User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie GsX

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message1304
EezyVlad

[Creep]

Status: Offline
(since 15-11-2019 20:23)

Votes: 12

Post Posted: 28-11-2015, 20:08:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : Eezy ;3
- Numele adminului reclamat : GsX
- Harta, ora si data faptei reclamate : Harta : inferno_2se Data : 28.11.2015 Ora: In jurul orei 17
- Motivul / Regula incalcata : Limbaj FOARTE OBSCEN
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola :
(ADMIN) GsX : Bai asta, in primul rand nu ai Y!M nu ai nici Skype
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : ai dreptul sa faci ss daca consideri ca este codat
(ADMIN) Eezy ;3 : Nici skype? =]]]]]]]
(ADMIN) Eezy ;3 : BA MOOOOr =]]]]]]]]]]]
(ADMIN) GsX : Il rogi sa puna pozele pe un site zippy etc nu pe forum si ban
(ADMIN) Eezy ;3 : Am zis cu y@ ID SKYPe !
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : skype are,dar y!m nu ai.Si ar trebui sa iti faci si mess
(ADMIN) Eezy ;3 : Brb sa`i vad pozele la ala
(ADMIN) Eezy ;3 : Uni sunt mai miopi de fel ..
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : fara insulte -
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : sunteti colegi
(ADMIN) GsX : Copile vrei sa te bag de unde ai iesit
(ADMIN) Logitech! : miopi?-)))))))
(ADMIN) Eezy ;3 : Odata ce ma insulta el .. eu de ce sa n`o fac macar odata?
*SPEC* ** JagermeisteR ** : @ s-au verificat?
(ADMIN) Eezy ;3 : Brb
(ADMIN) Logitech! : kenz gag la aman2:))))
ADMIN Eezy ;3 gag Eezy ;3 for 5 minutes
(ADMIN) GsX : Copil fara viitor ai grija ce vorbesti data viitoare
(ADMIN) Logitech! : omfg
(ADMIN) Logitech! : termina si tu GsX
ASTA E Dialogul , daca vreti sa vedeti de unde e sa nu ziceti ca e fals , uite : http://www.girlshare.ro/3489073548.4
Eu n`am sa permit nimanui sa ma jigneasca .. iar inainte de astea imi spunea ca de ce il pun sa imi dea pozele pe forum cand imi pot face Y!M Si chestii de genul si am spus astef:
"Deocamdata nu am mess , de aceea il pun sa mi le dea pe forum daca nu are skype dragule" (ceva gen)
Apoi a zis "Vezi ca eu nu sunt ***" Ceea ce ma face pe mine *** indirect , cand eu am pus "dragule" in semn ca vorbesc calm cu el ..
Dupa care ma tot injura si la un mement dat mi`a venit sa`l injur si eu , recunosc , dar m`am stapanit .. daca e necesar .. vereficati voi ownerii consola -
Propun scaderea lui in grad sau orice alt ceva , Multumesc -
Cei de fata au fost:
-Log!tech
-[Freakz] * k3e[N]zZoR

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 28-11-2015, 20:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din ce vad eu aici este ca l-ai provocat si el ti-a raspuns, tu ai o varsta iar GsX are alta varsta. Ca si ieri, cand eu imi permit sa-i spun "Cartof" in privat, nu trebuie sa vi tu cu alte comentarii inutile. Iti spun prima si ultima oara, respecta regulamentul deoarece inainte sa fi admin esti atat player si mai presus de asta om. Nu incerca sa te crezi superior caci nu esti si nu o sa fi niciodata si ca sa inchei citeste regulamentul https://forum.wow-freakz.com/Regulament-war7-update-martie-2014-t182472.html

4, 20, 14, 7, 3, 1 din regulamentul adminilor.

PS. Data viitoare ai "Consiliu" unde iti poti spune toate ofurile, daca nu ai acces, poti cere.

Playlist javRIX

1 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 28-11-2015, 20:48:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EezyVlad wrote:
- Numele tau : Eezy ;3
- Numele adminului reclamat : GsX
- Harta, ora si data faptei reclamate : Harta : inferno_2se Data : 28.11.2015 Ora: In jurul orei 17
- Motivul / Regula incalcata : Limbaj FOARTE OBSCEN
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola :
(ADMIN) GsX : Bai asta, in primul rand nu ai Y!M nu ai nici Skype
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : ai dreptul sa faci ss daca consideri ca este codat
(ADMIN) Eezy ;3 : Nici skype? =]]]]]]]
(ADMIN) Eezy ;3 : BA MOOOOr =]]]]]]]]]]]
(ADMIN) GsX : Il rogi sa puna pozele pe un site zippy etc nu pe forum si ban
(ADMIN) Eezy ;3 : Am zis cu y@ ID SKYPe !
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : skype are,dar y!m nu ai.Si ar trebui sa iti faci si mess
(ADMIN) Eezy ;3 : Uni sunt mai miopi de fel ..
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : fara insulte -
(ADMINS) Freakz * k3[N]zZoR : sunteti colegi
(ADMIN) GsX : Copile vrei sa te bag de unde ai iesit
(ADMIN) Logitech! : miopi?-)))))))
(ADMIN) Eezy ;3 : Odata ce ma insulta el .. eu de ce sa n`o fac macar odata?
*SPEC* ** JagermeisteR ** : @ s-au verificat?
(ADMIN) Eezy ;3 : Brb
(ADMIN) Logitech! : kenz gag la aman2:))))
ADMIN Eezy ;3 gag Eezy ;3 for 5 minutes
(ADMIN) GsX : Copil fara viitor ai grija ce vorbesti data viitoare
(ADMIN) Logitech! : omfg
(ADMIN) Logitech! : termina si tu GsX
ASTA E Dialogul , daca vreti sa vedeti de unde e sa nu ziceti ca e fals , uite : http://www.girlshare.ro/3489073548.4
Eu n`am sa permit nimanui sa ma jigneasca .. iar inainte de astea imi spunea ca de ce il pun sa imi dea pozele pe forum cand imi pot face Y!M Si chestii de genul si am spus astef:
"Deocamdata nu am mess , de aceea il pun sa mi le dea pe forum daca nu are skype dragule" (ceva gen)
Apoi a zis "Vezi ca eu nu sunt ***" Ceea ce ma face pe mine *** indirect , cand eu am pus "dragule" in semn ca vorbesc calm cu el ..
Dupa care ma tot injura si la un mement dat mi`a venit sa`l injur si eu , recunosc , dar m`am stapanit .. daca e necesar .. vereficati voi ownerii consola -
Propun scaderea lui in grad sau orice alt ceva , Multumesc -
Cei de fata au fost:
-Log!tech
-[Freakz] * k3e[N]zZoR

Ramai copile tu pe server, nu stau sa dau replica la toti copii de 15 ani....si da la ce am spus este un adevar altceva mai vrei? Bun il asteptam pe Piciu cu demo....macar asa raman odata fara acces si cu ban pe server e mult mai bine, de N ori m-am repetat in legatura cu accesu dar nimic...poate acum cu o dovada foarte clara (Cu toate ca nu am folosit niciodata un Silent) eeee uite am facut-o acum! Hai Piciu cu Demo...in rest nu mai am de comentat nimic.....sa ramana copii pe server - va salut

@Cat despre tine Kenzor ce sa mai zic, nu mai zic nimic dar aveam pretenti la tine dar defapt.....exact cum am mai spus "totul pe tovarasie" In fine aici se arat "fetele frustrante si care sufera de ei"
@Marduk aici ai o dovada foarte clara din ce a spus Mos Craciun asta....nu ai ascultat la ce am avut de spus, poate acum vezi si tu la ce am vrut sa spun dar fiecare o tinea pe a lui...in fine acum ca aveti o dovada destul de clara deja-vu mai mult de atat nici ca se putea mai bine enjoy demo.

Last edited by Vod@fon3 on 28-11-2015, 20:58:22; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EezyVlad

[Creep]

(since 15-11-2019 20:23)

Votes: 12

Post Posted: 28-11-2015, 20:48:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys wrote:
Din ce vad eu aici este ca l-ai provocat si el ti-a raspuns, tu ai o varsta iar GsX are alta varsta. Ca si ieri, cand eu imi permit sa-i spun "Cartof" in privat, nu trebuie sa vi tu cu alte comentarii inutile. Iti spun prima si ultima oara, respecta regulamentul deoarece inainte sa fi admin esti atat player si mai presus de asta om. Nu incerca sa te crezi superior caci nu esti si nu o sa fi niciodata si ca sa inchei citeste regulamentul https://forum.wow-freakz.com/Regulament-war7-update-martie-2014-t182472.html

4, 20, 14, 7, 3, 1 din regulamentul adminilor.

PS. Data viitoare ai "Consiliu" unde iti poti spune toate ofurile, daca nu ai acces, poti cere.

Cand m`ai vazut pe mine ca schimb harta fara vote sau ca nu ajut playerii sau sa abuzez de comenzi si cel din urma , nu intru cu alt nick inafara de "Eezy ;3" -

0 0

Back to top
DPRPICIU

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 12:59)

Votes: 6

Post Posted: 28-11-2015, 20:58:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.girlshare.ro/3489073678.2

Don't drive faster than your guardian angel can fly!
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 28-11-2015, 20:59:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DPRPICIU wrote:
http://www.girlshare.ro/3489073678.2

Multumesc frumos Piciu, bravo tot asa si nu mai apleca urechea la toti care habar nu au... mersi frumos inca odata.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 28-11-2015, 20:59:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am scos eu accesu stai linistit... se putea si pe alta cale dar daca tu ai considerat ca este mai bine .... GJ

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 28-11-2015, 22:35:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati odata...!!!! de cate ori sa sufar pentru voi????? De fiecare data m-amk implicat si v-am zpus sa va impacati si sa colaborati sa ajutati serverul??? De cate ori sa repet??? mi s-a luat.. de cate ori trebuie sa va trag de ureche ca sa intelegeti ???? Va comportati ca niste copii ./... cand o sa va maturizati vreodata??? de cate ori sa stau sa va tolerez incapatanarea?? uit eunde s-a ajuns,,,, sui asta ma afecteaza drastic pe mine.. oricumo sa ma retrag si eu sa fiti voi fericiti.

End Game here... mai bine.. mai bine.. ma abtin....

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by jecrysty, 28 November 2015 19:00

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 16-02-2025, 06:24:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x