User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie pikasko jucator pejele

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1259
Peteka

[123si]

Status: Offline
(since 31-08-2024 07:36)

Votes: 1207

Post Posted: 30-03-2016, 16:37:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau: Piry
- Numele adminului reclamat: eosontpikasko:-DDD
- Harta, ora si data faptei reclamate: d2 / 30.03.2016 ora 17:30
- Motivul / Regula incalcata : abuz de admin
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola: Mi-a dat ban 30 min prin voteban.

Domnul pikasko sufera dupa atentie de prea mult timp, se crede cel mai bun jucator si pe restul jucatorilor ii considera buti/ratati/nobi/retardati(cum ii vine lui). Vrea sa isi arate muschii pe internet ca el face si drege pe un server de 1.6, ca misca muntii din loc si nu stiu ce. I-am spus o data, de 2 ori sa termine cu suferintele de mare jucator dar el ma ia peste picior si face ce ii convine, la care i-am spus si eu 2-3 vorbe mai dure miselului dupa care am primit ban.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
*BeB@

[Visator]

(since 27-04-2019 12:49)

Votes: 44

Post Posted: 30-03-2016, 17:05:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut eu cred ca treaba sta in felul urmator:
Domnu pikasko mai face uneori glume zicand ca e mai bun decat toti...uneori jignind cu intentie sau fara playeri de pe server.
Tu domnule Piry nu trebuia sa i intri in joc...trebuia sa faci o poza si sa o postezi aici..era mult mai ok decat sa incerci sa-i raspunzi...adresandu-i cuvinte urate.(asta am inteles din ce ai scris mai sus..sper ca nu gresesc)
Aici domnule Piry ai incalcat urmatoarea regula:
Quote:
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza

In acelasi timp si domnu pikasko a gresit incalcand urmatoarele reguli:
Quote:
Fara certuri admin-user, admin-admin si fara amenintari.
Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.

Eu nu tin cu nimeni...nu va cunosc nu ma conoasteti asa ca am spus tot ce am avut de spus....sper ca am dreptate.
O zi buna!!

0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 30-03-2016, 18:45:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci parerea mea este ca eoso el mereu se crede cel mai bun si crede ce este cel mai bun admin ca are experienta si sper sa nu comenteze ca iar am ceva cu el ca daca zice asta mai incepe unu (dannnnnn) iar tu piry multumit pentru informati dar tura viitoare numai adresa cuvinte urate la alti admini bafta
0 1

Back to top
pikaso

[Mentally Stable]

(since 08-05-2016 15:43)

Votes: 3

Post Posted: 30-03-2016, 19:25:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www13.zippyshare.com/v/PwvSKmGa/file.html

Lectura placuta!

Dupa minim 3 kick-uri si atentionari a primit voteban 30 de minute.

Daca considerati ca am fost deplasat, mi se poate sterge admin-ul fara nici cea mai mica problema.

Din punctul meu de vedere ar trebui chiar prelungit banul pentru ca este foarte deplasata toata situatia, in primul rand a facut o reclamatie cum a facut-o, fara sa aduca dovezi si continuand cu atitudine deplasata fata de un admin, sa nu mai zic de limbaj.

Lucian, nu stau sa iti dau atentie, ai luat-o pe urmele lui NIGHT, cum m-am luat de tine pentru ca prea incerci sa dai sfaturi si sa te dai superior, cum te-ai suparat si din fanboy ai devenit hateboy. Sfatul meu pentru tine, Lucian, ar fii sa inveti sa pui cuvintele intr-o propozitie inainte sa te mai bagi prin reclamatii inutil si sa lasi baietii mari sa isi faca treaba. Iar pentru limba romana va rog apasati tasta 1 pentru ca numai in romana nu ai scris...

Sanatate si bere la cutie.

Last edited by pikaso on 30-03-2016, 22:11:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 30-03-2016, 20:39:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cine a inceput sau cum a ajuns Piry la limbaju asta.
Din dovezile aduse de pikaso e putin 30 de minute indiferent cine cum se comporta fie admin fie jucator nu are nici un drept pentru astfel de comportament. Piry daca nu iti convine ca un jucator oarecare e mai bun poti sa cauti un alt server.

pikaso am avut noi o discutie pe server poate nu iti aduci aminte din cate ai zis pe server nici nu te intereseaza, stie toata lumea ca nu lasi de la tine si poti sa ajungi in astfel de situatii si in viitor glumesti este ok vezi ca nu ai cu cine poti sa termini tu avand un anumit grad care dupa cuvintele tale nu ai cerut tu nu conteaza accesul ar trebui sa apreciezi prin comportament.

Piry ai facut o reclamatie degeaba in care dai dovezi de ce fel de om esti, alt admin iti dadea ban mai mult, ban pe merit.

0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 30-03-2016, 21:27:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum ca am vazut si dovada lu eoso e clar piry daca aduceai dovezi poate castigai dar nu ai dovezi deci eoso nu cred ca o sa pateasca ceva
0 0

Back to top
Peteka

[123si]

(since 31-08-2024 07:36)

Votes: 1207

Post Posted: 30-03-2016, 21:30:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jaki wrote:
Nu stiu cine a inceput sau cum a ajuns Piry la limbaju asta.
Din dovezile aduse de pikaso e putin 30 de minute indiferent cine cum se comporta fie admin fie jucator nu are nici un drept pentru astfel de comportament. Piry daca nu iti convine ca un jucator oarecare e mai bun poti sa cauti un alt server.

pikaso am avut noi o discutie pe server poate nu iti aduci aminte din cate ai zis pe server nici nu te intereseaza, stie toata lumea ca nu lasi de la tine si poti sa ajungi in astfel de situatii si in viitor glumesti este ok vezi ca nu ai cu cine poti sa termini tu avand un anumit grad care dupa cuvintele tale nu ai cerut tu nu conteaza accesul ar trebui sa apreciezi prin comportament.

Piry ai facut o reclamatie degeaba in care dai dovezi de ce fel de om esti, alt admin iti dadea ban mai mult, ban pe merit.

Primeam ban pe merit? Adica mojicul asta ma provoaca si tot el este vazut ca un ingeras? Ia gandeste-te, de ce am facut asa cu increzutul asta si nu am fàcut cu alt admin? Stii cum se comporta pe server cand este singur? Cu ceilalti n-am avut probleme pentru ca ei isi vedeau de treaba, nu cautau anturaj cum cauta asta.

Daca tot doriti sa vedeti adevarata fata a adminului pikasko cautati in logs, el a intrat pe snow si de acolo o inceput totul (ora 17:15 atunci cred ca o intrat pana la si 30)
La dovezile postate de respectivul admin nici nu trebuie sa ma uit, a postat doar continutul dorit de el.

0 0

Back to top
pikaso

[Mentally Stable]

(since 08-05-2016 15:43)

Votes: 3

Post Posted: 30-03-2016, 22:09:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totusi exista un regulament si trebuie respectat de toti, este inutila reclamatia si vad ca continui in continuare cu comportamentul asta deplasat.

Nu ma intereseaza cum te intelegi cu ceilalti admini, ai inceput sa fii tupiest si obraznic din momentul in care ti-am facut poze acum ceva timp, asa a inceput totul (am rugat defapt un admin, si m-ai luat peste picior, si atunci te-am iertat si ti-am inghitit atitudinea asta de copil rasfatat)

0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 31-03-2016, 02:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul este pe merit indiferent ce face un admin sau jucator comportamentu ala nu are ce cauta pe server.
Nu nu este el un ingeras mai mult de atat stim toti ce comportament are si el.

pikaso din ce scrii tu acolo mi se pare ca ai profitat de ocazie si te-ai razbunat(parerea ta o stiu)
Cum va comportati amandoi pe forum zice mult despre voi .

Piry ca sa intelegi si tu mai bine iti explic, te streseaza sau nu iti placen ce compotament are vii pe forum faci o reclamatie se ia o decizie, ce decizie asta nu pot sa iti spun dar se ia, putin imi pasa cine e inger cine e zeu cine e diavol in cazul de fata dovezile sunt de partea lui pikaso si ma refer strict la ban ca te-a provocat asta poate fi si adevarat ca am vazut faze de genu da in nici un caz nu raspunzi asa cum ai raspuns tu. Daca intelegi e bine daca nu poate gresesc eu si nu ma exprim in asa fel incat sa se inteleaga.

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 31-03-2016, 08:27:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

'Domnule" pikaso daca nu ai mai provoca playerii pe sv nu ar mai exista injuraturi pe sv .... Dar tu te crezi cel mai ZEU pe acest sv
Grseala playerilor este ca intra in "jocul"tau dar uita ca tu ai o putere de zeu pe sv(admin) si le poti da BAN pt injurii aduse la adresa ta
Dar el in calitate de player ce poate sa iti faca ... ? Pe oricine enerveaza atitudinea ta ... si cel mai scurt pe moment este sa te injure .. nu sa faca poza la
conversatie si sa vina cu ea pe forum sa iti faca reclamatie... Parerea mea si a unora din colegii mei este ca vina iti apartine domnule pikaso..
Inteleg ca te folosesti foarte mult de acest articol din regulament : Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza
Dar faptu ca tu ii provoci.... cum se pedepseste?

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 31-03-2016, 11:42:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Treaba sta in felul urmator:
Banul a fost din cauza limbajului,a procedat conform regulamentului.

Pikaso daca nu incetezi cu atacurile la adresa jucatorilor/adminilor si cu mistourile ca sunt slabi si alte minunatii care le faci pe server iti voi pune slot fara drept de avansare in grad.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 31 March 2016 09:44

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 16-04-2025, 17:51:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password