User
Pass
2FA

Spam Thread
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message52675
skyleader
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 26-08-2013 23:09)

Votes: 6

Post Posted: 13-12-2012, 10:06:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShortyBoy wrote:
Scz ca postez aici ... din nou... dar cine e ***** ala cu ochi ? skyleader ? un /w in game imi poate da careva?
Scz din nou ca postez aici !

ba baiatule,nu intzelegi ca spam treadu e doar pt membri guildei ? tu nai dreptu sa postezi,intzelegi?
membri care au iesit nau voie sa posteze in treadu asta. nafara de gyuk -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 13-12-2012, 10:42:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShortyBoy wrote:
Scz ca postez aici ... din nou... dar cine e ***** ala cu ochi ? skyleader ? un /w in game imi poate da careva?

asa vb de fostii tai colegi din evo?

Posturi unite automat, 13-12-2012, 10:42:32

skyleader wrote:
ShortyBoy wrote:

ba baiatule,nu intzelegi ca spam treadu e doar pt membri guildei ? tu nai dreptu sa postezi,intzelegi?
membri care au iesit nau voie sa posteze in treadu asta. nafara de gyuk -

L-am farmat ieri pe Cho'gall atat pe normal cat si pe hc cu seraphis si stinkis -. Nici nustii ce ai pierdut..stinkis a murit doar de 2 ori -))).. si era boss dummy -

0 0

Back to top
Maev

[Shadowblade]

(since 08-03-2021 23:50)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-12-2012, 00:56:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nush cum sa spun gicule dar aici u faci pe victima cand pe g chat stie si morps si stinkis mi se pare cand eu tiam zis : " gykule nui mai dai kick sau ne suparam " ( asta dupa ce tiam explicat dece (sa nui dai kick ) ) iar u sati cu pretextu : " nu ma intereseaza cum a intrat asa iese ( din guilda cand iam dat eu inv inapoi )) pai ce facem aici nu mai stim unde ne e locu ?? ( la rank ? )

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-12-2012, 08:27:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maev wrote:
nush cum sa spun gicule dar aici u faci pe victima cand pe g chat stie si morps si stinkis mi se pare cand eu tiam zis : " gykule nui mai dai kick sau ne suparam " ( asta dupa ce tiam explicat dece (sa nui dai kick ) ) iar u sati cu pretextu : " nu ma intereseaza cum a intrat asa iese ( din guilda cand iam dat eu inv inapoi )) pai ce facem aici nu mai stim unde ne e locu ?? ( la rank ? )

lol? Cat timp omu m-a jignit el nu mai are ce discuta cu mine iar cu prima ocazie o sa ii dau kick din nou - . In clipa de fata imi dau seama cat de mult valoreaza rankul de ofiter in evo, o guilda pve, cand cineva care "nu are nici o treaba cu pve-ul " (l-am citat corect? ), a primit acest rank cu toate drepturile si responsabilitatile pe care le implica. Mi-ar placea sa ma insel cu privire la el...dar cand cineva te jigneste din start ca e "tovaras cu sefu"... intelegi ideea.

ps: nu sunt nici o victima, am luat o decizie in deplinatatea facultatilor mentale si ma declar responsabil pentru ea atata timp cat eu consider ca e o decizie corecta!!!

Desigur ..s-ar putea sa ma razgandesc cu privire la decizia mea sa ii dau kick cu prima ocazie, in cazul in care ai sa creezi un rank cu denumirea "mascota" pentru toti cei care vin in guilda cu caracter social (tovarasu, fratele, sora lu cutare, catelu sau purcelu etc), cu drepturi mai mult sau mai putine de offchar pentru ca si altii sa poata sa isi invite tovarasii care nu au nici o treaba cu pve-ul sau inca sunt in crestere. - Asa ar fi corect !? nu crezi?

0 0

Back to top
Maev

[Shadowblade]

Post Posted: 17-12-2012, 11:02:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nush ce sa spun dar la faza cu numele de mascota nu sunt de acord cu tine pt ca acolo doar Fair avea loc iar ceea ce u ai spus ca omu nu are treba cu pve te inseli doar ca i sa scarbit sa faca de mii de ori aceiasi bosi si ma repet era in guilda asta de cativa ani buni si statea acolo doar pt comunicare cu tovarasi si cum am mai spus si ma repet dinou omu pot sa garantez si sa jur ca 99% nu avut nici o conversati amanuntita cu tine sau sa te jigneasca inainte de ai dat u kick pt ca il cunosc destul de bn. iar cu plecarea ta din g miam si dat demisia de gm pt ca multi faceti ce vreti (" vi se da un deget si voi loati toata mana" ) iar daca eu nu am condus guilda cum trebuie si sunt uni care au fost contra deciziilor mele iam cedat locu lu Hoof sper ca el sa faca ceea ce eu nu am facut ( mai bine ca mine sau mai mult ca mine ) . Si sper ca pe 4.3 sa se reuneasca vechiu evo care a fost acum 2-3 ani pt ca din cate vad multe persoane care erau noi in guilda nu au fost de incredere , una e cand cunosti o persoana de cativa ani alta e can o cunosti de cateva luni. tiam zis eu nam avut nimic cu tine singuru lucru ma suparat ca nu ai respectat o decizie superioara.
a fost decizia ta de a dat leave la Guild nu tiam dat eu Kick deci e o mare diferenta.

Si nu, nu am dece sami cer scuze pt ca iam spus cv, lam instiintat iar el ( gyku) a gresit

Posturi unite automat, 17-12-2012, 11:02:58

I wash my Hands of this madnes

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-12-2012, 11:53:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu are treaba cu pve = nu vrea sa faca pve (sa participe la raiduri etc)

Nu a avut o discutie amanuntita cu mine, pur si simplu m-a jignit prin atitudinea sa ostentativa asa ca am preferat sa ii dau kick direct. Daca un anonim (a se intelege persoana de care nustiam ca exista/ pe care nu am vazut-o in viata mea in actiune) poate sa jigneasca un ofiter evo si sa scape nepedepsit este clar ca si altii ii vor urma exemplul. Cand am luat decizia sa ii dau kick, am aratat celor din guilda ca jignirea unui ofiter care te invita la raid frumos, se pedepseste aspru.
Tu ai nesocotit decizia mea si i-ai dat invite inapoi, dovedind celor din guilda cat de mult mai valoreaza rankul de ofiter.
Acum, dupa ce m-am intors , mi se pare de-a dreptul jignitor sa ocup aceeasi functie cu el. Pana nu demult credeam ca rankurile in EVO se castiga pe merit...

0 0

Back to top
Maev

[Shadowblade]

Post Posted: 17-12-2012, 18:18:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 la mana " Tu ai nesocotit decizia mea si i-ai dat invite inapoi " nush care era mai mare in rank u sau eu

2 la mana dupa ce iai dat kick nu tiam dat demote tiam spus ce si cum si am vb si cu el , iar u acum ma obligi sa ma repet: ai spus dupa ce eu iam dat inv inapoi un rank superior tie : " cum intra asa iese adica te durea in rect decizia mea " deacum am lasat treaca mearga de la mn am zis ca sa trec cu vederea peste greselile care le faceai in timpu raidului dar acum credema ca o sa stau cu oki pe tine ca pe butelie sati arat eu cum se aplica regula daca asta vrei sa demonstrezi ca nu am respectato . si cu asta am inceiat subiectu

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-12-2012, 23:17:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maev wrote:
1 la mana " Tu ai nesocotit decizia mea si i-ai dat invite inapoi " nush care era mai mare in rank u sau eu

2 la mana dupa ce iai dat kick nu tiam dat demote tiam spus ce si cum si am vb si cu el , iar u acum ma obligi sa ma repet: ai spus dupa ce eu iam dat inv inapoi un rank superior tie : " cum intra asa iese adica te durea in rect decizia mea " deacum am lasat treaca mearga de la mn am zis ca sa trec cu vederea peste greselile care le faceai in timpu raidului dar acum credema ca o sa stau cu oki pe tine ca pe butelie sati arat eu cum se aplica regula daca asta vrei sa demonstrezi ca nu am respectato . si cu asta am inceiat subiectu

Sa stii ca eu nu am suferit niciodata de rank, cum spuneai cateva posturi mai devreme (eu am 12 oameni in subordine...tu cati ai? ), si poate nustiu eu prea multe chestii despre cum se conduce, dar un lucru stiu sigur: cand ii atribui o functie de raspundere cuiva, iar acesta ia o decizie, oricat de gresita o consider pe moment, nu o calc in picioare doar asa ca sa ii arat ca eu sunt bossu. In primul rand solicit o explicatie in particular (a se intelege intre patru ochii ) ca sa inteleg ce anume a determinat persoana respectiva sa ia o astfel de decizie si cu siguranta nu doresc sa ii diminuez autoritatea in fata celor pe care ma astept sa ii indrume ( a se observa ca am evitat sa folosesc cuvantul a conduce). Tu ai actionat din orgoliu deoarece ai simtit nevoia sa te impui in fata unor persoane care te respectau pentru felul tau de a fii si nu pentru functia pe care ai ocupato (dorinta ta de a te impune acolo unde nu e cazul ii face pe cei din jur sa treaca cu vederea calitatile tale de player best dps). Ca sa stai cu ochii pe mine la raiduri, va trebuii sa participi la ele...dar cred ca pot sa numar pe o singura mana la cate raiduri am participat impreuna in ultima luna...

0 0

Back to top
Maev

[Shadowblade]

Post Posted: 19-12-2012, 02:07:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

credea ca va fi o data si bun raidu ala care il facem( sti u la ce ma refer) iar norocu multora care sunt in guild este ca au noroc ca nu Joaca Absinth ca uni zic ca sunt eu aspru dar ala daca nu jucai dupa cum iti canta el nu stateai in g nici 5 min pe langa faptu ca el cand dadea kick sau iesea unu din guild pai asa ramanea nu avea a 2a seansa

0 0

Back to top
gaMess

[Mentally Stable]

(since 12-06-2015 19:31)

Votes: 7

Post Posted: 19-12-2012, 06:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:

Sa stii ca eu nu am suferit niciodata de rank, cum spuneai cateva posturi mai devreme (eu am 12 oameni in subordine...tu cati ai? ), si poate nustiu eu prea multe chestii despre cum se conduce, dar un lucru stiu sigur: cand ii atribui o functie de raspundere cuiva, iar acesta ia o decizie, oricat de gresita o consider pe moment, nu o calc in picioare doar asa ca sa ii arat ca eu sunt bossu. In primul rand solicit o explicatie in particular (a se intelege intre patru ochii ) ca sa inteleg ce anume a determinat persoana respectiva sa ia o astfel de decizie si cu siguranta nu doresc sa ii diminuez autoritatea in fata celor pe care ma astept sa ii indrume ( a se observa ca am evitat sa folosesc cuvantul a conduce). Tu ai actionat din orgoliu deoarece ai simtit nevoia sa te impui in fata unor persoane care te respectau pentru felul tau de a fii si nu pentru functia pe care ai ocupato (dorinta ta de a te impune acolo unde nu e cazul ii face pe cei din jur sa treaca cu vederea calitatile tale de player best dps). Ca sa stai cu ochii pe mine la raiduri, va trebuii sa participi la ele...dar cred ca pot sa numar pe o singura mana la cate raiduri am participat impreuna in ultima luna...

Nu inteleg te laudai ca tiai gasit guilda perfecta unde iti face cafeaua dimineatza , iti da bani si iti f.... pe gagikata ! ce tot te plagi atata mai rau ca o femeie

atata intelectualitate in comentarile tale vezi de drumu tau e un joc mergi mai departe sau nu poti ? nu poti , dute ma la doctor si zi - Domnu doctor sunt depedent de guilda evo ca am iesit ca prostu din ea si acuma incerc sa fac pe intelectualu. Comentarile tale deja nu mai au niciun rost Raised eyebrow cu fiecare com lasat ne dovedesti cat de mult de oftici de prostia ta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
laanah

[Maniac]

Post Posted: 19-12-2012, 10:56:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maev wrote:
credea ca va fi o data si bun raidu ala care il facem( sti u la ce ma refer) iar norocu multora care sunt in guild este ca au noroc ca nu Joaca Absinth ca uni zic ca sunt eu aspru dar ala daca nu jucai dupa cum iti canta el nu stateai in g nici 5 min pe langa faptu ca el cand dadea kick sau iesea unu din guild pai asa ramanea nu avea a 2a seansa

motivul pentru care am iesit din guilda eu si restu esti TU. Tu esti cel care sufera de rank, tu esti cel care are aere in cap, tu esti cel care a destramat guilda. Nu exista vacanta pana la 4.3, cum probabil iti place sa iti spui adesea, cum nu a existat nici vacanta de vara. Oamenii ies din cauza ta si foarte putini se mai intorc.

PS: eu ma intorsesem pentru ca ma rugase hoof si restu, dar cand am vazut ca tu inca continui sa te crezi " un fel de dumnezeu" poi atunci dute tare omule si multa bafta. Nu o sa mai repet aceeasi greseala si a doua oara.

Posturi unite automat, 19-12-2012, 10:56:46

gaMess wrote:
laanah wrote:

Nu inteleg te laudai ca tiai gasit guilda perfecta unde iti face cafeaua dimineatza , iti da bani si iti f.... pe gagikata ! ce tot te plagi atata mai rau ca o femeie

atata intelectualitate in comentarile tale vezi de drumu tau e un joc mergi mai departe sau nu poti ? nu poti , dute ma la doctor si zi - Domnu doctor sunt depedent de guilda evo ca am iesit ca prostu din ea si acuma incerc sa fac pe intelectualu. Comentarile tale deja nu mai au niciun rost Raised eyebrow cu fiecare com lasat ne dovedesti cat de mult de oftici de prostia ta.

cu tot respectul ... tu esti cel mai varza second gm pe care l-a avut evo din toti care au existat pana in prezent. Inainte sa ajungi gm (oare de ce ai ajuns gm? ) 50 % din guilda nustiau cine esti, iar restu 50 % nu te suportau deloc (pana si pe fairr il mai place lumea)... acum doar te tolereaza.

PS: nu cred ca m-am laudat vreodata cu ce scrii tu acolo, dar se vede ca esti genu care nu se simte bine daca nu incepe sa jigneasca pe cei din jur (probabil ai o definitie total gresita cu privire la modul in care se castiga respectul). Un sfat de la mine: Revizuieste-ti caracterul!!!...asta desigur daca vrei sa faci ceva in viata.

0 0

Back to top
gaMess

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2012, 12:59:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietenash am ani in guilda asta mai multi decat joci tu wow nu asta e inportant

Dc te tot plangi ca o femeie ? cine nu ma inghite sa ma suga care e problema - nai alceva mai bun in viata decat sa postezi zi de zi ora de ora pentru fosta guilda ? nai o viata de dus ? dute freate si angajeazate fa ceva cu viata ta nu mai pisa ochii pe aici la fiecare post - cat despre viata mea am o viata perfecta - un loc de munca decent program flexibil banuti frumosi afaceri online google ads , Prieteni garla distractie la maxim patinoar zi de zi viata mea imi place la maxim daca vreai sa vezi viata mea vino pe cismigiu zi de zi ma gasesti la patinoar , daca ai o problem o putem rezolva sti unde ma poti gasi :)incearca sa treci si tu peste momentul ca nu mai faci parte din guilda evo si MERGI MAI DEPARTE Raised eyebrow " vorbeste singurel te ascult cand o sa poti trece peste asta ca nu mai faci parte din guilda bye"

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 19-12-2012, 14:40:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gaMess wrote:
prietenash am ani in guilda asta mai multi decat joci tu wow nu asta e inportant

Dc te tot plangi ca o femeie ? cine nu ma inghite sa ma suga care e problema - nai alceva mai bun in viata decat sa postezi zi de zi ora de ora pentru fosta guilda ? nai o viata de dus ? dute freate si angajeazate fa ceva cu viata ta nu mai pisa ochii pe aici la fiecare post - cat despre viata mea am o viata perfecta - un loc de munca decent program flexibil banuti frumosi afaceri online google ads , Prieteni garla distractie la maxim patinoar zi de zi viata mea imi place la maxim daca vreai sa vezi viata mea vino pe cismigiu zi de zi ma gasesti la patinoar , daca ai o problem o putem rezolva sti unde ma poti gasi :)incearca sa treci si tu peste momentul ca nu mai faci parte din guilda evo si MERGI MAI DEPARTE Raised eyebrow " vorbeste singurel te ascult cand o sa poti trece peste asta ca nu mai faci parte din guilda bye"

...se scrie n-ai si angajeaza-te si frate nu freate si o problema nu o problem. Sigur tu lucrezi?. Google ads spui.. interesant ..am auzit de joburi dastea...stai pe net toata ziua si dai click aiurea (probabil e jobul visurilor tale ?! )
Intamplator eu am un job real care din pacate nu imi permite sa frec menta aiurea la patinoar in cismigiu, dar nu ma plang.. castig destul de bine -
Defapt eu chiar in clipa aceasta lucrez si mooor de plictiseala, asa ca mai intru aici sa mai frec menta ( in caz ca nu ai observat, eu cam intru prin toate topicurile si asta pana imi mai amintesc ca exista 9gag / 220/ uberhumor, etc.
Se pare ca nu m-am inselat deloc in privinta caracterul tau. Tu chiar simti nevoia sa jignesti ca sa te afirmi!

ps: Daca tu crezi ca merita sa fi promovat in functie de vechime, ai sa ai parte de multe suprize in viata. Guilda EVO nu mai e ce a fost, pentru ca oamenii ca tine au "vechime". -

0 0

Back to top
gaMess

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-12-2012, 14:52:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lin baiatu ca muncesc de la 16 ani spre deosebire de alti , google ads e doar un bonus de 100 - 200 $ pe luna -

vezi ca poate ai raid si te retinem pe la evo - sau ai ceva de munca S@L nu mai plange pe aici

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 19-12-2012, 15:11:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gaMess wrote:
Lin baiatu ca muncesc de la 16 ani spre deosebire de alti , google ads e doar un bonus de 100 - 200 $ pe luna -

vezi ca poate ai raid si te retinem pe la evo - sau ai ceva de munca S@L nu mai plange pe aici

daca spui tu asa o fii...

Posturi unite automat, 19-12-2012, 15:11:14

sunt aproape sigur ca se scrie comentarii proaste... Te rog sa imi amintesti din nou unde spuneai ca lucrezi ... incepe sa ma lase memoria... -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next    

The time now is 01-08-2025, 07:24:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password