User
Pass
2FA

Sa se rezolve problema cu GM-ul la Asylum!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message584
teiubesk

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-02-2018 13:14)

Votes: 5

Post Posted: 02-07-2011, 19:48:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut nu stiu cum sa incep.... deci GM de la Guilda Asylum a luat ban.. si mi-a zis Sting sa postez aici daca vreau sa devin noul gm al guildei acum guilda nu mai are nici ofiteri nici nimic deci as vrea gradul de GM al guildei ca sa am grija de ia adica sa o detin deoare-ce GM-ul pe nume Dreamx a luat ban 6666 days si nu mai sunt ofiteri nimic dar nimic va rog sa se rezolve intr-un fel problema ca ne pleaca playerii din guilda

Nikul cu care joc: Vacabou
Varsta: 18ani
Experienta : peste 5 ani
De ce doresc sa devin noul GM al guildei : Deoare-ce imi place guilda asta si nu vreau sa se destrame am multi prieteni in ia si este foarte buna la pve.

As dori un raspuns daca se poate. Si daca nu stiti de ce au luat ban GM + ofiterii intrebati-l pe Sting ca eu nu stiu mie mi-a zis doar ca au facut prostii - in fne.. eu atat am avut de spus -.

Ori ce sut in fund e un pas inainte !!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
OnY

[Boss Subzero]

Status: Offline
(since 03-11-2015 16:29)

Votes: 5

Post Posted: 02-07-2011, 22:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este un topik deja,nu vei avea tu guild master,a fost ales altu,mai da si tu pe la discutii

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-08-2025, 13:56:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password