User
Pass
2FA

Specificati PC

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1068
_-=Piz2=-_

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-06-2013 05:34)

Votes: 8

Post Posted: 05-07-2012, 08:20:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut ca multi se plang la "scutiti redirecte" de calculator ok.. dar nu mai luati specificatiile de la sistem proprietati va dau un sfat deoarece sunt usor de copiat de pe net sau de edutat in asa fel incat sa nu iti dai seama fara suparare am luat eu o poza si am editat decat specificatiile ca sa observati ca tot este lafel inafara de specificati (am facut procesoru de la intel la AMD si RAM-u de la 768 la 256) si nu mi-a luat mai mult de 2 min...
---->
Hai sa va arat cum faceti mai simplu sa aflati ce Pc aveti cu tot si placa video si placa de sunet si windowsu absolut tot -

1) Deschideti meniu Start

2) Deschideti RUN si scrieti DxDiag Exact asa cu D si D mare - la mine nu apare cu Run ca am Win7...

3) Dupa ce ati dat enter va va deschide o fereastra de genu
---> specificatiile sunt acolo
4) Pt a afla placa video Sus este Display dati click si o sa va apara acolo si Device si Drivers
--->

Si daca prieteni tai vor sa afle ce calculator ai Simplu apesi Pe butonu Save All Information si salvezi undeva pe destop eventual si ai acolo un NoteBook pe nume DxDiag il deschizi si toate specificatiile sunt acolo
------> acesta este notebook-u -

Acum hai sa va mai zic ceva in caz ca vi se incinge unitatea si lucreaza greu si presupuneti ca o anumita componenta este devina downloadati SpeedFan va indita Temperatura fiecarei componente din unitate a fercarui core in parte a HardDisk-ului etc etc.... De aici il puteti lua http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/SpeedFan.shtml

Si pentu a va verifica viteza netului va mai dau un sfat intrati pe http://www.speedtest.net/ dati BEING TEST si asteptati revultatele si pentru a trimite rezultatu la prieteni apasati pe share

Copiati URL-u si gata il postati -
EXEMPLU: http://www.speedtest.net/result/2046153345.png

OK SPER CA VA FOST DE AJUTOR DACA NU VATI LAMURIT [ceea ce nu cred] POSTATI SAU DATIMI PM:)

Edit: nu am avut ce face si le-am facut si pe celelalte ca sa nu ziceti cumva ca am luato pe aia ca era cea mai simpla - si am scapat si de pinguin:)
---->
Si inki una:
--->

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Pe uni ii sterg si ii ridic de jos. Cu uni sterg pe jos.
Respect pentru vechiul server drk.freakz.ro . ATAT.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SkiZzO SkiLLs
[Banned user]

Banned

(since 07-07-2012 17:40)

Votes: 5

Post Posted: 05-07-2012, 17:38:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mdea..

0 0

Back to top
Ady Tza

[Mentally Stable]

(since 21-08-2013 07:57)

Votes: 2

Post Posted: 05-07-2012, 18:43:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai iti zic eu ce e la test speed . net . Eu stau la tara si am net de la vodafone. Am abonamentul de 7 mb /s ( desigur nu merge cu 800 kb.s cum ar trb ) si acolo nu apare comuna si dau la judet si imi apare viteza din contract 7 mb nu viteza cu care trage....
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
_-=Piz2=-_

[Mentally Stable]

(since 20-06-2013 05:34)

Votes: 8

Post Posted: 05-07-2012, 19:04:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poi daca ar fi asa pe un toent ar trebiu vre 1.6->1.7

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Pe uni ii sterg si ii ridic de jos. Cu uni sterg pe jos.
Respect pentru vechiul server drk.freakz.ro . ATAT.
0 0

Back to top
arrancar17
[Banned user]

Banned

(since 10-12-2012 20:11)

Votes: 84

Post Posted: 05-07-2012, 20:35:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e buna ideea gz.

ArraNcaR

0 0

Back to top
rayzor

[In your mind!]

(since 25-10-2013 07:52)
Location: Unii zic ca inchis aici cu voi, dar defapt voi sunteti inchisi aici cu mine!

Votes: 5

Post Posted: 06-07-2012, 09:35:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exact piz2,noi nu avem ce face decat sa modificam prin alea Dosent Matter speedtest e un site destul de varza,am testat cu mozzila,chrome,opera si ie8 toate diferite si diferite rau..vrei sa testezi viteza de net?simplu downloadeaza ceva...

P.S sa-mi zici si mie cum sa modific pe acolo pas cu pas,program etc - sa fie de ajutor pe viitor,macar sa invat o chestie din tot topicul asta

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 19:28:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x