User
Pass
2FA

[Rezolvat] reclamatie lucian

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message381
FroG!E

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-12-2016 20:19)

Votes: 1

Post Posted: 26-12-2015, 20:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele meu :FroG!E
Numele adminului reclamat : lucian
Harta/ora/data:20:20 , mjb3 , 26:12:2015
Motivul banului : Habar nu am ... probabil motivul este ca am folosit chat-ul . A intrebat ce harti sa dea la vote , cam jumatate din jucatorii de pe server au propus westwood , eram cam 22-24 pe server , nici o alta harta nu a fost propusa , a dat harti aiurea la vote pe care nu le voia nimeni ,nimeni nu le propusese . Adevarul este ca westwood se gasea in lista de "/last" dar i-am spus ... frumos , daca asta vor toti jucatorii sa jucam ... ce rost mai are ... a schimbat imetiat mjb3 apoi a inceput sa ma ia cu texte gen "gura" ,"termin-o" si chestii din astea i-am spus sa inceteze sa imi vorbeasca de sus , ca am crezut ca isi revenise in ultimele zile ... referitor la adminat si apoi am primit ban , de nu stiu cate minute .
Dovada : Nu am , voi decideti daca ma credeti pe cuvant sau nu , daca da rog sa se ia niste masuri ... nu este prima data cand imi face chestii de genul asta , au mai fost numeroase gag-uri cam pe aceleasi motive .
Multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bobita.
[Banned user]

Banned

(since 28-12-2015 18:15)

Votes: 144

Post Posted: 26-12-2015, 20:35:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulamentul asa spune, ultimele 5 harti din last nu se dau la vote, de asta a fost pusa comanda amx_last.
Si lucian mai ia playerii peste picior, dar tu ai si gura mare. Reclamatie neconforma, my opinion.
//Merry Christmas!

0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 26-12-2015, 20:48:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are dreptate ce zice frogie in afara de ca nu a zis ca comenta si eu i-am zis sa o termine, o sa postez niste poze sa vedeti:
http://www.girlshare.ro/3489144148.6
http://www.girlshare.ro/3489144149.7
http://www.girlshare.ro/3489144153
mai mult nu am avut ca s-a dus din consola si i-am dat ban 5min motiv calmeazate
ADMIN lucian: ban FroG!E for 5 minutes (Reason:
calmeazate
Si ce vot aiurea au spus numai ww care era in /last.Acum ramane la decizia voastra si e era si rzv on nush daca a vazut vreo ceva dar daca da il rog sa spuna -

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 26-12-2015, 21:24:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza

Code:
Adevarul este ca westwood se gasea in lista de "/last"

Ba, sincer eu nu va inteleg deloc, cand va intreaba omu sa spuneti harti pentru vot si sa scrieti /last pentru hartile anterioare voi NU ziceti nimic, absolut nimic. Da votul foarte bine cu harti care nu au fost anterior si tot voi sariti cu gura ca de ce nu da nu stiu ce harti la vot.
A facut bine ca ti-a dat ban, sunt satul de astia care faceti gura dupa ce nu propuneti harti, zi fratele meu numele la o harta ca nu te dor degetele sa tastezi si scapam de orice incovenient.

Nu il sanctionez, pentru ca tu in loc sa termini mai rau l-ai provocat, m-am uitat in logs si ma lasa rece. Tot ce au spus colegii mei in cererea ta a fost adevarat te iei la cearta cu toti, termina sa faci pe victima.

Rog pe toti adminii numai reveniti mereu la aceleasi harti, mai schimbati intre ele sa se invete sa joace pe orice.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faydwer, 26 December 2015 19:25

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 01-05-2025, 23:43:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password