User
Pass
2FA

Server Score

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4006
florys

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-12-2016 21:24)

Votes: 8

Post Posted: 03-10-2008, 10:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Descriere: Prin acest plugin puteti salva top de date ale aplicaþiei player ºi încarcã-l de fiecare datã atunci cand jucatorul se conecteaza la server. Aceste date conþine numãrul de identificare de ucideri ºi de decese din player, numarul de hit-uri si impuscaturi jucatorul a fãcut ºi el a pagubelor cauzate. De top dã puncte pentru fiecare jucator cu privire la datele sale. Aþi luat top10 de jucatori care sunt în prezent joacã în interiorul serverului. Vã puteþi vedea fãrã a deschide de date top10 fereastra ºi puteþi spune ceilalþi jucãtori de pe server si scorul dumneavoastra daune cu o simplã comandã. Acest top de asemenea, vã spune ºi de precizie ºi deci ºtiu cât de bune sunt shootere-le

Descarcare: Link! (fisierul a fost sters)

Sursa: Link!

Instalare:
1. Fisierul serverscore.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting
2. Fisierul serverscore.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins
3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma:
Code:
serverscore.amxx

Module necesare (se sterge ; din fata modulelor de mai jos; acestea le gasiti in fisierul amxmodx\configs\modules.ini):
- Engine
- FakeMeta
- Fun

Comenzi admini:
admin_sranking nume - activeazã ºi în afara scorul de sistem.
srank_reset - Readuce datele de jucatori care sunt conectate la server.

Comenzi jucatori:
/top10 - va apare un tabel pentru a vedea care sunt cei mai buni jucatori de pe server.
/rankme - va arata datele (ucide, decese, gloante, de precizie si de hit-uri) .
/myscore - iti apare un tabel cu scoru si decesele.

Imagine:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
caspi

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-04-2009 20:04)

Votes: 4

Post Posted: 16-11-2008, 19:42:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sal am si o intrebare legat de acest plugins de ce dupa ce opresti serverul se reseteaza topul imi arata 15 ucideri din 15 decesuri de si eu nu am facut asa ceva nui bine la el va rog sa il mai testati si alti si sa imi spuneti daca ati rezolvat problema
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-02-2025, 18:22:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x