User
Pass
2FA

Shrimp

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1137
komtek
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-04-2011 11:46)

Votes: 3

Post Posted: 06-01-2011, 12:35:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tip cu chartrade care il cunoaste cik pe shokeru ... in Game are numele "Shrimp" cik

la A facea chartrade cu un caracter cu numele "Nelutul"
http://img535.imageshack.us/img535/595/sscc.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rakafoon

[Mentally Stable]

(since 27-03-2017 22:27)

Votes: 2

Post Posted: 07-01-2011, 02:02:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

komtek wrote:
Tip cu chartrade care il cunoaste cik pe shokeru ... in Game are numele "Shrimp" cik

la A facea chartrade cu un caracter cu numele "Nelutul"
http://img535.imageshack.us/img535/595/sscc.jpg

Si cu mine a incercat sa faca trade tipul asta dar era la ally cu un nume Chartrades sau ceva de genu.

0 0

Back to top
Xcaliber

[Always the Warrior]

(since 25-10-2011 02:44)

Votes: 2

Post Posted: 07-01-2011, 02:13:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shrimp e un fost partener de al meu de arene. alecsutzu druid healer pe xwow si in mod sigur nu e costel ala cu care ai vb tu. cine stie ce vroia ala dar stiu sigur al cui e dk ul shrimp
0 0

Back to top
Azzuro

[Mentally Stable]

(since 28-07-2012 19:45)

Votes: 4

Post Posted: 07-01-2011, 02:53:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nustiu la faza asta merg pe incredere si eu il stiu pe alecsutzu stiu ca nui genu ala de om si pe x lafel deci ori e chiar alecsutzu ori este altu pe dkul ala sau a fost altu etc multi au incredere sa lase accu la mai multi pr faza e ca daca ala a incercat si cu alecsutzu char trade si el ia zis accu asta na fost prost si a zis alt acc ca schema nu peal lui adiaca sa ma fac inteles ca vb in timp ce gandesc:))(scriu) genu asta de oameni care sunt invatati cu char trade hack si au experienta si nu fac gen mane iti dau caru x u pe y uite accu meu dal si u ok done totu fara treaba nimic furat sa facut schimbu dar mai e un tip de char trade adica tipul da un acc labaza sau un acc a unuia care a mai incercat sal fraiereasca si baiatu asta nu stie ca ala nui accu llui ca etc crede ca e accu lui domu dami caru tau sau facem schimb:)) si la randu lui da accu iil scrie parola alte scheme uni de ex baga parole simple precum Parola:)) si "infractoru sai dau nume" ii spune uite face un joc eu spun o litera u alta din parola si la final ala dacai prost spune parola alalalt nu spune parola buna sau inventeaza una pe loc si intra rpd pe wow baga acc pasu schimba pasu intra pe forum sterge cei desters daca baiatu are aceasi parola depe wow pe site a arso . cei drept am imbarligato nustiu daca ma fac inteles ca cum ziceam am scris in timp ceam gandit
pt faze de genu cu pas acc sfat nu puneti aceasi parola depe wow la site pe forum etc sa fie la fiecare alta si la prieteni dati accu decat daca stiti sigur cai de incredere si e santa daca va certati pt ceva grav ala sa se razbune sa stearga caru vostru prin urmare la certuri cu careva care stie pasu vostru la mess wow etc schimbatile pana se lini apele k imi place sa gandesc mai multe variante orcum cun screen pe mes nu poti dovedi ca chiar tipu cu acc x este vinovatu astai adev asa poate orcare zice ex acc konamaster1st
este ameu atau carei sala palatului .. nu asta:)) asta e concert aa icyphoenix este ameu k si pasu carel da primu? uite fac eu primu stai intru wow si am preg macro cu .password (etc) in caz de e o teapa acu tu da pasu meu e parafurioasa k (1min... ) hei nui asta pasu miai dat pasu gresit? (offline)

healer give me a fu^@%*!g beer.

Last edited by Azzuro on 07-01-2011, 09:10:45; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 07-01-2011, 02:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa vad screenshot cum zice ingame asta, nu pe mess

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-12-2024, 23:08:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x