User
Pass
2FA
 
 

Sãndoi, despre meciul cu CSMS Iaºi

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message429
lOl ^_*

[123]



Status: Offline
(since 06-12-2021 09:45)
Joined: 09 Mar 2011
Posts: 19872, Topics: 704
Location: Romania

Reputation: 224
Votes: 1772

   
Post Posted: 07-11-2014, 19:26:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Antrenorul Emil Sãndoi a declarat, vineri, într-o conferinþã de presã, cã partida din acest week-end cu CSMS Iaºi va fi dificilã, dar cu multã dãruire, organizare ºi dorinþã rezultatul poate fi favorabil echipei CS Universitatea Craiova, informeazã csuc.ro.

"Ne bucurãm cã a mai trecut un val ºi þinem în continuare steagul sus. Împotriva celor de la FC Botoºani am obþinut trei puncte foarte importante. Mai sunt patru hopuri pânã la final ºi ne dorim sã le trecem cu bine. CSMS Iaºi este o echipã în creºtere de formã, de trei etape nu pierde. Va fi un joc dificil. Cu multã dãruire, organizare ºi dorinþã rezultatul ne poate fi favorabil. Avem nevoie în continuare de puncte. Iaºiul are câþiva jucãtori de valoare, cu experienþã în prima ligã, cum sunt Wesley, Olah, Ciucur ori Cristi Munteanu, dar asta nu înseamnã cã nu vom face tot ce depinde de noi pentru a obþine un rezultat bun. De Florin Prunea mã leagã amintiri frumoase, am fost colegi la Universitatea, apoi la FRF. Din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni conducãtori din þarã, ºtie sã-ºi protejeze echipa, jucãtorii. Este un bãiat deosebit, un prieten adevãrat, dar timp de 90 de minute vom fi adversari. Fie ca cea mai bunã echipã sã câºtige duminicã", a spus Sãndoi.

Emil Sãndoi a fãcut un apel cãtre suporteri, ca aceºtia sã fie în continuare alãturi de echipã: "Dat fiind cã în decembrie stadionul se va dãrâma, ne dorim cât mai mulþi suporteri alãturi la acest jocuri, avem nevoie de sprijinul lor. Mi-aº dori ºi la celelalte douã partide, nu doar la meciul cu Steaua sã fie tot 30.000 pe stadion. ªtiu cã avem suporteri adevãraþi, care vin pentru echipã, nu pentru adversar. Ultima victorie contra Stelei a fost obþinutã în 2003, cu 30.000 de oameni pe stadion ºi alþi 20.000 la porþi. Dorinþa mea la începutul lui decembrie este ca succesul din 2003 sã nu mai fie ultimul".


sursa

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 01-10-2024, 08:47:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x