User
Pass
2FA

S-a comis o gresala...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message613
Pwr

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-05-2010 20:39)

Votes: 4

Post Posted: 24-05-2010, 09:55:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mi se pare corect fata de un player sa ia ban fara sa aibe niciun hack si nicio vina. Nu zic eu acum ca nu stiti sa recunoasteti un hacker...dar aici este cu totul altceva si nu este normal ce s-a intamplat.

Si acum sa va explic cum sta treaba cu overpower-ul: Am si eu un warr full pvp gear(wrathful sword legs head si hands) si am constatat ca se intampla foarte des sa se activeze overpower de mai multe ori pana sa treaca acele 6 secunde de cd pe care le are taste of blood. Deci dupa ce pui rend pe o tinta se activeaza overpower si il folosesti si nu trec doua secunde si se activeaza iar si iar fara sa imi iau PARRY sau DODGE ca sa aiba de ce sa se activeze......pur si simplu se activeaza de la sine....dar asta nu inseamna ca am WPE PRO sau mai stiu io ce minune. Chiar rog pe Shoker sa ii fac o demonstratie si apoi sa se uite pe mine intr-un bg sau arena sa vada ca se activeaza acest overpower pur si simplu aleatoriu!!!! Poate cei care mai au warriori au mai intalnit treaba asta. Eu zic sa va mai uitati pe la scripturi pe acolo sa vedeti ce e in neregula si aruncati o privire si la acest topic: http://forum.wow-freakz.com/Unban-pls-am-laut-ban-pe-nedrept-t36498.html

Playerul despre care vorbesc este Xeon....nu ii tin partea pt ca il cunosc in mod special sau pt ca mi-e mie simpatic.....pur si simplu vreau sa se faca dreptate si sa fiti corecti fata de playeri ca nu este greu sa dai un ban...dar este foarte greu sa iei un ban PE NEDREPT SI NEVINOVAT FIIND !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 25-05-2010, 12:54:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa zicem ca am gresit ceva cand am facut detectul ala pentru overpower exploit, de unde si motivul pentru care au luat ban automat mai multi. Ti-am scos banul. Insa asta nu inseamna ca nu aveai wpe sau ca nu o sa iei ban daca il (mai) folosesti, insa asta e prima si ultima data cand scot un ban dat de mine pe motiv de hack

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 25 May 2010 10:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 13-01-2025, 22:17:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x