User
Pass
2FA
 
 

Stiri din lumea sportului (diverse)

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message2409
revox

[Psychotic]



Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)
Joined: 11 Mar 2008
Posts: 9596, Topics: 492
Location: Romania

Reputation: 2911.8
Votes: 328

Post Posted: 05-04-2008, 22:37:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gimnastica:

Echipa femininã de gimnasticã a României a devenit sâmbãtã campioanã europeanã, dupã ce a câºtigat cea de-a 27-a ediþie a întrecerii continentale, care s-a desfãºurat la Clermont-Ferrand (Franþa).

România a acumulat 181,525 puncte, fiind urmatã de Rusia, 179,475 puncte, ºi Franþa, 177,175 puncte.

Pe aparate, echipa României a adunat 45,075p la paralele, 46,450p la bârnã, 45,950p la sol ºi 44,050p la sãrituri.

Componenþa echipei României: Steliana Nistor, Sandra Izbaºa, Gabriela Drãgoi ºi Ana Maria Tãmârjan. A lipsit Cerasela Pãtraºcu, din cauza accidentãrii suferite joi în calificãri.


Finalele pe aparate sunt programate duminicã, de la ora 15:00. România va avea câte douã reprezentante în finalele de la bârnã (Sandra Izbaºa ºi Steliana Nistor) ºi sol (Sandra Izbaºa ºi Ana Maria Tãmârjan) ºi una la paralele (Steliana Nistor).

felicitari echipei romaniei...


Fotbal:

Galatasaray Istanbul a anunþat sâmbãtã cã germanul Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din cauza unor divergenþe cu oficialii clubului, iar presa turcã susþine cã Gheorghe Hagi este favorit sã preia formaþia de la malul Bosforului.
Conform presei din Turcia, Gheorghe Hagi este favorit sã preia postul de antrenor principal al lui Galatasaray, echipã pe care a mai pregãtit-o între 2004 ºi 2005. "Pleacã Feldkamp, vine Hagi", noteazã publicaþia Tumspor, care adaugã cã pe lista conducerii grupãrii turce se mai aflã, în afara lui Hagi, nemþii Falko Gotz ºi Klaus Toppmoller, dar ºi danezul Michael Laudrup.



Fotball:
Pe 9 martie, în etapa a 27-a, Barcelona era învinsã acasã de Villareal.Aceea partida a fost ultima în care Ronaldinho a imbracat tricoul Barcelonei. De atunci, echipa catalanã a jucat cinci partide, brazilianul nefiind nici mãcar pe banca de rezerve.Deºi jucãtorul a declarat ca nu s-a putut pregãti în tot acest timp datoritã unor probleme medicale, clubul catalan a emis un comunicat pe 17 martie în care era precizat faptul cã jucãtorul nu are nicio problemã medicalã.
Revenit la antrenamente, brazilianul s-a antrenat alãturi de colegii sãi ieri, lãsând impresia cã poate intra din nou în planurile lui Frank Rijkaard pentru meciul de duminicã. Câºtigãtorul balonului de aur din 2005 se pare ca este însã urmãrit de ghinioane în acest sezon, suferind o rupturã muscularã care îl va þine departe de teren circa ºase sãptãmâni, informeazã site-ul oficial al FC Barcelona.


Rugby:
Eternul derby dintre Dinamo ºi Steaua, desfãºurat sîmbãtã, s-a terminat la egalitate (14-14), cîºtigãtori fiind jucãtorii de la Farul Constanþa, care sînt acum pe locul I în clasament. Dinamo ºi Steaua au fost douã echipe sensibil egale, în care roº-albaºtrii au dominat pe înaintare, iar alb-roºiii (foto) au luat, de cele mai multe ori, tuºele. Fiecare formaþie a marcat un singur eseu, Dinamo prin Cãplescu, iar Steaua prin Nainer. Au mai marcat: Curea - un dropgol ºi o loviturã de pedeapsã, Stanca - o loviturã de pedeapsã (Dinamo), iar Vlaicu ºi Dumbravã, o loviturã, respectiv douã lovituri de pedeapsã (Steaua).


Fotbal: Fotbalisi romani in campionate straine

Fundaºul lui Getafe, Cosmin Contra, a declarat duminicã, agenþiei NewsIn, cã, deºi fotbalul românesc a progresat mult în ultimul timp, fotbaliºtii strãini valoroºi evitã sã se transfere în Liga I din cauza scandalurilor provocate de conducãtorii cluburilor.

"Faþã de ce a fost acum ºapte-opt ani, fotbalul românesc a crescut foarte mult în valoare, dovadã ºi rezultatele din ultimele sezoane ale cupelor europene. Mie îmi pare rãu când vãd scandalurile care au loc între conducãtori. Nu ºtiu ce i-a apucat pe toþi.

Mi-aº dori foarte mult ca în urmãtorul sezon sã îi vedem pe oficialii cluburilor din Liga I cum iau masa împreunã ºi nu se mai jignesc reciproc. În fotbalul dezvoltat din Spania sau Italia, aºa se întâmplã", a spus Contra.

Jucãtorul susþine cã mai mulþi jucãtori din Primera Division ºi-au exprimat la un moment dat intenþia de a se transfera la o echipã din Liga I, dar au renunþa la idee dupã ce au aflat de scandaluri. "În România se plãtesc bani buni pentru fotbaliºti. În Spania ºtiu 4-5 jucãtori buni care au salarii mai mici decât cele din Liga I.

Unii chiar voiau sã se transfere în Liga I când le-am spus ce bani sunt, dar dupã ce au citit presa, au decis sã renunþe. Le e teamã de certurile care au loc foarte des ºi de aceea evitã sã ajungã la o echipã din România", a explicat acesta.



Last edited by revox on 06-04-2008, 16:08:58; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]



Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)
Joined: 11 Mar 2008
Posts: 9596, Topics: 492
Location: Romania

Reputation: 2911.8
Votes: 328

Post Posted: 06-04-2008, 14:47:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici puteti downlanda un filmulet cu cele mai frumoase goluri ale spatamanii din CL, campionate externe si nu numai....

http://www.filebox.ro/download.php?key=1cee3cb397f145c7ebb1e8ef9877e39c

enjoy!!


Stiri:

Fotbal: Steaua
Pentru întîia oarã dupã multe luni, mã declar de acord cu patronul Stelei. Obiºnuit sã epateze, ba ºi mai rãu, sã vorbeascã aiurea, Gigi Becali dã dovadã de mãsurã ºi de respect cînd fãgãduieºte cã-l va pãstra pe Nicoliþã indiferent de situaþie. Inclusiv în cazul în care acesta va întîrzia sã-ºi reintre în mînã. Poziþie corectã, responsabilã, în ideea cã majoritãþii fotbaliºtilor li se mai întîmplã sã treacã prin momente delicate. Sigur, o comparaþie între Nicoliþã ºi Ronaldinho e forþatã, precum cea dintre un muncitor de nãdejde ºi un artist de geniu, dar sã ne aducem aminte cît de des a decepþionat în ultimul timp ºi starul brazilian, lãsat pe banca de rezerve a Barcelonei. Oameni, nu maºini, jucãtorii traverseazã ºi ei, ca fiecare dintre noi, perioade mai puþin faste. De obosealã, de saturaþie, de nenoroc. Îndeobºte atunci trebuie sprijiniþi pentru cã, nu-i aºa?, prietenul adevãrat la nevoie se cunoaºte.

Indiscutabil cã Bãnel Nicoliþã traverseazã o astfel de perioadã. ªi dacã n-a strãlucit niciodatã, fiind cu cîrca, nu cu inspiraþia, de ceva vreme nu-i mai iese nimic. Chiar nimic. Statistica din Gazeta de ieri a evidenþiat scãderea dramaticã a randamentului lui, unul net inferior mediei obþinute de mijlocaºii din Liga I în 2008. Nicoliþã nu mai paseazã, nu mai centreazã ºi nu mai marcheazã, a devenit umbra soldatului pe care se baza mereu Steaua ºi uneori “naþionala”.

Cum abia a împlinit 23 de ani, nu-i de presupus cã a terminat benzina. Probabil cã altceva îl trage în jos, iar cei din Ghencea au misiunea sã descopere primii de ce suferã. Sã-l trateze ºi sã-l vindece. A bate monedã pe faptul cã Bãnel dezamãgeºte din pricina problemelor medicale ale mamei sale nu rezistã. Acceptînd aceastã scuzã, ar însemna sã confundãm efectul cu cauza. Întrucît Mariþa Nicoliþã s-a îmbolnãvit de inimã ca urmare a prestaþiilor fiului ei, nu fiul joacã din ce în ce mai slab din motiv cã mama sa a fãcut infarct. Cauzele regresului trebuie cãutate în altã parte.

Deoarece a pus atîta suflet pentru Steaua ºi s-a dovedit util echipei, între altele bifînd 38 de meciuri în cupele europene ºi 94 în campionat, Nicoliþã meritã susþinut. Iar atitudinea lui Becali, adoptatã ºi de Piþurcã, reprezintã un semn încurajator. Mai departe însã, Bãnel e obligat sã înþeleagã cã, pînã sã fie ajutat, are datoria sã se ajute singur ca sã pãrãseascã tunelul. Sã nu aºtepte numai de la alþii. Acum, lumea e solidarã cu el. Nu-i exclus însã ca pînã ºi prietenii sã ajungã într-o bunã zi la trista concluzie cã-ºi cheltuiesc în van energiile ºi speranþele. ªi, fãrã sã se transforme din aliaþi ai lui Bãnel în duºmani, sã cadã în indiferenþã. Pentru cã, din pãcate, toate au un început ºi un sfîrºit pe lumea asta, deci ºi rãbdarea. Tocmai de aceea s-ar cuveni ca Nicoliþã sã ia în serios acest pericol ºi sã-l evite.

Fotbal:International

Violenþe între suporteri în Italia ºi Turcia!
Doi susþinãtori ai Genoãi au fost atacaþi de suporterii Romei dupã întîlnirea directã dintre cele douã formaþii, 3-2 in favoarea giallorossilor, în etapa a 32-a din Serie A. Tinerii, ambii în vîrstã de 19 ani, au fost transportaþi la spital imediat dupã producerea incidentelor, aflîndu-se în acest moment în afara oricãrui pericol. Chiar dacã unul dintre ei a fost înjunghiat în picior, doctorii au reuºit sã-l stabilizeze ºi au dat asigurãri cã viaþa nu le mai este ameninþatã. ªi în Turcia, violenþele par sã cunoascã o amploare ieºitã din comun. De aceastã datã doi fotbaliºti au cãzut pradã furiei suporterilor, la un meci din ligile de amatori din Þara Semilunei. Sportivii rãniþi au fost internaþi, în timp ce agresorul va trebui sã rãspundã în faþa legii pentru fapta sa.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Mns.Fester!

[Maniac]



Status: Offline
(since 04-11-2019 19:37)
Joined: 26 Jan 2008
Posts: 1000, Topics: 44
Location: Aia mica

Reputation: 536.6
Votes: 10

Post Posted: 07-04-2008, 21:26:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azi la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al F.R.F.a stabilit programul competitional pentru sezonul 2008-2009, atat pentru Liga 1, cat si pentru Cupa Romaniei.



Calendar Liga 1, sezon 2008-2009

TURUL (in 2008): 26 iulie; 2, 9, 16, 23 si 30 august; 13, 20 si 27 septembrie; 4, 18 si 25 octombrie; 1, 8, 15, 22 si 29 noiembrie

RETURUL (in 2009): 28 februarie; 7, 14 si 21 martie; 4, 11, 18, 22 si 25 aprilie; 2, 9, 13, 16, 23 si 30 mai; 10 si 13 iunie.


CUPA ROMANIEI 2008-2009

-"16-imile de finala": 15 octombrie 2008

- Optimile de finala: 12 noiembrie 2008

- Sferturile de finala: 15 aprilie 2009

- Semifinalele: 6 mai 2009

- Finala: 17 iunie 2009


Plictisit de plictiseala...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Parker

[Criminal]



Status: Offline
(since 29-12-2011 18:53)
Joined: 30 Dec 2006
Posts: 5874, Topics: 195
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 102.7
Votes: 67

Post Posted: 08-04-2008, 21:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S-A AMANAT DIN NOU! RAPIDUL AFLA DECIZIA MAINE LA 11.00!


Rapidistii sunt pe jar. Comisia de Apel a decis din nou amanarea decizie in cazul "Bricheta"! Audierile s-au terminat, insa Comisia a decis anuntarea decizie finale maine la ora 11.00!

"S-a amanat pentru miercuri, la ora 11.00, deoarece Rapid a formulat o cerere de recuzare impotriva a trei dintre membrii Comisiei de Apel. Pentru solutionarea cererii este acordat termen miercuri, la ora 11.00", a declarat avocatul rapidistilor, Gheorghe Florea.

Fac pariu ca nu se va schimba decizia de a da 3-0 pt steaua



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]



Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)
Joined: 11 Mar 2008
Posts: 9596, Topics: 492
Location: Romania

Reputation: 2911.8
Votes: 328

Post Posted: 08-04-2008, 21:45:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ANTENA 1 a luat Liga I, dupã echipa naþionalã ºi Cupa României

Dupã douã ore de negocieri, în jurul orei 12:30, reprezentanþii Antena 1-RCS au ajuns la un acord cu Liga Profesionistã de Fotbal ºi vor semna contractul de televizare a partidelor din Liga I, susþin surse din cadrul Ligii. Mai multe detalii aflã de la ªtirile Sportive ale Antenei 1.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]



Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)
Joined: 11 Mar 2008
Posts: 9596, Topics: 492
Location: Romania

Reputation: 2911.8
Votes: 328

Post Posted: 12-04-2008, 15:35:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiri:
Fotbal:
Fotbalistul brazilian Ronaldinho s-a înþeles cu AC Milan în privinþa transferului sãu ºi urmeazã ca gruparea italianã sã negocieze cu FC Barcelona, informeazã Reuters.

"În general, Ronaldinho ºi Milan s-au înþeles", a spus sâmbãtã impresarul fotbalistului, Roberto de Assis, în presa italianã, care susþine cã Ronaldinho va semna un contract valabil pânã în 2012 ºi va câºtiga 8 milioane de euro pe sezon.

ªi vicepreºedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a confirmat existenþa unei înþelegeri cu Ronaldinho: "Existã un acord între Milan ºi fotbalist. Acum urmeazã sã discutãm cu FC Barcelona. Daþi-ne timp".

Presa italianã ºi cea spaniolã susþin cã Milan ar urma sã plãteascã în schimbul brazilianul o sumã cuprinsã între 20 ºi 30 de milioane de euro, dar tranzacþia nu se va oficializa înainte de finalul acestui sezon.


Transferat în urmã cu cinci ani de la Paris Saint Germain pentru 21 de milioane de euro, Ronaldinho a câºtigat în acest timp mai multe premii individuale precum "Jucãtorul FIFA al anului" (2004, 2005), "Cel mai bun fotbalist al anului" (2004, 2005) sau "Jucãtorul FIFPro al anului" (2005, 2006). Acesta mai are contract cu formaþia catalanã pânã în anul 2010.



Fotball:
27 de milioane este suma pt:
Chelsea a demarat acþiunea "David Villa". Pentru atacantul Valenciei, pe care l-a dorit ºi Mourinho anul trecut, londonezii au fãcut alb-negrilor o ofertã cifratã la 27 de milioane de euro.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Parker

[Criminal]



Status: Offline
(since 29-12-2011 18:53)
Joined: 30 Dec 2006
Posts: 5874, Topics: 195
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 102.7
Votes: 67

Post Posted: 13-04-2008, 21:47:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stire din handball :

Suntem finalisti!!! Resitenii au reusit sa invinga Benfica la mai mult de cinci goluri diferenta si se califica in finala Cupei Challenge. Resita - Benfica 32-25 si resitenii repeta performanta de anul trecut, cand s-au calificat in finala.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]



Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)
Joined: 11 Mar 2008
Posts: 9596, Topics: 492
Location: Romania

Reputation: 2911.8
Votes: 328

Post Posted: 13-04-2008, 22:02:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fotbal:
Mutu, ca niciodata. A explodat realmente in acest sezon, 2007-2008, si joaca din ce in ce mai bine cu cit se apropie Europenele. Atacantul Fiorentinei a inscris 16 goluri in Serie A si 6 goluri in Cupa UEFA. Fara el, squadra Viola n-ar fi fost pe locul 4 in campionatul italian si in semifinalele Cupei UEFA, singura echipa peninsulara ramasa in cupele europene in actuala stagiune! Veti vedea scaritele fantastice, golurile marcate din toate pozitiile, pasele sale decisive. Plus ultima reusita, din lovitura libera, cu PSV Eindhoven, in “sferturile” Cupei UEFA, cind mingea sutata de Mutu de la aproape 30 de metri s-a oprit in vinclul portii lui Gomes! Si nu lipseste nici dansul lui provocator care l-a scos din sarite pe Baiocco, capitanul Cataniei!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Parker

[Criminal]



Status: Offline
(since 29-12-2011 18:53)
Joined: 30 Dec 2006
Posts: 5874, Topics: 195
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 102.7
Votes: 67

Post Posted: 14-04-2008, 09:22:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fotbal :

Regele desertului! Olaroiu a castigat campionatul in Arabia Saudita!


Dupa ce a reusit titlul cu numarul 23 la Steaua si a dus echipa din Ghencea in Champions League pentru prima dat dupa 10 ani de seceta, Olaroiu a dat lovitura si in Arabia Saudita unde a castigat titlul cu Al-Hilal.
La egalitate in clasament cu rivalii de la Al-Ittihad cu 48 de puncte fiecare dupa 1-0 in ultima etapa chiar in fata liderului, Olaroiu a castigat campionatul gratie rezultatelor directe favorabile celor de la Al-Hilal.

Fostul stelist, Olaroiu a adus celor de la Al-Hilal titlul dupa 3 ani, insa pare decis sa plece de la echipa avand mai multe oferte de la grupari din lumea araba.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]



Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)
Joined: 11 Mar 2008
Posts: 9596, Topics: 492
Location: Romania

Reputation: 2911.8
Votes: 328

Post Posted: 15-04-2008, 08:39:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eurogoluri de saptamana asta..-

AICI

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ion

[prin vacante]



Status: Offline
(since 10-12-2018 10:49)
Joined: 30 Jan 2008
Posts: 7503, Topics: 333
Location: Romania

Reputation: 1770.2
Votes: 191

 
Post Posted: 27-04-2008, 21:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in seara asta lupta la K1 Catalin Morosanu, idolu` meu :- tineti-i pumnii
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mns.Fester!

[Maniac]



Status: Offline
(since 04-11-2019 19:37)
Joined: 26 Jan 2008
Posts: 1000, Topics: 44
Location: Aia mica

Reputation: 536.6
Votes: 10

Post Posted: 28-04-2008, 23:42:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a luat bataie -

Plictisit de plictiseala...
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 04-07-2024, 21:54:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password