User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie admin lucian

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message349
hooppe

[.The winner takes it]

Status: Offline
(since 16-03-2017 13:02)

Votes: 2

Post Posted: 13-03-2016, 10:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau :hopE
- Numele adminului reclamat :lucian
- Harta, ora si data faptei reclamate :de_dust2_2x2,10:00,13.3.2016
- Motivul / Regula incalcata :Mi-a dat gag pe degeaba.Eu am sps ca mgm unu toata mapa cu walk si el mi-a dat gag ca i-am sps lu ala ca joaca cu wall,el nici macar nu stie ce inseamna walk si ma ameninta ca imi da si ban.
- Dovada: http://www.girlshare.ro/3489289413.5
P.S: http://www.girlshare.ro/3489289415.7 asa de incapabili admini aveti incat sa ceara harti de la playeri?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 13-03-2016, 10:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La prima poza ti-am dat gag comenta-i orice face un player daca asta era strategia lui tu nu trebuia sa comentezi plus ca daca nu iti dadeam gag voi doi incepeati sa va certati si am preferat sa dau un gag sa te linistesc si te amenintam cu ban ca sriai in continuu pe page si daca am gresit astept avertismentul sau ceva ps cand te-am prins pe server prima data iti dau ban"asa de incapabili admini aveti incat sa ceara harti de la playeri?" tu nu ne faci pe noi incapabili noi incercam sa tinem un joc cat mai placut si cat mai curat(fara codati) chiar daca pierdem timpul nostru noi muncim pentru voi playeri dar voi ce stiti doar sa comentati ca nu va convine ceva rapid fac reclamatie si daca faci reclamatie nu inseamna ca trebuie sa te lauzi in continuu iti fac reclamatie iti fac reclamatie ai zis de vreo 10 ori ca faci sincer daca mai ziceai odata iti dadeam ban m-ai disperat in continuu comentai si nu iti convinea nimic bafta
0 0

Back to top
*BeB@

[Visator]

(since 27-04-2019 12:49)

Votes: 44

Post Posted: 13-03-2016, 12:25:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Eu sincer sa fiu cred ca ai o problema cu tine insuti. Gag-ul a fost dat pe drept deoarece tot ii acuzai pe jucatori ca au coduri. Ai fost amenintat cu ban deoarece faceai abuz de u@.
Aaaaa si sa vezi ce mi-am adus aminte. Ai spus ca ai facut parte din staff-ul freakz. Tu imi zici mie ca sunt incompetent ca cer harti?? - Esti chiar patetic. Se cer harti ca sa vedem si noi ce prefera jucatori ca sa nu existe probleme dupa aceea ca se joaca hartile pe care le vor admini. Ca daca ar fi fost dupa mine jucai awp4one toata ziua -
Scuze ca formulez asa dar tu esti si mincinos ca daca ai fi avut admin pe freakz ai fi stiut ca se cer harti la vot.
Am spus ce am avut de spus. Sper ca nu am gresit cu nimic.
O zi buna!!

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 13-03-2016, 20:29:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hopE - Vorbesti ca la usa cortului incearca sa te abtii, nimanui nu ii place sa fie jignit, multe gaguri le-ai primit pe merit insa acesta nu.

Code:
lucian : ba lasa u@ ca te banez

Lucian - Nu e prima oara cand ameninti pe cineva cu ban cand incearca sa-ti explice un lucru pe U@, are tot dreptul sa-ti explice cand primeste gag pe NEDREPT. Mai usor cu amenintarile ca pot ameninta la fel ca tine ba lasa amenintarile ca iti dau downgrad, dar stiu din surse sigure ca nu iti pasa de down sau altceva.

*BeB@ - E valabil si pentru tine, mai usurel cu amenintarile ca le dati ban. Ii zici mai pe scurt ce regula a incalcat si aplici comanda, nu amenintari nu telenovele.

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faydwer, 13 March 2016 18:30

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 06-02-2025, 13:23:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password