Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Smiley devine Charlie Chaplin in clipul piesei 'Oarecare'!
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Music
Author
Fl3rica
[ATOTȘTIUTORUL]
Status: Offline
(since 27-01-2017 22:54)
,
Topics: 109
Votes
: 143
Posted: 25-04-2015, 10:57:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nici nu e de mirare cã Smiley nu a vrut sã dea niciun detaliu despre clipul piesei „Oarecare”, fiindcã am avut o mare surprizã când l-am vãzut! E foarte amuzant și, deși e un clip alb-negru, sã fiți siguri cã vã va colora ziua!
„Nu este o piesã pe care aveam intenția sã o lansãm în acest moment. Este o piesã pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil și datoritã mesajului ei simplu și pozitiv: sã îți trãiești viața cu demnitate, sã te bucuri zi de zi de ceea ce ai și sã fii bun nu te costã nimic”, a declarat Smiley.
Cu o pereche de pantaloni largi, o hainã strâmtã, un melon și celebrul baston, înlocuit și de arcușul unei viori, Smiley îi aduce un tribut actorului sãu preferat, Charlie Chaplin. Visãtor, curios și mereu pus pe șotii, simpaticul personaj vã pune zâmbetul pe buze!
„Alãturi de colegii mei de la HaHaHa Production, care și-au asumat câte un personaj în aceastã poveste, am transformat o zi grea de filmare într-un moment memorabil și plin de umor. „O zi în care nu ai râs este o zi pierdutã.”, cum spunea Charlie Chaplin.”, a adãugat artistul.
Astãzi e ziua în care punem pe repeat Smiley- „Oarecare”:
Spoiler:
https://youtube.com/watch?v=gnwlRoFoLXs:
Quote:
"Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu." - Nelson Mandela
Rapid Bucuresti
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Music
The time now is 31-01-2025, 06:54:01