Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Rezolvat]Reclamatie Freakz * Kinky
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
RoB3rTo
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 16-12-2012 01:46)
,
Topics: 3
Votes
: 2
Posted: 29-11-2012, 18:01:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick: RoB3rTo
Numele adminului reclamat: Freakz * Kinky
de_westwood 17:55 29.11.2012
Motivul: slay fara motiv
Dovada:
"inca una si iau ban, iarasi" kk
dupa ce s-a mai intamplat o data chestia asta, si citez rth: "Acum o sa o spun pentru toata lumea , si toata lumea sa bage la cap , de la generali la slot si player. Nu mai aberati cu regula respawn, am voie sa trec dar sa nu campez , ii vad pe multi ca dau mesaje pe tsay , say etc ... "nu trageti in baza adversa" ??? Ce e asta ? Terminati cu interpretarile personale fratilor : Jocul e FREE GAME , cu o particularitate specifica uwc -ului , datorita skilului "vengance" si ultimatului pasiv "gate" ajungi in baza ta , ok , nimic deosebit , acolo ai 2 secunde de imunitate , e urat sa te astepte cineva si sa ti-o traga in baza ta , dar acel cineva poate fi in trecere sau poate campa , in momentul cand campeza un adversar la tine in baza si te asteapta se aplica regula slay/kick/ban .
Daca nu intelegeti aceasta particularitate , o sa schimbam regulamentul de joc si nu o sa mai fie free game , exemplu no rush , no camp . Vi se pare normal sa nu te mai misti de la x pentru ct si sa primiti slay /kick/ban pentru rush iar tero sa primeasca la fel pentru camp ???
Eu cred ca doar plangaciosii se vaita , se observa clar cand un player face camp in baza adversa , haideti sa punem cativa neuroni la treaba si sa nu ne mai plangem atat pentru ca ati facut din acest subiect o tragedie de fiecare data. Si toti adminii aveti acea ierarhie a comenzilor de respectat: slay/kick/ban temporar . "
Iarasi imi da slay si ma ameninta si cu ban, ia cineva masuri ?
There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.
0
0
Back to top
P!K@B00
[Mentally Stable]
(since 13-06-2013 19:03)
,
Topics: 16
Votes
: 5
Posted: 29-11-2012, 18:03:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ok , iti dau kick dupa care ban
Freakz Team | Kinky
0
0
Back to top
-P!C@-
[Simply Normal]
(since 21-04-2022 19:07)
,
Topics: 1601
Votes
: 781
Posted: 29-11-2012, 18:07:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Roberto fii mai calm ca nu ti-a dat kinky slay aiurea, vad ca faci reclamatie dupa reclamatie respecta regulamentul te rog.
0
0
Back to top
RoB3rTo
[Mentally Stable]
(since 16-12-2012 01:46)
,
Topics: 3
Votes
: 2
Posted: 29-11-2012, 18:18:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Dupa care regulament mi-a dat slay, ce regula s-a aplicat ? am respectat regulamentul, kinky nu stiu ce regulament respecta, dar vad ca e pe prietenii aici .. nu pe corectitudine, am inteles
There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.
0
0
Back to top
Jo3y
[Old School !]
(since 06-10-2017 21:09)
,
Topics: 36
Votes
: 16
Posted: 29-11-2012, 20:07:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Gresesti! Nu e pe prietenii , este pe incredere. Am incredere totala in Kinky , il stiu de atata timp , nu l-am vazut o data sa sufere de admin. Daca imi spuneai de vreun blood ca a facut te miri ce , iti dadeam dreptate si probabil il sanctionam. Plus de asta , nu ai nicio dovada din pacate . E cuvantul tau impotriva cunvantului lui . Pe cine crezi ca o sa credem?
Daca asa a considerat el ca trebuie facut , asa a actionat.
O spun pt a nu stiu cata oara... nu poate nimeni sa stea sa se uite pe un singur jucator daca face camp. Eu daca te vad prin baza adversa ca stai si te bati cu aia ti-am dat slay fara discutii.
Eu pe kabul azi am dat niste rocket-uri ca stateau baietii si trageau peste balustrada si se mai trezea cate unul sa zica "fix mie te-ai gasit sa imi dai?" . Nu ai cum sa ii vezi pe toti , unii sunt mai norocosi , altii mai putin.
Nu moare nimeni dintr-un slay , nu jucam pe bani , nu avem ce pierde. Daca vrei sa fii sigur ca nu primesti slay , ori nu te uiti deloc in directia spawn-ului inamicilor , ori stai in x/baza ta si omori ce prinzi. Nu mai plangeti atat de la un slay. Zi de zi apare cate un topic legat de spawn-kill . Si nu , nu punem niciun plugin pt spawn.
Give me a break!
0
0
Back to top
P!K@B00
[Mentally Stable]
(since 13-06-2013 19:03)
,
Topics: 16
Votes
: 5