User
Pass
2FA

Smiley devine Charlie Chaplin in clipul piesei 'Oarecare'!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music
Author Message419
Fl3rica

[ATOTȘTIUTORUL]

Status: Offline
(since 27-01-2017 22:54)

Votes: 143

Post Posted: 25-04-2015, 10:57:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu e de mirare cã Smiley nu a vrut sã dea niciun detaliu despre clipul piesei „Oarecare”, fiindcã am avut o mare surprizã când l-am vãzut! E foarte amuzant și, deși e un clip alb-negru, sã fiți siguri cã vã va colora ziua!

„Nu este o piesã pe care aveam intenția sã o lansãm în acest moment. Este o piesã pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil și datoritã mesajului ei simplu și pozitiv: sã îți trãiești viața cu demnitate, sã te bucuri zi de zi de ceea ce ai și sã fii bun nu te costã nimic”, a declarat Smiley.

Cu o pereche de pantaloni largi, o hainã strâmtã, un melon și celebrul baston, înlocuit și de arcușul unei viori, Smiley îi aduce un tribut actorului sãu preferat, Charlie Chaplin. Visãtor, curios și mereu pus pe șotii, simpaticul personaj vã pune zâmbetul pe buze!

„Alãturi de colegii mei de la HaHaHa Production, care și-au asumat câte un personaj în aceastã poveste, am transformat o zi grea de filmare într-un moment memorabil și plin de umor. „O zi în care nu ai râs este o zi pierdutã.”, cum spunea Charlie Chaplin.”, a adãugat artistul.

Astãzi e ziua în care punem pe repeat Smiley- „Oarecare”:

Quote:
"Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu." - Nelson Mandela

Rapid Bucuresti

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music  

The time now is 31-01-2025, 06:54:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x