User
Pass
2FA

Spam Zone "Again and again and again..."
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 93, 94, 95  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message173721
Wocsi

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-11-2017 18:15)

Votes: 9

Post Posted: 24-06-2013, 01:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Putin imi pasa cat l-a fraierit. Nu imi vine mie cu pretexte ca ce face el aici. El a venit pt alti nu pt ea.
Mereu, dar mereu cand aude de Alex parca i-se activeaza ciclul instant.

Daca nu vrea sa auda de el sa ii dea block si sa nu-l bage in seama.
Ca drame dinastea am mai vazut, nu numai la ea dar la majoritatea femeilor, au impresia ca daca au vajayjay isi permit orice si fac rost de orice de la oricine, le ajuti si in urmatorul moment esti aruncat la gunoi (si vorbesc din experiente personale as well).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ashrak

[Mentally Stable]

(since 06-09-2016 20:03)

Votes: 8

Post Posted: 24-06-2013, 01:07:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wocsi wrote:
Mereu, dar mereu cand aude de Alex parca i-se activeaza ciclul instant.
Ca drame dinastea am mai vazut, nu numai la ea dar la majoritatea femeilor, au impresia ca daca au vajayjay isi permit orice si fac rost de orice de la oricine, le ajuti si in urmatorul moment esti aruncat la gunoi (si vorbesc din experiente personale as well).

PMS ? how cute roxi , tell us mawr =D ? Ce te nelinisteste ? Nu fi trista - , noi te iubim asa cum esti tu , chiar daca esti rea -.

Rosu Aprins

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 01:12:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blah, sorry, a uitat mami meu sa imi puna botnita =/ partea buna e ca m-a legat cu lantu de calorifer.

Si ma nelinisteste faptul ca nu apare mai repede sezonul urmator din The Mentalist ;<.

0 0

Back to top
Ashrak

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 01:16:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wocsi wrote:
Blah, sorry, a uitat mami meu sa imi puna botnita =/ partea buna e ca m-a legat cu lantu de calorifer.

E bine ca te'o dresat bine. Iti arata furtunu de la baie si dai inapoi , nu ai nevoie de botnita! Outta gal! Sunt mandru de tine , they grow up so fast ;(
/pet
/bravo

Rosu Aprins

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 01:45:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfth, fool, i am freee!!! Now i can destory the world or enslave it BWHAHAHAHAHAHA.... i mean... woof woof <3 Puppy Dog Eyes
0 0

Back to top
Ashrak

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 03:34:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GOooooooooooooooooooooooddddd Mooorrrnnnniiiinnnnggg Vietnam!

Rosu Aprins

0 0

Back to top
Lauraa

[Mentally Stable]

(since 24-02-2018 00:46)

Votes: 28

Post Posted: 24-06-2013, 05:42:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/yawn
Oh, vãd cã ați avut ceva treabã azi-noapte o.O

Lauraa wrote:
^

Go spam elsewhere ...

Știam eu cã asta sunã mai bine când o zici decât când o scrii. Chiar trebuie sã pun emoticons dupã fiecare cuvânt ca sã vã dați seama pe ce ton vroiam sã o spun? -

Wocsi wrote:
Vay daca vrei sa facem asta aici, then lets do it!! blah blah

Wooooow, de când ești tu vocea lui Alex? Și mai ales, de ce știi tu ce a fost între mine și el?
Eh, probabil știu rãspunsul la întrebarea asta pentru cã ”s-a mai întâmplat”.

Wocsi wrote:
P.S. sa nu faci pe victima si sa te duci la ofiteri cu pretextu 'Roxi e rea cu mine ca eu nu am facut nimic - '

Dun worreh, i can defend myself ^^
Deși tot nu înțeleg ce treabã ai tu... Hai s-o lãsãm așa cum era: ”nu mã deranjezi, nu te deranjez”.

@Rageless:

Rageless wrote:
Donatia a fost de 3 titluri ... ' Death's Demise || Starcaller || the Lion Hearted ' si da, i have the recipe ca proof. -> nu stiu cui a zis ce-a zis ca a donat ea ( din ce-am auzit eu, nu dau nume ) dar nu-i adevarat.

Ah, dacã pentru tine 16 lei înseamnã vreo 10$ (știu cã era perioada de reduceri) atunci iartã-mã, mi-ai donat luna de pe cer și eu m-am șters pe mâini cu ea...

MÃREAȚA DOVADÃ!!

Și știi bine cã a fost doar orgoliul tãu aici, ai vrut tu sã-mi demonstrezi cã în ciuda acuzațiilor ce ți le-am adus, tu ”îți ții promisiunile”.

Ashrak wrote:
What can i say ? "Care cu o mana sa'ti dea si cu cealalta sa'ti ia" Ca alex a prins fix...pla - , a facut un targ foarte foarte prost.

” DA FRATE EȘTI NEBUN L-AM PÃCÃLIT PE ÃLA SÃ ÎMI DONEZE PENTRU MULTIGLAD, BIS PANDARIA ȘI STAWRARS ȘI ACUMA AM CA MOUNT PE PIKACHU!”

Rageless wrote:
+ ca de pve te-ai apucat ca te-am luat eu in INL si restu guildelor pve in care ai fost cu mine, but who care's ? nobody.

Wtf? Hai spune unde m-ai cãrat, imba warr ce ești. Hai zi.
INL? Da, acolo am intrat pentru cã abia mã transferasem de la ally, dar asta este altã poveste. Și dacã erai tu așa bun și apreciat, de ce ai primit kick de acolo?
GMs? În nici un caz nu am intrat datoritã ție. Dacã îți amintești, Ferris a fost cel care a insistat pe lângã Kos sã ne dea invite.
BW? Haha, Dumnezeu... Tnx Jokedy.
Nu are rost sã spun ce pãrere aveau cei din guilds în care am fost despre tine, pentru cã ar însemna sã activez multe cãsuțe și discuția s-ar prelungi la nesfârșit.

Rageless wrote:
vezi cum ne ajuta pirin ca un gm bun ce e? ... toate laudele din partea mea, ba chiar m-am oferit sa-l ajut in fixing ... iar tu il faceai degeaba cand nu avea cum sa vina sa ne ajute la questuri and stuff ... si imi e martor cand intram si faceam loreu pe contu' tau, ca doar el era cu mine acolo ... -

Am zis eu cã nu am apreciat cã mi-ai fãcut o parte din Loremaster? -.-
A, da, suze Pirin cã nu te-am preaslãvit cum se cuvine, chiar dacã în adâncul meu am apreciat atenția ta și cum dãdeai tu .kill la oricine îți dicta Rageless, de-a ajuns sã fie el crezut GM când defapt tu ai fãcut mai toatã treaba...

Wocsi wrote:
Daca ea s-a bagat unde nu ii fierbe oala este problema ei, sa se apere si singura ca doar are o gura cat stadionul de fotbal unde va avea loc UEFA Champions League. Sa invete sa nu se mai bage in conversatiile altora.

Oh, cred cã asta se potrivea în cazul tãu xD
Tu ești cea care pune paie pe foc :<

Wocsi wrote:
Jokedy, persoanele care fac chiestia asta sunt persoane fara pic de simt si care irl isi vor vinde corpul ca le va placea gustu banilor. Si da, si el a fost fraier, dar macar eu nu e profitor si el e de treaba.

Si app ca fapt divers, cat va palteste sa ii luati apararea? Sau faceti asta ca e femeie si are stiti voi ce (da, ma refeream la vocea subtire). Pt ca daca e acesta cazul ma voi face avocat sa storc oamenii de bani, ca se pare sa sunt multi acolo care nu se pot apara si singuri -. Si numa bine ma fac si eu utila ca si asa-s tare-n gura.

P.S. daca voi imi dati motive sa continu asa voi face.

Realizezi cã ai denaturat toatã treaba ... Nu am plãtit pe nimeni sã îmi ia apãrarea. Atâta timp cât am o tastaturã mã pot apãra și singurã de o așa-zisã ”rãbufnire atomicã”.

Wocsi wrote:

Psiholog te faci! Sincer! /hug

Ar mai fi multe de zis, dar m-am limitat doar sã vã rãspund la ceea ce am considerat cã este relativ important. Am evitat sã vã atac, deși aveam foarte multe de zis (vã aștept pe skype sã vorbim frumos) pentru cã inevitabil discuția ar fi luat amploare și ar fi avut mai multã lume de ... suferit.
Înțeleg cã unii dintre voi ați fost crescuți la piațã și ați rãmas cu traume emoționale de când tanti Floarea se certa cu nenea Gigel pe o cãpãțânã de usturoi, dar haideți cã se poate și altfel decât sã purtãm o discuție în contradictoriu cu atâția spectatori. Continuând, îmi demonstrați cã nu sunteți cu nimic mai presus de ei.

Ashrak wrote:
Iar discutia asta cred ca poate avea loc si in alta parte nu in Spam zone-ul asta nu ^^?

/agree
Dacã vã frãmântã ceva în legãturã cu mine, nu ezitați sã-mi dați PM. Sã lãsãm oamenii sã-și vadã de problemele lor.

”OH uite, pnm a scris cu diacritice, cine se crede asta? FFS SA NE CERTAM IN CONTINUARE”
Lolnope. Dacã mai aveți ceva nelãmuriri, PM.

Have a nice day, sowwie 4 teh wall-o-text :3.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-06-2013, 08:15:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Faza zilei:
*7 oameni in raid la un 10n, in fata la morchok, a mai luat orc inca vreo 3 oameni si avea cooldown la teleport*
Solutia a fost simpla, a vrut sa dea leadu lui Xenochrist, tankul.
*orc promotes xenochrist to raid leader*
Orc: "Xeno stii ce ai de facut.."
*xenochrist death grip's Morchok*

/facepalm

-

Don't touch this

0 0

Back to top
INsanez0r.

[Need more rage ;o3]

(since 16-08-2016 19:12)

Votes: 59

Post Posted: 24-06-2013, 10:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lauraa wrote:
All my wall-text is hide! OMFG OMFG

Vorbim prin pm.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Post Posted: 24-06-2013, 11:19:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tompiing wrote:
Roshkatul wrote:
Faza zilei:
*7 oameni in raid la un 10n, in fata la morchok, a mai luat orc inca vreo 3 oameni si avea cooldown la teleport*
Solutia a fost simpla, a vrut sa dea leadu lui Xenochrist, tankul.
*orc promotes xenochrist to raid leader*
Orc: "Xeno stii ce ai de facut.."
*xenochrist death grip's Morchok*

/facepalm

-

Mnoh, mai fain o fost ca dupa ce a luat bossu.. a zis orc.. "nu asta trebuia sa faci", dupa nu a mai zis nimic vreo 1 minut si s-a intors razand -

Wocsi/Roxi Vay/Laura Rageless/N00b/Pisi

Fetelor, nu va mai certati pentru rageless, de cand e in HKP, banuiesc ca mananca multa shaorma impreuna cu ofiterii lui, deci e destul pentru amandoua.. Daca nu, eu sunt tot aici -... tot aici...

Nu serios, nu va mai certati, nu cred ca vreti sa ma cert si eu cu voi, chiar daca habar nu am despre ce e vorba, oricum ar iesi rau.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
danny1205

[Mentally Stable]

(since 07-01-2018 15:59)

Votes: 4

Post Posted: 24-06-2013, 11:35:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acuma ca sunt Rusaliile impacativa toti cu mic cu mare si "have fun"-

0 0

Back to top
katy_naritza

[Creep]

(since 02-01-2022 12:01)

Votes: 59

Post Posted: 24-06-2013, 11:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lauraa wrote:
/yawn etc etc
Postare lunga pana la Dumnezo x_X. Cred ca buna dimineata era suficient -

Fixed!

0 0

Back to top
Ashrak

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 11:43:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai dar ce sa facem si noi , s'o gandit fetele sa activeze casutele ... in 4 ore de somn , 17 casute activate... Unii chiar nu au somn domne!
Ma roshk dar de ce esti asa nesimtit cu mn de ce nu vrei sa imparti? dam cu banu care alege primu si/sau roll pt fete -, ce e asa greu! o rezolvam omeneste nu?
[quote=naba de laura dar e mica si noi o iubim]Dacã vã frãmântã ceva în legãturã cu mine, nu ezitați sã-mi dați PM. Sã lãsãm oamenii sã-și vadã de problemele lor. [/quote]

Eu speram sa apara cineva sa zica "dar nu!Vreau sa ma cert in vazul lumii , sa stie toti!" sa vedem si noi o drama calumea ce naiba -

Rosu Aprins

0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-06-2013, 13:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dan Diaconescu in direct si in reluare.

Guess its over, pacat ca nu a tinut la fel de mult cat a finut cazul Elodiei.
Oh Well, hopefully next time we will be more lucky. -

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 24-06-2013, 13:43:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Total Drama...

Don't touch this

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 93, 94, 95  Next    

The time now is 14-02-2025, 21:41:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x