User
Pass
2FA

Shaman Restoration Spec PVE-build-interface
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message6451
praetor1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-02-2011 18:42)

Votes: 4

Post Posted: 20-01-2011, 21:30:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua inainte de toate.
In ultima vreme am acumulat multa experienta cu shaman ca healer si sunt gata sa va propun un build de talente si un UI pentru a va fii cat mai comod encounterul cu shaman restoration.

[A]Talente-Talent Tree-Build-Spec:

Sursa1
Sursa2

Sigur o sa va intrebati 'De ce nu a pus [Earth Shield]?',deoarece [Earth Shield] presupune ca acele bucati vor disparea la fiecare lovitura a bossului generand un heal instant celui care o poarta.Adica asta ce inseamna?>>ca trb sa stau ca disperatul sa dau tot timpul [Earth Shield] pe tank ca sa ii incarce din viata doar pt ca daca nu fac asta miam 'spent' punctele de talente degeaba + un alt argument este ca acest spell este folosit de healeri si in PvP.Fiecare cu placerile lui.

[B] Interface-UserInterface-Addons
*UI reprezinta interfata vazuta de player(a playerului) in momentul in care joaca.Ea poate fii modificata de addonsuri pe care playerul le selecteaza,seteaza etc..

UI unui healer trebuie sa fie:
-cat mai simplista
-sa iti ofere toate informatiile necesare

Raid Frames
Este addonul care iti ofera posibilitatea de a vedea toti mebrii raidului (incuzand HP),buffuri s.a.m.d..
Eu folosesc VuhDo deoarece este simplu de setat si iti ofera posibilitatea de a da heal fara sa ai nevoie de targetul playerului respectiv doar printr-un click.
Action Bars
Te ajuta sa misti/maresti/micsorezi action bars.Eu unul folosesc Bartender deoarece nu te bate la cap si este foarte simplist.
Altele:
-Cast Bar-Quartz
-Metter-Skada
-Map-SexyMap
-Buffs-SatrinaBuffFrame
-Bag-Bagnon

Am o poza in care va pot arata UI:

**Asta este guideul sper ca va placut,commentati si sper sa fie ales de Shocker pt. a aparea pe pagina principala.

Quote:
Shocker say: Freakz e cel mai bun!

Last edited by praetor1 on 21-01-2011, 16:43:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 21-01-2011, 11:41:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La titlu ai scris si tactici, desi nu prea vad tactici de joc in el. Nu stiu daca sunt bune sau nu specurile, daca e vreun alt shaman resto care stie si confirma ca sunt bune, o sa il adaug si pe pagina cu ghiduri

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Soilkrow

[Mentally Stable]

(since 24-01-2011 01:21)

Votes: 2

Post Posted: 21-01-2011, 12:49:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tutorialu` e nefolositor. Fara Earth Shield ? 5/5 Nature's Guardian ? 1/5 totemic focus ?
Te incurci cand pui earth shieldu`fiindca joci cu addonsuri care nu pun targetul pe player cand dai heal, cel mai eficient e sa-ti scoti grupele pe ecran.
Talente

0 0

Back to top
praetor1

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2011, 16:43:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intradevar asa este,dar daca stai sa pui targetul pe un anumit player pierzi cateva m.secunde in care cineva da in locul tau sau poate in timpul in care tu stai sa dai target playerul respectiv poate muri.Deci heal cu click este mai rapid si mai placut pt ca nu ocupi atat de mult spatiu cu actions bars.
In legatura cu talentele:unele au trebuit scoase /bagate mai mult decat lear placea altora dar asa este>>risti si castigi.

PS-Shocker:Scuzama pentru titlu il voi schimba.

0 0

Back to top
pytik

[the Noble]

(since 13-12-2016 06:15)

Votes: 6

Post Posted: 22-01-2011, 17:32:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 la mana sunt curios ce faci tu cu 5 puncte in nature's guardian... cam la ce iti e atat de folositor sa bagi puncte in talentu ala pe spec PVE (e important de mentionat pve...)

2 la mana punctu din totemic focus e absolut degeaba tinere... ca healer nu cred k ai o problema atat de mare cu 1000 mana la inceputu unui encounter (doar pe 25hcuri sa zicem ca tine un bos mai mult de 5 minute)

3 la mana
Quote:
pierzi cateva m.secunde in care cineva da in locul tau
din chestia asta sa inteleg ca tu te duci la un boss nu ca sa dai heal ci ca sa dai heal mai mult decat altii... deci... sa inteleg ca esti global raider... in guild n-ar trebui sa existe chestii dinastea intre healeri.. mama da ala heal mai mult ca mine omg... (btw la healeri e mai important sa fii cat mai jos in clasamentu overhealului dar np... probabil tu sari de 80%)

4 la mana sa nu zici ca doar te acuz... uite asta e UI-ul meu : (recountu nul tin up in timpu encounterului)

Addons: Shields Up (iti arata cate charge-uri ai ramase din shield-uri)
Grid 2 (poti sa fi sau nu de acord cu mine... e cel mai bun addon pentru un healer)
Stellar Bars+ Button Facade:Caith (in fine aici tine de gustu fiecaruia... eu nu suport Bartender)
Recount (better than Skada... fara nici o suparare)
Ahh da... cu cat iti modifici mai multe elemente de UI (fata de cele default blizzard) mie mi se pare ca iti ingreunezi interfata (si pierzi din fps daca ai un calculator mai praf asa ca al meu)

Cat legat de Earth Shield... de exemplu la un bos care nu necesita mare heal (pe 10 n/hc) cum ar fi Deathbringer (in afara de mark) aceasta abilitate intra mereu in top 3... dupa chain heal si riptide.. so.. eu zic ca e destul de eficient acest shield

+... ca shaman esti vazut ca un veritabil raid healer (desi te descurci de minune si ca one-man heal) de aceea nu iti vei pierde foarte mult timp pe target... un earth shield si un riptide sunt suficiente cat sa ai timp sa healuiesti restu raidului si tanku inca sa aiba un HP considerabil... iti usureaza foarte mult munca pe tank... asta e si ideea acestui shield... sa iti poti distribui atentia pe tot raidu fara sa iti fie frica de tank...

0 0

Back to top
praetor1

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-01-2011, 17:30:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VuhDoo e eficient pt ca dai heal cu clickul,poate cineva va muri daca stai sa dai cu targetul.Rapid si eficient ,multa lumea apreciaza asta.In legatura cu [Earth Shield], am zis sa ii dau o sansa,totemic focus-0,nature guardian -0.
Voi pune o noua poza pt a va arata UI.

Peste 3 zile:

0 0

Back to top
nony92

[Mentally Stable]

(since 18-03-2011 14:51)

Post Posted: 05-02-2011, 15:59:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://wow335.gamestool.net/shamant.php?00000000000000000000000000050203300000000000000000000051005301335310551122330051 Dupa mine asta ar fi un spec catd e cat bun pentru resto samy dar intretimp conteaza foarme mult si soketele.....eu joc mai mutl la intelect sp si mps....adica yelow=intelect red=spel power iar blue =mana regen soketele astea.....

Posturi unite automat, 05-02-2011, 15:59:49

meseri bune pt samy ar fi :
Alchemy+herbalism
Enchanting+jewelcrafting ce am si eu.... ech cu jwc merge fiindca la jwc iti faci 3 sokete superbe iar ench ptc iti poti pune pe ring

dupa mine eu zica ca mereu cand incepi sa dai heal sa incepi cu riptide apoi chain heal (bt bonus healing) apoi leser heal sau healing wave si tot asa....parerea mea dar fiecare joaca altfel -

glifuri la pve ar fi: glif cu riptide,chain heal pt + 1 aditional target....si glif pt healing wave sau leser depinde de fiecare dar un sfatuiesc healing wave fiindca atunci cand dai riptide reduce cast time la healing wave....
Sper ca vam putut ajuta cu ceva

0 0

Back to top
pytik

[the Noble]

Post Posted: 05-02-2011, 17:33:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@nony92:
I greseli elementare de spec:
1. no pushback reduce? vai de capu meu... o sa castezi 5 secunde la un chain... /me sad
2. nature's guardian? wtf? e 0 in pve /me very sad
3. dupa cum am zis si mai sus earth shield te ajuta sa mentii tancu in viata cand dai heal pe restu raidului
4. mana cost reduce la totems = 0 ... sincer

II cum sa joci cu sokete de intelect sincer? adica sincer.... nu serios acum... cum intelect? vai de mine...

III glyph of healing wave iti da 20% din healing wave tie nu ce-ai zis tu acolo... ce ai bajbait tu cu reduce time cast la healing wave obtii din talentu Tidal Waves + bonusu de 2 t10 (learn your talents dear)

IV cam specu asta il folosesc eu... (sa nu ziceti ca nu v-am ajutat si eu cu ceva si doar comentez) spec
- cu mentiunea ca poti muta 2 puncte din Thundering strikes in Ancestral Healing

-glyphurile pe care le folosesc chain heal, healing wave si water shield (+30% mp5 adica 130 in loc de 100)

0 0

Back to top
nony92

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2011, 21:59:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz ca ma bag si io la tn dar cu thundering strike ce faci??? nu esti dps....esti healer e increase al spels dar nu si healing.....scz ca mam bagat dar parerea mea e o prostie aia iar faza aia io ziceam cai un spec cat de cat bun nam zis cai cel mai bun io am alt spec dar daca vrei til fac si il bag pe forum
0 0

Back to top
takillya

[Mentally Stable]

(since 10-10-2011 19:35)

Post Posted: 05-02-2011, 22:09:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu personal as lasa 0 in healing way (mi se pare overkill) si as baga 3/3 in ancestral healing si 1/1 in tidal force.

iar punctele alea din elemental weapons le-as pune in enhancing totems, dar acum depinde ce componenta are raidul. in general zic eu ca primesti foarte putin sp bonus din alea 3 puncte asa ca nu prea se merita.

in loc de glyph de water shield as lua glyph de stoneclaw. bula aia eu zic ca e foarte buna si in pve, mai ales cand stii ca vine un aoe mare. in felul asta pot sa am grija in continuare de raid fara sa-mi fie frica ca o mierlesc.
dar na, fiecare joaca in felul lui.

ps: all spells inseamna "all spells", adica inclusiv spells de heal.

0 0

Back to top
nony92

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2011, 22:18:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.gamestool.net/tc/wow335/shamant.php eu asta folosesc si numi tre 5 sec ca sa dau chain heal frate ....aia e partea a 2 a ca u nai inteles ce vroiam sa zic cu riptide.....ziceam ca reduce cast time le healing wave ...si e mai rentabil ca dupa riptide sa dai healing wawe in loc de leser....iar in legatura ca dc joc la intelct....da e o intrebare buna ....joc cu intelect fiindca altfel ramai prea rapid fara mana si e mai bn asa app joc samy resto inca dupa burning crusade si nam avut niciodata probleme....
0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 06-02-2011, 02:08:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://armory.freakz.ro/character-talents.xml?r=Genesis&&cn=Amina&&gn=Too%20Many%20Buttons&&group=2

(glyphu de healing wave e pt ca am facut niste bguri si nu l-am mai schimbat la loc, specul este de raid heal in special, nu single target, de-aia nu am bagat in inproved earth shield)

0 0

Back to top
praetor1

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-02-2011, 16:29:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GM teai cam inghesuit cu UI.

Talentul cu totemele NU AI NEVOIE pt ca totemele dispar cam la 5-7minute dupa ce le pui si consuma 800-1000 mana cand le pui pe toate deci nu are rost sa irosesti 5 puncte.

Am testat Earth Shield si pot zice ca sunt mai usurat acum pt ca nu mai am stres sa tin la tank+am pus glyphul de Earth Shield pt heal cu 20% mai mult deci mai putina bataie de cap.

Am descoperit deasemenea o chestiuta interesanta la VuhDoo, aceea ca daca ai Cleanse Spirit(sau cum se numeste) si dai un simplu click pe un player cu disease,posion etc il scoate automat.Va zic pt shaman resotration e cel mai bun addon pt heal dai rpd si usor.De exemplu:

--Click stanga:Lesser Healing Wave
--Click dreapta:Chain Heal
--Middle button:Riptide
--Scroll UP:Healing Wave
--Scroll DOWN:Racialul adica Bersekingul la Troll care miceste cast time cu 5% parca
*pt ca ma binecuvantat Dumnezeu cu mouse cu mai multe butoane am putut beneficia de inca 2 spelluri pe care leam pus pe folosinta mouseului:
--Button 4:Earth Shield
--Button 5:Ancestral Spirit
Va reamintesc ca toate astea le fac fara target.

Inca nu mam convins ce inseamna pushback si de ce mia spus tovarasul nony ca acesta ma ajuta.
La sokete>>spamm haste cat incape.
La glyphuri esit liber sa pui ce te taie capul.

0 0

Back to top
pytik

[the Noble]

Post Posted: 07-02-2011, 18:54:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu esti ma ala care ziceai ca earth shield e waste of talent points? ca stai ca disperatu sa pui earth shield pe tank? acu vad ca joci si cu glyph... in fine... another one converted to the real world...

pushback: cand da un boss cu aoe spells (sau da direct in tine.. @mobs de exemplu) si tu ai castat deja (sa zicem) 1 sec din 1.6 sec cast la chain, timpul se va intoarce undeva pe la (sa zicem) 0.5 sec cast (tu in acest moment o sa mai astepti inca 1.1 sec ca sa termini de castat) si tot asa... sper ca am explicat destul de simplu -

pushbacku nu te ajuta... te ajuta sa ai healing focus (reduce pushback by 70%) iar cu aura de la paladin Concentration ajungi cu pushbacku la 0... deci vei casta chainu exact in cat timp scrie in tooltip.. (1.6 sec de exemplu)

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 07-02-2011, 20:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ti-am zis ca joc aoe healing. si sa iti explic parerea mea despre earth shield pe tank: tancii pe care ii avem is foarte gearati in sensul ca nu isi iau damage mai deloc, iar atunci cand isi iau, isi iau masiv, iar un rahatel de shield e cam inutil cand isi ia 70k dmg.
am bindurile asa pentru ca, dupa cum am spus, mai jucam si pvp, iar tasta V nu o foloseam pt nimic, si oricum nu prea mai suport sa dau click pe ceva ( dupa cum vezi pana si ress am pe bind).
fiecare e liber sa joace cum vrea, dar iti zic eu ca healul de la queen nu ar fi fost atat daca nu aveam bagat full in reduce pushback.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 07-02-2025, 08:21:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password