User
Pass
2FA
 
 

Sfarsitul Lumii
Go to page 1, 2  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science
Author Message4546
FireLord

[rasterizer;w0w]



Status: Offline
(since 28-10-2016 23:32)
Joined: 01 Aug 2007
Posts: 2340, Topics: 94
Location: Romania

Reputation: 335.9
Votes: 51

 
Post Posted: 13-11-2007, 22:18:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am auzit si de cometa care intra in pamant si distruge tot acu am dat si peste asta


Anul 2012

Cu toate cã nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârºitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare cã tot mai multe argumente converg spre concluzia cã în acel an ceva cu totul surprinzãtor ºi inimaginabil se va petrece cu planeta noastrã ºi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sã le cunoaºtem. ªi bineînþeles, sã ne întrebãm: suntem oare pregãtiþi pentru anul 2012?

Planeta Pamânt se manifestã ca un imens circuit electric. Existã un fel de cavitate electromagneticã situatã între Terra ºi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanþã de suprafaþa pãmântului. Proprietãþile rezonante ale acestei cavitãþi magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 - 1957, ºi ele permit mãsurarea frecvenþei vibratorii medii a planetei noastre.

"Bãtãile inimii" Pãmântului se accelereazã

Rezonanþa Schumann este prezentatã de geofizicienii contemporani drept "bãtaia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constantã de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însã începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lentã, apoi din ce în ce mai rapidã (dupa 1997), pânã când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Creºterea frecvenþei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaþã pe planeta noastrã sã corespundã de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicaþie destul de plauzibilã pentru criza acutã de timp cu care ne confruntãm la ora actualã...

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masurã ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversãrii polilor magnetici ai Pãmântului. Cãci dacã 24 de ore ale zilei reprezinta încã, la ora actuala, 16 ore efective, diferenþa dintre acestea se va mari exponenþial, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situeazã la sfârºitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinþele acestui fenomen sunt incalculabile ºi sfideazã orice imaginaþie: întreaga planetã ºi toti locuitorii ei vor trece într-o altã dimensiune!

Creºterea frecvenþei de rezonanþã Schumann se traduce prin scãderea progresivã a densitãþii planetei, fenomen ce a fost observat ºi identificat de clarvãzãtorul brazilian Triguerinho, încã de la începutul anilor '80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbãri: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronicã, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. ªi mai cu seamã, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasã are loc însã la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenþa Cosmicã. Ca urmare, intuiþia se dezvoltã mai repede, ca ºi toate capacitãþile paranormale ce derivã din ea. Al treilea ochi începe sã se deschidã ºi chiar ochii fizici se transformã pentru a se adapta Luminii ºi frecvenþelor ei mult mai elevate.

Calendarul Maya a prezis sfârºitul epocii actuale în 2012

Scriitor, ºi ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a fãcut cunoscut prin cãrþile sale "Trezirea la Punctul Zero: iniþiere colectivã" ºi "Translaþia între lumi". Dupã ce a trãit, în tinereþe, douã experienþe de moarte clinicã (NDE) ºi a avut o carierã profesionalã strãlucitoare ca inginer de aeronave, a început sã þinã conferinþe ºi seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit ºtiinþific trecerea prin centura de fotoni ºi încetinirea gradatã a perioadei de rotaþie a planetei Pãmânt. Tot lui îi aparaþine demonstraþia ºtiinþificã a creºterii frecvenþei de rezonanþã a Terrei (rezonanþa Schumann). Braden considerã cã, atunci când planeta noastrã nu se va mai roti deloc iar frecvenþa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al câmpului ei magnetic. Dupã douã sau trei zile de repaus, ea va reîncepe sã se învârtã în sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinþe:
Timpul va pãrea cã trece din ce în ce mai repede pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero". La ora actualã, frecvenþa Schumann a Terrei este de 12 Hz ºi se preconizeazã ca la 13 Hz se va opri. Provocând inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va însemna totodata translaþia omenirii într-o dimensiune superioarã, a patra, care este la rândul ei o treaptã cãtre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evoluþie, gândurile ºi dorinþele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este menþionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Þolkin – calendarul mayaº – care prevede sfârºitul actualului ciclu al omenirii în decembrie 2012. Dupã saltul în cea de-a patra dimensiune, prevãzut a avea loc înainte de sfârºitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece în cea de-a cincea dimensiune.
Trecerea în altã etapã la Punctul Zero, prezisã de diferite tradiþii cu mii de ani în urmã, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o datã la 13.000 de ani, ceea ce echivaleazã cu o revoluþie completã a Soarelui nostru în jurul Soarelui central al galaxiei noastre.
Se pare cã dupã trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rãsãri la Vest ºi va apune la Est. Mai multe texte strãvechi descriu astfel de transformãri radicale în trecutul îndepãrtat al omenirii.
Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operaþionale. Excepþie face utilizarea energiei libere, decoperitã de Tesla în urmã cu un secol, propusã în diferite etape unora dintre guvernele noastre de cãtre extratereºtri, dar ocultatã ºi interzisã de o conspiraþie mondialã.
Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbãri ºi faptul cã vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universalã.

Cum va fi translaþia într-un alt plan?

Prin urmare, creºterea frecvenþei de vibraþie a planetei noastre implicã ºi elevarea frecvenþei de vibraþie a locuitorilor sãi, ceea ce determinã efecte asupra organismului dar ºi elevarea conºtiinþei, chiar dacã evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi rãzboaiele ºi conflictele la nivel mondial).

Alte semne: câmpul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miºcarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au început deja sã se deplaseze puþin câte puþin. Toate acestea vor continua ºi ne indicã în mod clar cã ne îndreptãm spre transformãri planetare de importanþã cosmicã. Este dificil de descris în cuvinte un eveniment atât de rar ºi de special. Un salt similar s-a produs deja în constelaþia Pleiadelor, dar în urmã cu foarte multã vreme.

Sigur cã nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, însã putem trasa unele repere. Înainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastrã vor face acest salt ºi astfel vor deschide poarta ascensionalã ºi pentru alþii care le vor urma. Unele fiinþe, care deja s-au orientat cãtre Dumnezeu cu credinþã ºi sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, în timp ce altele îºi vor pãrãsi acest corp fizic pentru a se regãsi într-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvenþe de vibraþie.

Inversarea polilor magnetici - evidenþiatã de datele culese de sateliþi

Polul nord magnetic terestru este într-o constantã deplasare. La ora actualã, tinde sã se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de ºtiinþã considerã cã aceastã inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.

Extras din revista"Sciences et Avenir" (ªtiinþa ºi viitorul) din iunie 2002: "Analizând datele culese de doi sateliþi – Oersted, lansat în 1999, ºi Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme –, o echipã de specialiºti de la Institutul de Fizica Pãmântului din Paris a remarcat variaþii importante ale câmpului magnetic terestru. Sã fie acesta semnul inversãrii polilor magnetici ai Pamântului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabã putem bãnui cã intensitatea câmpului magnetic fluctueazã, scãzând ºi apoi revenind, fãrã a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuaþii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuaþie, nucleul terestru pare a fi agitat însã de furtuni intense."

La Montauk nimeni nu a putut vedea dincolo de 2012

În cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanþi (Preston Nichols ºi Al Bielek) au fãcut dezvãluiri cutremurãtoare într-un interviu de peste 9 ore, informaþii structurate ºi în cãrþile lui Preston Nichols ºi Peter Moon, s-au realizat experienþe de proiectie în timp. Cercetãtorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informaþii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul cãruia trimiteau diverse persoane în timp ºi le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre "cãlãtorii în timp" ºi iatã ce rãspunde el reporterului la întrebarile legate de anul 2012:

Datoritã faptului cã articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri ºi apoi preluate de alte reviste ºi site-uri, fãrã a specifica originea lor, vã informãm cã adresa acestui articol este http://aim.active.ws/?a=66 ºi este publicat la Active Information Media.

Reporter: Care este cel mai depãrtat punct din viitor în care au fost trimiºi oameni în cadrul Proiectului Montauk?
Al Bielek: Anul 10.000 d.C.
R: Deci viitorul este acum stabilit pânã în anul 10.000 d.C.?
AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gãsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.
R: Profeþiile vorbesc despre o transformare planetarã în acea perioadã.
AB: Curios, nu-i aºa?
R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?
AB: Va supravieþui.
R: De ce s-a menþionat la un moment dat cã anul 2011 a fost ultimul an în care subiecþii experienþelor au putut vedea ceva tangibil?
AB: Calendarul mayaº prevede pentru perioada 2011 – 2013 un fel de barierã. Persoanele clarvãzãtoare au confirmat cã în jurul anului 2013 este o barierã de care ele nu pot trece.
R: Asta nu înseamnã cã nu este nimic dincolo de acel an.
AB: Nu. Este ascuns percepþiilor noastre. Nu se poate vedea nici mãcar cu o maºina a timpului. Mulþi se întreabã dacã vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.
R: Se pare cã avem de a face cu o elevare a conºtiinþei pe mãsurã ce ne apropiem de translaþia în cea de-a patra dimensiune.
AB: Într-adevãr. Sunt ceva dovezi în direcþia asta.
R: Se discutã mult despre ideea translaþiei într-o a patra dimensiune. Ce înseamnã aceasta?
AB: De fapt, înseamnã trecerea la o frecvenþã de vibraþie superioarã. Este de asemenea în legaturã cu conºtientizarea faptului cã nu suntem separaþi de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de creºtini "revenirea în Glorie". A doua venire se referã mai degrabã la o stare interioara, decât la o fiinþã care vine ºi stabileste o ierarhie.
R: Când se va realiza complet aceastã translaþie?
AB: A patra dimensiune este mult mai plinã de viaþã. Este o dimensiune în care predominã compasiunea, înþelegerea ºi iubirea. Trecerea definitivã la cea de-a patra dimensiune cred cã va avea loc între anii 2003 ºi 2013.
R: E interesant cã ºi prin metodele de divinaþie I-Ching se prevede un sfârsit în anul 2012.
AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pãmânt. Transformarile au început deja. Suntem martori la "dispariþia" celei de-a treia dimensiuni a vieþii.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
aste

[#marinar]



Status: Offline
(since 09-08-2019 12:06)
Joined: 23 Aug 2006
Posts: 11227, Topics: 159
Location: Romania

Reputation: 1564.6
Votes: 228

   
Post Posted: 13-11-2007, 22:39:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si marmota ce facea Thinking ??
hai frate aduti aminte k in 1970 ajtia ziceau k in 2000 o sa fie sf, lomii si k "boom" sau nu jtiu ce ....
fi frate serios -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Creator
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 04-11-2008 21:35)
Joined: 19 Feb 2007
Posts: 1204, Topics: 76
Location: In Iad

Reputation: 86.4
Votes: 10

 
Post Posted: 14-11-2007, 10:07:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pur si simplu nu prea cred aberatiile astea -
oricum Om Trai Si Om Vedea -


Mesaj pt. codatzi: Asa vetzi ramane in consola iar eu va voi face asa de pe server >>
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
aste

[#marinar]



Status: Offline
(since 09-08-2019 12:06)
Joined: 23 Aug 2006
Posts: 11227, Topics: 159
Location: Romania

Reputation: 1564.6
Votes: 228

   
Post Posted: 14-11-2007, 14:09:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wa nu conteaza knd e sf. lumii conteaza sa-ti traiesti viata la MAXim :punk:
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Gh0sT

[Legend]



Status: Offline
(since 05-02-2024 10:55)
Joined: 10 Jul 2007
Posts: 7977, Topics: 210
Location: Everywhere

Reputation: 146.6
Votes: 967

Post Posted: 14-11-2007, 14:17:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce sfarsitul lumii ma?
Sunt doar teorii. Orice om daca are in fata niste informatii si incearca sa gaseasca o legatura intre ele reuseste sa o faca intr-un anumit fel.


Only soft things can kill me...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Parker

[Criminal]



Status: Offline
(since 29-12-2011 18:53)
Joined: 30 Dec 2006
Posts: 5874, Topics: 195
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 102.7
Votes: 67

Post Posted: 14-11-2007, 17:15:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ast3rics_cs wrote:
wa nu conteaza knd e sf. lumii conteaza sa-ti traiesti viata la MAXim :punk:


ce dreptate ai frate -

parca era sfarsitul lumi in anul 2000 .Este o mare vrajeala -



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Exile
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 04-11-2008 21:54)
Joined: 04 Sep 2007
Posts: 1833, Topics: 141
Location: Acolo.

Reputation: 97.4
Votes: 50

 
Post Posted: 14-11-2007, 17:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Gh0sT - wrote:
Ce sfarsitul lumii ma?
Sunt doar teorii. Orice om daca are in fata niste informatii si incearca sa gaseasca o legatura intre ele reuseste sa o faca intr-un anumit fel.
Adevarat . -





SUNT UN SMECHER DE PE FORUM
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Hidden

[Very Important Person]



Status: Offline
(since 25-01-2009 20:13)
Joined: 15 Nov 2006
Posts: 3391, Topics: 172
Location: Universul meu interior

Reputation: 440.7
Votes: 48

Post Posted: 15-11-2007, 07:43:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am citit chestia asta mai demult,o aveam prin computator.
thou...mai erau teorii cum ca in 2000 o sa fie sfarsitul lumii si bla bla,si n-a fost.
nu stiu ce sa zic,nu prea cred in teoriile a la Hincu.


...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
panteras

[Nimeni Altu']



Status: Offline
(since 31-07-2016 12:44)
Joined: 29 May 2007
Posts: 1495, Topics: 98
Location: Iasi

Reputation: 74.4
Votes: 33

   
Post Posted: 26-11-2007, 19:12:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nustiu ce sa zic... Poate fi adevarat dar cum a zis si creator :
Vom trai si vom vedea!

P.S : Mie unu chiar miar place sa vad asa zisa a IV dimensiune -




Se dau admine gratis pe w3.freakz.ro! Faceti cerere pe forum! -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ritmer

[r0b0t]



Status: Offline
(since 09-05-2013 16:25)
Joined: 21 Jan 2007
Posts: 2596, Topics: 190
Location: in orasul in care nimeni nu doarme

Reputation: 221.4
Votes: 33

 
Post Posted: 26-11-2007, 19:58:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si asta imi aduce aminte de intrebarea aia seaca : ce faci de revelion ? ...dar schimbata 1pic , tu ce faci de apocalipsa ? -

Nostradamus a zis in 2000 , Newton in 2060 , in Biblie se spune sa fii cat mai bun ca sa fi pregatit cand vine sfarsitul lumii , dar nu se stie cand va fi , e un fel de autosugestie -

Eu cred in apocalipsa dar nu va fi in niciun caz in 2012 , o sa fie EURO 2012 cum sa fie apocalipsa O_o



Cel mai usor lucru pe lumea asta e sa devii artist, e floare la ureche(a) lui van gogh ...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
blader

[Madness?]



Status: Offline
(since 05-01-2016 15:32)
Joined: 31 Jan 2007
Posts: 3476, Topics: 83
Location: Berna

Reputation: 468.4
Votes: 44

Post Posted: 26-11-2007, 22:49:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bulºit


Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Br3aK

[Freakazoid]



Status: Offline
(since 14-08-2013 13:19)
Joined: 20 Jul 2006
Posts: 2188, Topics: 82
Location: Undeva unde sa nu ma gaseasca nimeni.

Reputation: 82.1
Votes: 18

 
Post Posted: 29-11-2007, 21:50:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum alte aberati -
Un asteroid ar putea lovi Pãmântul în 2029 sau în 2041, potrivit ONU ºi NASA. Cosmonautul român Dumitru Prunariu concepe, alaturi de alþi cercetãtori, un „tractor spaþial” care sã salveze planeta. Specialiºtii din Comisia ONU pentru exploatarea în scopuri paºnice a spaþiului extraatmosferic s-a reunit zilele acestea la Viena, pentru a „identifica ºi cataloga toate obiectele cosmice care ar putea reprezenta un pericol real pentru Pãmânt“.

Dumitru Prunariu, reprezentantul României în Comisia de specialitate a ONU este de pãrere cã „scenariul filmului „Armaghedon” este perfect plauzibil”. O soluþie propusã de Asociaþia Exploratorilor Spaþiului Cosmic este crearea unui „tractor spaþial“, care sã se deplaseze cu câþiva ani înainte în preajma asteroidului presupus. Acesta ar intersecta orbita Pãmântului ºi ar aplica acestuia o forþã pe o direcþie datã, astfel încât orbita asteroidului sã se modifice suficient pentru a-i schimba traiectoria ºi a ocoli Pãmântul.

Potrivit lui Prunariu, dacã acest lucru este fãcut cu „ani buni înainte, dacã motoarele tractorului spaþial ar funcþiona suficient de mult timp, ani mulþi, atunci asemenea scenarii pot avea succes“.

Sursa : http://www.antena3.ro/Un-asteroid-ar-putea-lovi-Pamantul-in-2029_hit_28157_ext.html



Urat de toata lumea -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
scrapple

[whatever it takes]



Status: Offline
(since 10-07-2012 08:46)
Joined: 26 May 2007
Posts: 1704, Topics: 27
Location: on the road to nowhere

Reputation: 94.9
Votes: 38

Post Posted: 29-11-2007, 21:55:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

firelord eu cred ca tu nici nu sti ce ai scris acolo, ce ai scris tu nu are nici o relevanta si este o tampenie.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Br3aK

[Freakazoid]



Status: Offline
(since 14-08-2013 13:19)
Joined: 20 Jul 2006
Posts: 2188, Topics: 82
Location: Undeva unde sa nu ma gaseasca nimeni.

Reputation: 82.1
Votes: 18

 
Post Posted: 29-11-2007, 22:05:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu a scris el !! e doar ai dat coppy / paste


Urat de toata lumea -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]



Status: Offline
(since 08-05-2021 22:22)
Joined: 05 Feb 2007
Posts: 2586, Topics: 162
Location: Bucuresti

Reputation: 138.4
Votes: 9

 
Post Posted: 14-04-2008, 10:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AOLO.
tre sa fug sa ma ascund.

BA IMPUSCATI-VA!!!!!!!

O sa fie un sfarsit in 2012 , unu in 2029 si unu in 2049,

Distrug astia olaneta bucata cu bucata ---





In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science  
Go to page 1, 2  Next    


The time now is 09-05-2024, 23:41:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x