User
Pass
2FA

Spam Zone "Again and again and again..."
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 93, 94, 95  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message173804
Wocsi

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-11-2017 18:15)

Votes: 9

Post Posted: 23-06-2013, 23:10:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vay daca vrei sa facem asta aici, then lets do it!!

In caz ca nu ai observat, nimeni altcineva nu are treaba cu Alex (si acum ca am spus cheistia asta se va trezi vreunu care sa spuna 'OMG Ragelezz iesi de aici ca nu ai ce cauta in cuibusorul nostru de nebunii #yolo #swag' ). Si daca chiar nu sti de ce taman tu, lasa-ma sa iti reamintesc.

Mai ti tu mine, acum din 1900 toamna (in caz ca nu iti dai seama nu e la propriu ci la figurat), cand ti-a facut Rageless mult la % din Loremaster? Si mai ti tu minte cum te-a lasat pe tine sa iei reputatia (aka sa postezi SS pe forum)? Si mai tiii tu minte cum ti-a donat el pentru toata prostiile? Si toate prostiile care le-ar fi facut pentru tine si le-a facut? 'Aaaa dar eu nu vreau Alex, nu trebuie' si el tot ti-a donat, pt ca, pana mea, daca nu voiai nu luai si te certai urat cu el, in schimb tu ai acceptat si ai multumit.

Si ca sa nu te simti tu importanta, Rageless a venit aici sa poarte o discutie cu X si Y, nu a venti aici pentru tine, asa ca nu te mai simti tu asa de importanta. #yolo #swag P.S. sa nu faci pe victima si sa te duci la ofiteri cu pretextu 'Roxi e rea cu mine ca eu nu am facut nimic - '

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

(since 16-08-2016 19:12)

Votes: 59

Post Posted: 23-06-2013, 23:22:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wocsi wrote:
Vay daca vrei sa facem asta aici, then lets do it!!

In caz ca nu ai observat, nimeni altcineva nu are treaba cu Alex (si acum ca am spus cheistia asta se va trezi vreunu care sa spuna 'OMG Ragelezz iesi de aici ca nu ai ce cauta in cuibusorul nostru de nebunii #yolo #swag' ). Si daca chiar nu sti de ce taman tu, lasa-ma sa iti reamintesc.

Mai ti tu mine, acum din 1900 toamna (in caz ca nu iti dai seama nu e la propriu ci la figurat), cand ti-a facut Rageless mult la % din Loremaster? Si mai ti tu minte cum te-a lasat pe tine sa iei reputatia (aka sa postezi SS pe forum)? Si mai tiii tu minte cum ti-a donat el pentru toata prostiile? Si toate prostiile care le-ar fi facut pentru tine si le-a facut? 'Aaaa dar eu nu vreau Alex, nu trebuie' si el tot ti-a donat, pt ca, pana mea, daca nu voiai nu luai si te certai urat cu el, in schimb tu ai acceptat si ai multumit.

Si ca sa nu te simti tu importanta, Rageless a venit aici sa poarte o discutie cu X si Y, nu a venti aici pentru tine, asa ca nu te mai simti tu asa de importanta. #yolo #swag P.S. sa nu faci pe victima si sa te duci la ofiteri cu pretextu 'Roxi e rea cu mine ca eu nu am facut nimic - '

Au, that hurts ...
Si da, tot loremasteru postat de ea aici de fapt e postat de mine ...
Donatia a fost de 3 titluri ... ' Death's Demise || Starcaller || the Lion Hearted ' si da, i have the recipe ca proof. -> nu stiu cui a zis ce-a zis ca a donat ea ( din ce-am auzit eu, nu dau nume ) dar nu-i adevarat.
Cam 30% din loremasteru tau a fost facut de mine + pirin ... [( THX PIRIN! Puppy Dog Eyes ) daca-ti amintesti tu cand stateam pana la 3-4 de completam si la tine loremasteru ...]
+ ca de pve te-ai apucat ca te-am luat eu in INL si restu guildelor pve in care ai fost cu mine, but who care's ? nobody.
Urat sa faci asa ceva, e ca si cum cainele isi musca stapanu' care l-a crescut de mic.
Ti-am zis, nu am avut nimic cu tine tot timpu' asta si am incercat sa ma port cat mai frumos cu tine dar a fost in zadar.

@ loremaster: http://i.imgur.com/FavAQiC.jpg vezi cum ne ajuta pirin ca un gm bun ce e? ... toate laudele din partea mea, ba chiar m-am oferit sa-l ajut in fixing ... iar tu il faceai degeaba cand nu avea cum sa vina sa ne ajute la questuri and stuff ... si imi e martor cand intram si faceam loreu pe contu' tau, ca doar el era cu mine acolo ... -

Last edited by INsanez0r. on 24-06-2013, 00:00:17; edited 3 times in total
0 0

Back to top
nlol

[Mentally Stable]

(since 18-08-2016 19:52)

Votes: 3

Post Posted: 23-06-2013, 23:22:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doamne din ce rahat va luati la cearta apai wipe e copil pe langa voi
0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-06-2013, 23:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nazgul, nu te baga in rahatu altora, ti-o spun prieteneste, ca nu ti-ar placea sa se ia lumea de tine pentru ca tu crezi ca faci o fapta buna aparandu-l pe unu care-i vinovat.

Daca erai avocat si primeai bani cu carul era tot dreptul tau sa te bagi dupa om in rahat si sa-l scoti, dar nu primesti.

Si nu-l adu tu pe Wipe in discutia noastra. Wipe e Wipe si noi suntem noi.

0 0

Back to top
Ashrak

[Mentally Stable]

(since 06-09-2016 20:03)

Votes: 8

Post Posted: 24-06-2013, 00:05:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Faza zilei:
*7 oameni in raid la un 10n, in fata la morchok, a mai luat orc inca vreo 3 oameni si avea cooldown la teleport*
Solutia a fost simpla, a vrut sa dea leadu lui Xenochrist, tankul.
*orc promotes xenochrist to raid leader*
Orc: "Xeno stii ce ai de facut.."
*xenochrist death grip's Morchok*

/facepalm

-) Xeno is my new hero -).

Nu cred ca o sa ajungeti undeva defaimand vreun membru din BW indiferent din faptele sale , ca s'a folosit de X , Y pt a face Z achiev. Nu cred ca exista persoana in /g care sa nu se fi folosit vreodata de cineva pt a obtine un avantaj.Iar discutia asta cred ca poate avea loc si in alta parte nu in Spam zone-ul asta nu ^^?

<Nu ca m'ar deranja , i love drama , seriously i do , after all i feed off your tears , dar totusi ... ^^ >

Rosu Aprins

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 00:08:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tie iti place drama si mie imi place sa o cauzez si sa o mentin.

Daca ea s-a bagat unde nu ii fierbe oala este problema ei, sa se apere si singura ca doar are o gura cat stadionul de fotbal unde va avea loc UEFA Champions League. Sa invete sa nu se mai bage in conversatiile altora.

0 0

Back to top
Jokedy
[Banned user]

Banned

(since 03-04-2016 15:49)

Votes: 91

Post Posted: 24-06-2013, 00:12:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

na acuma v-ati certat ... sunteti cu 1 punct mai inteligenti - ... SAU NU

si ba rage daca tot ai fost asa bolovan si i-ai cumparat atatea la vay .. ea a iesit in castig - tu te-ai prostit si acum ai de suferit.

eu n-am noroc de fraieri/fraiere sa imi cumpere mounts/iteme ca de as avea as mai vorbi maxim 2 zile cu acea persoana dupa ce imi cumpara ca sa nu ii fiu si eu dator ei.

0 0

Back to top
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

Post Posted: 24-06-2013, 00:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jokedy wrote:

eu n-am noroc de fraieri/fraiere sa imi cumpere mounts/iteme ca de as avea as mai vorbi maxim 2 zile cu acea persoana dupa ce imi cumpara ca sa nu ii fiu si eu dator ei.

Made my night -)))))

0 0

Back to top
Jokedy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-06-2013, 00:18:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da pana cand!? -

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 00:23:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jokedy, persoanele care fac chiestia asta sunt persoane fara pic de simt si care irl isi vor vinde corpul ca le va placea gustu banilor. Si da, si el a fost fraier, dar macar eu nu e profitor si el e de treaba.

Si app ca fapt divers, cat va palteste sa ii luati apararea? Sau faceti asta ca e femeie si are stiti voi ce (da, ma refeream la vocea subtire). Pt ca daca e acesta cazul ma voi face avocat sa storc oamenii de bani, ca se pare sa sunt multi acolo care nu se pot apara si singuri -. Si numa bine ma fac si eu utila ca si asa-s tare-n gura.

P.S. daca voi imi dati motive sa continu asa voi face.

0 0

Back to top
nlol

[Mentally Stable]

(since 18-08-2016 19:52)

Votes: 3

Post Posted: 24-06-2013, 00:24:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am facut o referire nu mai arunca ku rahat in mine

Last edited by nlol on 24-06-2013, 00:59:40; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Jokedy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-06-2013, 00:34:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vezi ba rage .. sa'ti fie invatatura de minte data viitoare cand iti "bate inima prea tare" sa nu mai strici si bani !! -

0 0

Back to top
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

Post Posted: 24-06-2013, 00:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jokedy wrote:
vezi ba rage .. sa'ti fie invatatura de minte data viitoare cand iti "bate inima prea tare" sa nu mai strici si bani !! -

Pentru 3 titluri nu-mi bat capu. -

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 00:37:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa mentinem atmosfera.

https://youtube.com/watch?v=JI3Y1auTFpU:

0 0

Back to top
Ashrak

[Mentally Stable]

(since 06-09-2016 20:03)

Votes: 8

Post Posted: 24-06-2013, 00:55:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wocsi wrote:
dot dot dot

What can i say ? "Care cu o mana sa'ti dea si cu cealalta sa'ti ia" Ca alex a prins fix...pla - , a facut un targ foarte foarte prost. Daca ii luam apararea nu inseamna ca o facem pt ca este "femeie" crap like that.Serios roxi ? Asteptam un raspuns mai bun -. Stiu ca vrei sa mentii cearta si imi place (iubesc oamenii care pun paie pe foc -).Dar nu cred ca ajungem undeva daca o caracterizam , nu consideri si tu asta? Din punctul meu de vedere... Laura l'o fraierit o avut de castigat, qq more and get over it... Se intampla si in viata ... Daca isi vinde corpu ... plm. In crangasi se vand fetele bine in fiecare seara au fraieri noi.. deci are succes daca se ocupa de asa ceva.

Rosu Aprins

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 93, 94, 95  Next    

The time now is 16-02-2025, 06:54:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password