Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Simona Halep, SCANDALIZATÃ dupã meciul cu Johanna Konta.
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
SkyDr!ve#1
[MMA]/[Champ ]
Status: Offline
(since 19-01-2022 20:23)
,
Topics: 510
Votes
: 147
Posted: 12-07-2017, 10:53:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Simona Halep, SCANDALIZATÃ dupã meciul cu Johanna Konta: "Așa face ea mereu!". Ce spune românca despre þipãtul din tribune.
Halep ºi-a fãcut serviciul ºi a reuºit ºi break-ul încã din primul set, conducând cu 3-0. Konta a reuºit sã câºtige un ghem, dar Halep a revenit ºi a dus scorul la 4-1. Konta însã a revenit ºi a dus scorul la 4-3, reuºind sã egaleze la 4-4. Halep s-a impus în tie-break, scor 7-2, dupã 51 de minute de joc.
În setul doi, cele douã sportive au mers cap la cap ºi ºi-au fãcut serviciul. ªi setul decisiv a ajuns în tie-break, unde Konta s-a impus, scor 7-5.
ªi în setul decisiv s-a mers cap la cap, pânã la 2-2, când Konta a reuºit breakul, însã în cele din urmã britanica s-a impus, scor 6-4.
Imediat dupã eliminarea din "sferturi", Simona Halep a oferit primele declarații, jucãtoarea noastrã considerând cã ultimul punct al meciului ar fi trebuit rejucat.
"Spectatorii au creat o atmosferã frumoasã. Doar la ultimul punct mi s-a pãrut ciudat cã o doamnã din tribune țipa, dar în rest a fost o atmosferã frumoasã. Am crezut cã se va repeta punctul, dar nu s-a întâmplat așa. L-am întrebat pe arbitru și el mi-a spus cã punctul nu poate fi rejucat, așa cã ce sens avea sã mã cert cu el?", a spus Simona.
Sursa.
[Cumpar] Counter-Strike 1.6 key
Casuta vocala - SD
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->