User
Pass
2FA
 
 

[Sondaj]Top 10 cele mai frumoase orase din lume

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message532
disssne
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 20-12-2015 13:48)
Joined: 13 Dec 2013
Posts: 164, Topics: 17
Location: Romania

Reputation: 106
Votes: 14

 
Post Posted: 15-04-2014, 18:56:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

10. Madrid, Spania
Unul dintre oraºele cele mai îndrãgite de turiºti. E fierbinte, plin de bucurie, curios. Oraºul a apãrut pe harta lumii din antichitate. Conform legendei, ar fi fost fondat de cãtre un erou pe nume Ocniu. Aºezarea s-a dezvoltat din cetatea Magerit, prima atestare documentarã, referitoare la aceasta dateazã din anul 923. Aici este situat primul dintre cele mai mari muzee ale Europei – Prado. În general, Madridul dispune de un numãr mare de diverse muzee. Iar vinul de aici este foarte bun.



9. Amsterdam, Olanda
Cu un spirit discret ºi liber – iatã ce epitete vin în minte la auzul cuvîntului „Amsterdam”. Printre pãturile largi ale populaþiei, acest oraº este cunoscut prin faptul cã aici este permisã comercializarea stupefiantelor uºoare. A fost fondat în 1275. Totodatã, în Amsterdam se aflã muzeul Van Gogh, casa-muzeu al lui Rembrandt, precum ºi o mulþime de alte locuri interesante,însã este vizitat de turiºti, în principal, datoritã vînzãrii libere a stupefiantelor, cum am menþionat mai sus.



8. Berlin, Germania
Este oraºul unde poþi vedea deosebit de mulþi tineri. Din acest motiv, bãtrînul Berlin îþi lasã impresia unui oraº „tînãr”. În general, are o istorie bogatã, aºa cã aici ai ce sã vezi în afarã de mulþimea de tineri de pe strãzi.



7. Dubai, Emiratele Arabe Unite
Cei care au avut ºansa sã viziteze oraºul, susþin cã este extrem de frumos. Aici te poþi delecta cu o arhitecturã fascinantã, care frapeazã un numãr foarte mare de turiºti înveterați. Într-un cuvînt, e minunat.



6. Barcelona, Spania
Capitala Cataloniei, pe care turiștii o cunosc nu doar din auzite. ªi un turist, fãrã îndoialã, are suficient spaþiu pentru a-ºi da frîu liber imaginaþiei ºi, evident, un vizitator al Barcelonei, are ce vedea aici.



5. Roma, Italia
Este destinaþia perfectã despre care s-ar spune cã este ireproºabilã. În acest oraº nu lipseºte nimic, însã nici nu se poate elimina nimic. De fapt, la Roma, este uºor obligat, sã ajungã orice turist.



4. New York, SUA
Deosebit de frumos la New York se sãrbãtoreºte Crãciunul. Mulþi turiºti vin aici anume iarna. Totuºi, nici într-o altã perioadã a anului aici nimeni nu se va plictisi cu siguranþã



3. Sydney, Australia
Dupã ce aici, în 2000, s-au desfãºurat jocurile Olimpice, oraºul a devenit cunoscut în întreaga lume. În plus, este un minunat loc de agrement.



2. Paris, Franta
Cum scria celebrul clasic? „Sã vãd Parisul ºi sã mor”. Totodatã, existã foarte mulþi oameni cãrora acest oraº nu le este pe plac. Din diverse motive. Oricum, e cazul sã-l vizitezi personal ºi numai dupã aceea sã-þi faci propria pãrere.



1. Londra, Marea Britanie
În capul listei în acest an. Pãi, o fi existînd și motive. Faptul cã aici zilele ploioase sînt mai dese decît cele însorite nu a fost un impediment pentru celebra capitalã a Regatului Unit sã ajungã pe primul loc în clasamentul Forbes





Sursa: Viza

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
BonJovi4EveR
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 20-04-2016 19:39)
Joined: 17 Feb 2012
Posts: 18171, Topics: 590
Location: United States

Reputation: 195.3
Votes: 196

Post Posted: 17-04-2014, 17:40:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici ai un model despre cum sa faci un chestionar. Pentru ca ai avut o intiativa interesanta de a face un sondaj, aici ma refer la poze, care intr-adevar sunt foarte frumoase, chiar daca nu sunt facute de tine, poate iti vine o idee de topic in aceasta sectiune, gen "Minunatiile Pamantului".
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 11-05-2024, 15:18:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x