User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie Rob3rto

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message838
d0wNN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2013 17:48)

Votes: 7

Post Posted: 30-11-2012, 19:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : d0wNN
- Numele adminului reclamat : rob3rto
- Harta, ora si data faptei reclamate : de_nuke_rarea 19:40 | 30.11.2012
- Motivul / Regula incalcata : Eram pe mapa de_nuke_rarea cand eu d0wNN eram T si am dat plant jos la rampe dupa care la 4 secunde inainte sa explodeze bomba si nu venise niciun CT la defuse... am dat gate sa nu ma ia bomba in care adminul ROB3RTO ma astepta in baza si m-a luat ii spun frumos dupa care nebunu ii da slay era logic ca a facut respawn dupa care tot adminul roberto ii da slay la nebunu v-a poate spune chestia asta si jOker care era si el pe srv aceasta intamplare.Multumesc de intelegere.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola :

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Jo3y

[Old School !]

(since 06-10-2017 21:09)

Votes: 16

Post Posted: 30-11-2012, 19:59:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se vede clar si din screenshot ca s-au luat de el joker si nebunul.
E admin trial de o zi si deja a calcat pe bec. Azi i-am spus si eu de cateva ori sa fie mai atent cu spawn-ul in baza adversa si sustinea ca se batea cu nu stiu care si am aparut eu care am tras in el , etc , etc.
Rob3rto , la urmatoarea problema care o faci , ramai player. Nu mai astept sa iti expire trial-ul. Sa nu mai zic azi pe 35 ca erati mai multi bloozi si nici unul nu v-ati sinchisit sa dati vot.
Ms down pt implicare.

Give me a break!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
RoB3rTo

[Mentally Stable]

(since 16-12-2012 01:46)

Votes: 2

Post Posted: 30-11-2012, 20:10:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aham, deci eu cand fac reclamatie ca mi-a dat slay degeaba nu se ia in considerare ca nu aveti cum sa stiti daca mint eu, dar acum cum de se ia in considerare ? si mai ales de la domnul d0wn care plange de la orice, pana sa fie faza sa TREC pe acolo, nicidecum sa il astept, treceam pe acolo, m-am uitat in baza il vad pe d0wn, asam bun, inainte de asta plangea de toate, aoleo roberto ctrl cum frate, dupaia VAI cum frate head din saritura doamneee, dupaia ii dau cutit si era nebunul langa el, ii zice lu nebunul ca ce face ca m-a lasat sa il omor, plange incontinuu si zice de mine. Un alt exemplu, aseara eram pe aztec, eu eram tero, m-am dus inainte si mi-am dat gate ca erau prea multi, cum ma da in baza apare p!c@ si ma omoara pe mine si inca cativa tero, si zic in gluma "pica respawn slay ??!!??! evident ca nu" , dupa aceea imi iau gag, kick si ban, deci p!c@ a facut exact acelas lucru ca si mine, trece prin baza, omoara o data si pleaca, evident ca nu e gresit, a fost doar un exemplu mai ales mi-am luat si gag kick si ban dupa aceea, pentru ce ? Si mai ales, daca aveti dreptate, ca "spawn respawn" ca deja a devenit termen pe serverul asta, ca toti se plang, mai ales de mine cica, de ce nu sta cineva sa imi faca demo, cu ce fac, sa se vada daca campez vreo secunda cum scrie in regulament, si imi dati ban delete xp scoateti adminul si nu mai calc pe server vreodata, mai si ziceti dupa ce imi iau slay, ca sunt 30 de jucatori nu pot sa ma uit pe toti, pur si simplu te-am vazut acolo si ti-am dat slay, pai daca nu ai dovada de ce slay ? de unde stiai ca astept acolo ? asa e ca si cum faci la un codat frate sunt 30 de jucatori nu pot sa ma uit pe el, a dat un head pac ban ce mai, nu ? dupa mine nu am gresit cu nimic, eu imi vad de joc, si lumea comenteaza la mine, fara ca eu sa zic ceva, si tot ei au dreptate.

Si inca 2 exemple, mai devreme eram pe inferno, pai ca tero ce faci, nu te duci sa pui bomba decat la un X pentru ca celalalt e in baza la ct si e SPAWN/RESPAWN ? Si acum pe kabul, eram ct, nebunul imi zice sa nu mai calc in baza la tero, ok, urmatoarea runda toti tero erau la noi in baza si ne omorau, pai ce facem ? slay team frate ce mai, nu stiu cine a inceput cu chestia asta cu spawnul, dar o sa ajungem sa dam slay kick ban si pe fy snow si 35hp ca esti in baza adversa, nu ?

There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.

Last edited by RoB3rTo on 30-11-2012, 20:15:19; edited 1 time in total
0 0

Back to top
jOker..

[Mentally Stable]

(since 29-09-2013 13:56)

Post Posted: 30-11-2012, 20:14:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omule , intelege tu nu ai voie sa dai SLAY la un alt admin , asta li se acorda doar ownerilor si warlorzilor , citeste bine regulamentul !!!

[*]Dreptul de a executa comenzi de tip llama/gag/kick/slay/etc. asupra adminilor le revine doar warlorzilor si ownerilor in situatii de stricta necesitate.

Motto : E simplu pentru ca nu ii complicat si ii complicat pentru ca nu ii simplu .
:dance: :dance:
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 30-11-2012, 20:15:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca era bmb pusa normal era sa te duci la bomba nu trebuia sa fii in baza adversa asteptand sa dea cineva gate. Oricum regulamentul pentru tine este o enigma plus ca nu te ai bine cu nici unul dintre colegi.

0 0

Back to top
RoB3rTo

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-11-2012, 20:16:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am luat slay primul, ca admin, de la nebunul, si tu ma intrebi cum de am folosit slay pe un admin ? cand el a folosit primul

pica, eu eram la celalalt x, si nu era bomba acolo si deja exploda, nu mai aveam timp sa ma duc, si m-am dus mai departe de bomba, si l-am vazut pe down.

Fix acum ma uitam pe nebunul, era putin inafara bazei ct, si tragea intr-un ct, si i-am zis nebunul ce faci spawn, ca asa l-am omorat si eu pe down, si mi-a dat kick.

There's a simple rule when buying a car. If it's been modified, especially lowered, walk away.

Last edited by RoB3rTo on 30-11-2012, 20:20:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
jOker..

[Mentally Stable]

(since 29-09-2013 13:56)

Post Posted: 30-11-2012, 20:18:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand ti-a dat tie slay nebunu ? Arata-mi si mie un fragment , o poza un demo orice ! In legatura cu jocu , nu inteleg de ce ai tras in el , sau de ce te-ai indreptat spre Spawn ?

Motto : E simplu pentru ca nu ii complicat si ii complicat pentru ca nu ii simplu .
:dance: :dance:
0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

Post Posted: 30-11-2012, 20:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are dreptate pica . Tu te contrazici singur. Daca era bomba pusa , tu ce cautai in alta parte? Daca eram pe sv te asigur ca iti dadeam slay.
Zici ca down se plange , dar pana una alta isi face treaba. Tu esti pe sv de 2 zile si nu prea iti gasesti locul.
Cum poti sa compari demo-ul pe un codat cu demo-ul pe unul care sta la spawn ? In primul rand ce intelegi tu din regula aia ? La tine camp inseamna sa te pui in cur intr-un colt si sa ii astepti , nu ?
Ti-am zis pana acum ce parere am ... un loc la admin trial ocupat degeaba. Poate ne demonstrezi ca nu avem dreptate.

Give me a break!
0 0

Back to top
RoB3rTo

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-11-2012, 20:27:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am postat mai sus, ca eram la celalalt x, adica nu unde era pusa bomba, si nu mai aveam timp sa ajung la X-ul unde era bomba, asa ca am luat-o usor la pas incat sa nu mor de la explozie. L-am vazut pe down, si am tras. Sfarsitul povestii, asta cautam acolo, atata timp cat nu l-am asteptat, cum scrie in regulament, nu sa stau in cur intr-un colt, sa stai oriunde si sa astepti jucatorii sa invie, asta inseamna respawn. Eu nu imi gasesc locul ? Eu imi vad de joc, nu zic nimic, si altii "se iau de mine" , si cand raspund, tot eu am gresit ca am raspuns, trebuia sa tac, sa inghit, si sa plec capul. De ce ? Cand eu imi vad de treaba mea.

Eu mi-am sustinut punctul de vedere cu argumente logice si rationale, in timp ce voi sunteti uniti si ziceti diferite chestii de mine, ca ma contrazic singur, ca screenshot, ca nu am dovada, etc etc. Eu am explicat tot cum am putut mai bine, mi-e greu sa cred ca nu vede cineva cine are dreptate. Si asta nu e o chestie mica, ca e destula drama din cauza spawnului, toti jucatorii zic, si adminii dau slayuri si banuri, poate chiar cat sa concureze cu codatii si cei care fac reclama la alte servere, nu e doar asa o data la ceva timp, e tot timpul. Ar trebui sa se ia niste masuri, sa se discute, nu doar sa se arunce acuzatii, ori NU AI VOIE SA calci in baza, deloc deloc deloc, nici daca e bomba acolo, X-ul, ori ai voie si gata. V-am si dat exemple de harti, gen dust, unde X-ul e fix in baza, kabul unde iar tero vin peste ct, si assalt de exemplu, ct vin peste spawnul de la tero, nu ?

0 0

Back to top
Jo3y

[Old School !]

Post Posted: 30-11-2012, 20:34:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok , toata lumea are ceva cu tine. Iti vezi de treaba ta si deaia.
Vedem daca apuci expirarea adminului trial.
Iti spun eu , daca ma puneam contra nu aveai oportunitatea sa fii coleg cu noi in perioada asta.
Ajunge , topic closed.

Give me a break!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Jo3y, 30 November 2012 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 10:34:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password