User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Scotty

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message1523
MagnatVL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-05-2015 19:53)

Votes: 5

Post Posted: 20-03-2015, 22:39:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau :Magnat
- Numele adminului reclamat :Scotty
- Harta, ora si data faptei reclamate -
- Motivul / Regula incalcata :Va rog sa i scoateti VIP-ul lui Scotty,pentru k este un privilegiu pe care nu il merita,nu stie decat sa acuze adminii ca nu isi fac treaba,pt k un jucator verificat de n-ori i se pare lui codat.El nu se oboseste sa faca un demo la un player despre care crede k e codat si nu stie decat sa acuzee adminii ca nu isi fac treaba!
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola -

Dati mi un ciocan sa mi indrept comportamentu !

Last edited by MagnatVL on 20-03-2015, 23:07:52; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SethIsOnAk47

[Mentally Stable]

(since 20-11-2015 09:06)

Votes: 2

Post Posted: 20-03-2015, 22:51:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de aceiasi parere...e prea arogant...spune ca nu trebuie el sa ne faca treaba...ca el nu a cerut vip,ci l-a primit...ca daca hackul e vizibil nu mai trebuie demo...replici gen : da cine esti tu?cine zice?fa-ti treaba...

Rog seriozitate

0 0

Back to top
alexandrub

[fanu]

(since 06-10-2017 09:22)

Votes: 763

Post Posted: 20-03-2015, 22:52:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urmeazã cererea de reclamatie. Nu suntem pe câmp!

REP GRATIS!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 20-03-2015, 23:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu l-am intrebat de ce nu face el demo si a zis ca nu e treaba lui iar daca i-am spus ca avand vip e datoria lui sa ajute serverul facand si el un demo etc. a spus ” Ca zici tu? ” ...

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
0 0

Back to top
sotty

[Mentally Stable]

(since 26-02-2016 20:42)

Votes: 4

Post Posted: 20-03-2015, 23:20:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti nu am nimic personal cu nimeni , dar erau 4 sau 5 admini pe server , din care unu alerga ca disperatu cu suicide dupa fraguri , in timp ce un codat cu AIM rupea tot . V-a luat mai mult de 5 min (fara sa exagerez) sa-l dati afara .

Joc de ceva timp pe server , am primit VIP fara sa cer , si va cam stiu care va pricepeti si care nu prea (am fost o perioada admin pe Vest) .

Cat despre tine Magnat , tu esti hotu care striga hotu . Ar fi trebuit sa-ti fac eu tie reclamatie (esti cel mai nepriceput , dar muncitor si cu prea putin respect demn de un admin ) , dar nu ma obosesc , stiu ca esti tanar si mai ai multe de invatat .

Daca vroiam sa fac demouri , ceream admin , dar nu am cerut tocmai din cauza asta . Iar daca va anunt un codat cand il vad , e o problema , nu am sa o mai fac. Dar vreau sa mi-o zica cineva mai credibil .

Cat despre VIP - ma repet : Nu l-am cerut , la fel cum nu am cerut nici admin . La fel pot sa comunic cu voi prin u@ .

Have fun !

0 0

Back to top
MagnatVL

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-03-2015, 23:31:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sotty wrote:
Baieti nu am nimic personal cu nimeni , dar erau 4 sau 5 admini pe server , din care unu alerga ca disperatu cu suicide dupa fraguri , in timp ce un codat cu AIM rupea tot . V-a luat mai mult de 5 min (fara sa exagerez) sa-l dati afara .

Joc de ceva timp pe server , am primit VIP fara sa cer , si va cam stiu care va pricepeti si care nu prea (am fost o perioada admin pe Vest) .

Cat despre tine Magnat , tu esti hotu care striga hotu . Ar fi trebuit sa-ti fac eu tie reclamatie (esti cel mai nepriceput , dar muncitor si cu prea putin respect demn de un admin ) , dar nu ma obosesc , stiu ca esti tanar si mai ai multe de invatat .

Daca vroiam sa fac demouri , ceream admin , dar nu am cerut tocmai din cauza asta . Iar daca va anunt un codat cand il vad , e o problema , nu am sa o mai fac. Dar vreau sa mi-o zica cineva mai credibil .

Cat despre VIP - ma repet : Nu l-am cerut , la fel cum nu am cerut nici admin . La fel pot sa comunic cu voi prin u@ .

Have fun !

Problema ta e ca am facut yo un SS la un player?
Cu ce am gresi?
Unde e hotia si la ce te referi?
Pe cine am jicnit yo vreodata?
Nepriceput...e parerea ta....nu cred ca am dat ban la vre un player aiurea sau ca nu am incercat sa mi fac cat mai bine treaba,cat despre tine esti un arogant fara bun simt!

0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 20-03-2015, 23:51:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sotty , daca ai o problema cu un admin , sau ti se pare ca nu admineaza corect , aduni frumos dovezi , si vii si le postezi pe forum si luam impreuna o decizie ; nu arunci acuze in stanga si in dreapta si te astepti ca apoi sa te asculte lumea cand anunti un codat sau sa te respecte . Fiecare admin are un anumit mod de a depista codatii (unii folosesc ss , altii fac demo ) , dar toti muncesc pentru buna functionare a serverului ; si intotdeauna am apreciat mai mult un admin caruia ii ia mai mult timp sa depisteze corect un codat decat unul care se repezeste si da un ban care ulterior se dovedeste a fi nefondat . Ar trebui sa apreciezi mai mult asta , caci , cu o astfel de atitudine nu risti sa pierzi doar vip-ul ...

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 21-03-2015, 01:02:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sotty wrote:

Have fun !

E bine ca ai anuntat si nu e prima oara cand anunti un codat.

Nici eu nu am nimic personal cu tine insa ma deranjat faptul ca atunci cant ti-am spus ca avand vip trebuie sa ajuti si tu serverul mi-ai raspuns ” Ca asa zici tu? ”.

Iar despre cat nea luat sa dam afara un codat ( poate te referi la mine, nu am de unde sti ), trebuie sa le facem demo sa avem dovada nu putem sa le dam ban cum ai zis tu ” Suntem atatia care am vazut ca are , pentru ce mai faceti demo? ” iar apoi ai inceput sa zici ca nu ne faceam treaba si ca stam degeaba pe server...

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
0 0

Back to top
begede

[Creep]

(since 12-07-2017 18:01)

Votes: 26

Post Posted: 21-03-2015, 01:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Indiferent daca esti vip,blod,champ..etc, trebuie sa faci demo unui codat si sa iei masurile specifice . TOti avem datoria de a participa cu ceva benefic la buna functionare a serverului . Aceasta comunitate se bazeaza pe evolutie, atat timp cat ai intrat in ea ori iesi cu caracter ori pleci acasa asa cum ai venit . Adminati corect si fiti intelepti. Magnat daca il vezi nepasator , te rog sa il inveti meserie . Intotdeauna cand vezi un codat faci demo . Sotty daca tu ai grad VIP , si vezi 5 codati si admini nu fac nimic. Baga un demo si reclamai , sa ai dovezi este cel mai important. Si de aruncat in stanga si in dreapta cu acuze, nu faceti alt ceva decat sa atrageti alte acuze . Dar si adevarul iese la iveala . Ne imbunatatim regulamentul interior -.
0 0

Back to top
MagnatVL

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-03-2015, 10:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

begede wrote:
Indiferent daca esti vip,blod,champ..etc, trebuie sa faci demo unui codat si sa iei masurile specifice . TOti avem datoria de a participa cu ceva benefic la buna functionare a serverului . Aceasta comunitate se bazeaza pe evolutie, atat timp cat ai intrat in ea ori iesi cu caracter ori pleci acasa asa cum ai venit . Adminati corect si fiti intelepti. Magnat daca il vezi nepasator , te rog sa il inveti meserie . Intotdeauna cand vezi un codat faci demo . Sotty daca tu ai grad VIP , si vezi 5 codati si admini nu fac nimic. Baga un demo si reclamai , sa ai dovezi este cel mai important. Si de aruncat in stanga si in dreapta cu acuze, nu faceti alt ceva decat sa atrageti alte acuze . Dar si adevarul iese la iveala . Ne imbunatatim regulamentul interior -.

Ce sa -l invat daca el zice ca e profesor,joaca cs de cand era in scutece si a zis ca nu e treaba lui sa se ocupe de codati, ca lui ia fost dat VIP-U nu la cerut el! -

0 0

Back to top
stupu

[Freakazoid]

(since 24-04-2021 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 21-03-2015, 10:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inteleg sotty ca nu doresti acces la VIP, nu vrei sa faci parte din staff si e dreptul tau pana la urma , cred ca cel mai bine e sa ramai cu slot dat fiind faptul ca nu vrei VIP-ul, in felul asta am terminat tot "circul" tu nu mai ai nici o responsabilitate fata de http://www.war7.freakz.ro iar noi nu o sa iti mai pretindem nimic altceva decat un libmaj decent.

0 0

Back to top
Pinin

[Praf]

(since 24-09-2019 20:38)

Votes: 90

Post Posted: 21-03-2015, 16:41:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Soty ca sa nu te mai traga nimeni la raspundere te trec nick rezervat, si daca vei vrea admin vreodata si vei corespunde cerintelor pentru admin ti se va da pana atunci ca sa nu mai fie probleme ai nick rezervat!
Si cu asta sper ca am inchis aceasta reclamatie!
Cat despre ceilalti admini fiti intelegatori cu cei care sunt noi si invatatii daca nu stiu, trebuie sa ne ajutam reciproc, nimeni nu sa nascut invatat!
TC!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Pinin, 21 March 2015 14:42

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 11-02-2025, 21:26:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x