User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie 7UP

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message848
INGRAMADITU

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-01-2015 19:23)

Votes: 3

Post Posted: 14-09-2010, 15:37:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmmm cum sa incep dialogam cu gabriel si la un moment dar ii spun ca este "VALET" care nu are nici o legatura cu vreo jignire ori ceva obscen, se trezeste adminul 7up sa imi dea gag...si ii scriu cu admin_page ca pe ce motiv mi sa dat gag amice ? la care raspunsul lui a fost la misto / neavand nici o baza reala asupra actiunii de GAG ...iar eu ii spun "PET"( deasemenea nu este ceva jignitor ) daca cu "AMICE" a refuzat sa comunice la care el actioneaza cu Kicked by Console: "banned for 1000 min"
Kicked :"banned for 1000 min"
Ce pot sa spun , ori nu cunoaste Lb.romana si nu stie ce inseamna valet ori vrea sa isi dea importanta cu niste comenzi aruncate aiurea
Recunosc poate ca lam luat la misto cu "PEt" desi nu cred ca e cazul insa el a abuzat de comenzile pe care le are , actiunea lui nefiind justificata pe nici un plan in regulament, normal ca mia sarit si mie tandara cand unu te ia asa la misto da el gag ca el e admin.
Rog unban daca se poate nimika mai mult.
MULTUMESC

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 14-09-2010, 15:44:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Data viitoare nu te mai osteni sa scrii atatea randuri...ai un model pt astfel de topicuri...
Unban vrei sa iei, dar vrei sa-ti ghicesc yo ip-ul?
Dai edit la cererea asta si fa-o te rog dupa model altfel o inchid...

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AlexJul

[Screwed Freak]

(since 10-04-2013 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 14-09-2010, 16:34:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in primul rand tu joci pe serverul lui. deci nu cred ca face abuz de nicio comanda. iar in al doilea rand, daca pe tine te ia cineva cu "ce faci valetul meu? (in traducere sluga mea)," tu cum ai reactiona? - sau sa`l mai faci pe urma PET ... dupa parerea mea banul este justificat, asadar asteapta sa iti expire banul. ai luat doar 1000 de minute. crede-ma se putea mult mai rau -

Connect sin2.freakz.ro
0 0

Back to top
mezeriash

[SiNNERS]

(since 01-05-2015 14:34)

Votes: 20

Post Posted: 14-09-2010, 16:44:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Valet nu imi zicea mie. Vorbea mult si prost si cu caps lock si etc. Si pe langa asta, pe plansa anterioara, luase gag si a dat retry. Nu am dat ban atunci, am zis sa nu o fortez. Apoi...ii dau gag pe mapa urmatoare si ma ia cu "ce am zis amice" bla bla bla. I`am zis frumos cu psay ca nu sunt "amice" cu el, ca admin_page e doar pentru reclamat codati si ca sa se abtina. Ideea e ca in mom in care mi`a zis "pet" intr`un context stupid, ban 1000. Asa k stai 1000 de minute si apoi vbim..."amice"....

*DEAD* Chrisstine. : tran.SEXY.lucent -
http://www.youtube.com/watch?v=vRbGN4opRfA - ---
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AlexJul

[Screwed Freak]

(since 10-04-2013 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 14-09-2010, 19:21:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okay. cred ca s-a inteles care a fost problema si treaba. expira banu, intri pe server, ai grija ce vorbesti si cum te comporti. - topic closed.

Connect sin2.freakz.ro
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AlexJul, 14 September 2010 17:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-11-2024, 02:02:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password