chiar nu vreau sa ma cobor sub nivelu tau mai pe scurt IQ-ul tau este egal cu 0 prietene....mai deranjeaza tu mult oamenii ca nu stiu presimt ca nu ve'i mai avea acces pe forumul asta FREAKZ, vrei sa discutam normal discutam civilizat, pana atunci termina si inca odata ma repet lasa aroganta asta

Staff message (SeaGer):

1 warn, limbaj.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by kakarot, 10 September 2015 10:35

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Ban request/Demos  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 06-06-2025, 05:38:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password