User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Daze

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message430
meridionable

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-02-2020 19:49)

Votes: 4

Post Posted: 01-12-2015, 14:31:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul celui reclamat: Daze
IP acestuia: -
Motiv: Sa o lom cu inceputul. Ieri in jurul orei 20:00 domnul N1 Daze a inceput cu abuzurile de functie ci anume: 5-6 infectii multime la rand (el ramanand last) ne fiind ora de VIP free, + un lumbaj care lasa de dorit. Eu cum i-am zis si lui viper, m-am apucat aici deoarece am servarul la suflet, joc de cand sa deschis prima oara de Edutz. Eu iti inteleg frustrarile tale, dar daca ai N1 nu inseamna ca trebuie sa injuri s.a.m.d. eu pentru (dute dracu) am luat gag 10 minute, tu ca injuri, inafara de a te lauda lumea ce primesti? Rusine!.
Dovada (ss / demo):
Poza cu banul + motivul banului: http://i.imgur.com/c8jUIx4.png
Poza limbaj: http://i.imgur.com/nkFMXUD.png

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 01-12-2015, 14:41:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[AdvancedBans] [Zm2]Floce@ : unbanned meridional [86.126.54.26] [Ban Reason: putoi. fugi la viper]
Vezi ca si tu ai gresit si Daze ,daca nu va suportati ocolitiva daca ai ceva de reclamat fa reclamati si atai se stie ca de la ora 20:00 cind incepe vip noi dam multiple infecti din cauza ca e ora de vip si nu sunt multi zm pe harta ,cit desper moduri dam noi la cine credem si in special la admini

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Allerion

[zm2.freakz.ro]

(since 10-06-2019 20:06)

Votes: 44

Post Posted: 01-12-2015, 15:05:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La ora 8 incepe vip. Alea nu sunt injuraturi dar nu sti sa faci diferenta dintre injuraturi si insulte doar ca atat te duce creierasul. Daca nu sti cum sta treaba pe serv atunci nu mai comenta, logic ca ramaneam last avand in vedere lev, dar nu asta conta. Oftica ta cea mare era ca te bate grav zm pentru ca erau si altii care ramaneau printre ultimii care sunt destul de palete dar asa e cand esti un ofticat.
Banul ramane, invata sa lasi figurile si sa iti vezi de joc fara comentarii care nu isi au locul, esti cu nasu pe sus degeaba nu ma impresionezi cu nimic.
Daca te potolesti nu are nimeni nimic cu tine, daca continui tot asa te tin in banuri non-stop. Ktnxbye.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Allerion, 01 December 2015 13:05

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 04:07:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x