User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Noni

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message390
princeK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-02-2017 02:23)

Votes: 11

Post Posted: 03-02-2016, 17:24:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : princeK
Numele adminului reclamat : Noni
Harta, ora si data faptei reclamate : 17:10
Motivul / Regula incalcata : Eram ultimu 2 jucatori ramasi de la T si eram in spatele lui fara shift ca nu il puteam tine in timp ce mancam , am murit aman2 si runda urmatoare ma pus la spec in timp ce ma jucam doar ca i am spus ca si mananc in timpu asta , dupa ce imi fura el tot chefu de joc punandu ma spec in timp ce eram pregatit sa fac un "kill" mai imi da si ban pentru ca i am zis " ce retardat " ca ma pus la spec degeaba . Nu e vina mea ca el nu se poate controla si ma pune spec stricandu mi tot chefu doar ca nu am tinut un shift si dupa imi da si ban nu stiu cat timp doar pentru un cuvant cand meritam doar gag zic eu .
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : http://postimg.org/image/79mahi3nh/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
noni

[Mentally Stable]

(since 09-01-2019 20:45)

Votes: 6

Post Posted: 03-02-2016, 17:52:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ban al luat 20 de min si retardat / retardata le spui celor de acasa daca vrei .

salut

Never give up
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 03-02-2016, 18:40:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PrinceK pe viitor numai jigni pe nimeni, a gresit faci un ss la consola / demo postezi si il vom sanctiona, daca iti faci dreptate singur nu putem face mare lucru.

Tu noni incearca sa fii mai calm stiu cum e sa-ti strice cineva o faza in joc, dar totusi nu abuza de comenzi.

Sper sa numai vad astfel de lucruri ca o sa recurg la warn respectiv ban pentru injuraturi. E doar un joc nu uitati, intri te distrezi, te relaxezi si cam atat ar trebui, dramele nu isi au locu intr-un joc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faydwer, 03 February 2016 16:41

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 26-04-2025, 20:11:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password