User
Pass
2FA

Software 16 biti - awp_bycastor32
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message4325
Akkan

[IMBALANCED]

Status: Offline
(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 07-12-2010, 08:21:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Akkan wrote:
bla bla.... awp_bycastor32 se intampla sa mai poata vedea pe cineva prin pereti dar in rest e ok, nu se vede nimic. ....iada iada iada....

Pentru fraza asta eu ti-as fi scos adminu daca mai eram owner. Ce tare.. poate vedea din cand in cand prin perete... super tare frate, hai sa facem toti la fel. Penibil.
Chiar nu conteaza ca joaca pe nu stiu ce software, are avantaj fata de ceilalti. Sa nu joace pe byca daca are "wall neintentionat".

Din cauza la textura se mai vad unii prin pereti, asta uneori. El nu se bazeaza pe asta pentru ca joaca foarte bine la sunet. asta s-a vazut cat timp a jucat pe freakz, chiar si in urmatoarea harta pe train32.
La cum se vede textura pe 16 biti si pe software, nu pot sa spun ca niste umbre prin pereti se poate numi avanataj. Tocmai pentru ca restul texturilor se vad ca naiba si nu poti sa intelegi mare lucru din ele. Pe el il mai ajuta sunetul ca daca n-ar fi si ala... s-ar lasa de cs probabil.

[quote=Chrys]Este exact cum spune baiatul. Am facut si eu o proba si este exact asa. O intrebare am pentru el totusi..De ce nu iti iei un PC ? Vinde leptopul si i-ati PC sa te poti juca linistit. Si daca ai de ce nu il folosesti !? [/quote]
Twt uite ce a zis si Chris. La el se vede exact cum am explicat si eu. Chestia asta i se intampla doar pe byca si daca-i zic sa nu mai intre pe harta, nu o sa mai intre. E baiat mare si intelege ce implica acea harta.

Pana la urma, ii spun sa-si caute alta comunitate sau mai poate juca in asta? V-am zis, el este obligat de pc sa joace pe software 16 biti, joaca foarte bine la sunet, nu-i trebuie wall, nu are nevoie. Il cunosc de cel putin 2 ani de zile si niciodata nu a avut tentativa de a juca cu wall. I-am fost admin, el mi-a fost jucator, au existat mereu controale si la el... ar fi pacat ca un om bun sa fie dat la o parte pt ca nu-i permite pc-ul.

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 08-12-2010, 15:51:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Pana la urma, ii spun sa-si caute alta comunitate sau mai poate juca in asta? V-am zis, el este obligat de pc sa joace pe software 16 biti, joaca foarte bine la sunet, nu-i trebuie wall, nu are nevoie. Il cunosc de cel putin 2 ani de zile si niciodata nu a avut tentativa de a juca cu wall. I-am fost admin, el mi-a fost jucator, au existat mereu controale si la el... ar fi pacat ca un om bun sa fie dat la o parte pt ca nu-i permite pc-ul.

Parerea mea e sa isi caute alt server,din ce a zis si twister mai sus cam asta se deduce -

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 08-12-2010, 17:11:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da.. asta e. O sa-i zic. Close topic pls.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 23-02-2025, 00:18:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password