User
Pass
2FA

Strand of Ancients

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1123
Nrultimate

[your master]

Status: Offline
(since 23-07-2023 17:07)

Votes: 23

Post Posted: 14-06-2012, 20:11:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut.
Sa speram ca vorbim acelasi limbaj, si sper sa se poata raspunde serios.
Este normal ca in Strand of Ancients sa se poata ajunga la ultima Poarta (la chamber) fara sa se distruga celelalte porti ?
Adica eu ca warr pot distruge lejer portile invers, adica incepand de la chamber. de asemenea e mai usor pt un rogue sau pentru un druid.
Ideea este ca se poate ajunge la ultima poarta si vreau sa stiu daca vom fi banati pt asta sau nu ? se poate considera exploit ?

Se pare ca este bug si warr / rogue / druid / warlock pot ajunge la porti superioare chiar daca portile inferioare nu sunt distruse, prin charge / intercept / shadowstep pe tunuri sau pe playerii care sunt langa ele.
Dupa acest video se pare ca masinariile au speedul mult mai mare.
Damage-ul Masinilor si tunurilor ar trebui sa fie mai mare.
Tancurile pot lua slow (movement impairing).
Vapoarele ar trebui sa vina la mal, nu sa fim teleportati toti deodata, iar playerii ar trebui sa fie impartiti intre cele 2 docuri.
Masinile se mai buguiesc cateodata. Observi masina cum te asteapta, dar daca astepti 5 sec langa ea , dispare, dar daca te sui pe ea de buguieste, numai poti sa te misthi deloc pana se termina BG-ul sau se schimba modul in BG.

VEKU
Joker of Jokes. Ace of Games. Warrior of Chaos.

Last edited by Nrultimate on 17-06-2012, 00:10:39; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 14-06-2012, 20:29:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e normal sa se ajunga cu charge la ultima incapere...dar nici mare problema nu e din cate vad eu...
au ajuns unii la ultimul zid l-au distrus cu bombe si eu am reusit sa intru si nu mergea sa dau click...cred ca trebuia distrus si yellow inainte nu stiu exact...
oricum daca ar fi sa mearga sa dai click pe ala si sa castigi bgu fara sa ai zidurile distruse pana la ea ar fi n hackeri care ar folosi telehack sa castige imediat bgu
iar inainte de a mai face topic nou verifica sa nu fie unu deja...

sunt nab.
0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 14-06-2012, 20:33:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poi da trebe sa faci drum liber pana la chamber, adica sa distrugi toate portile, dar e mai usor sa distrugi portile daca induci in eroare pe adversari cu ultima poarta. Adica daca se duc 5 rogues la ultima poarta si incep sa puna bombe in mai putin de 2 min distrugi toate portile.
poarta de la chamber = 4 bombe
celelalte porti = 5 bombe fiecare.

VEKU

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 15-06-2012, 00:39:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum ajunge un rogue/feral la ultima poartã, dacã celelalte nu sunt distruse? Nu ai cum sã treci de o poartã dacã nu e distrusã. Doar cu hax, desigur..

Deci, nu existã nici o strategie de a câștiga BG-ul decât de a distruge progresiv porțile de pe plajã pânã-n bazã. Nu neapãrat pe ambele pãrți.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 15-06-2012, 01:19:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe blizz e asa cum zice myt. pe freakz ...dai charge pe armele alea si ajungi la ultima poarta..dar chiar si asa tot e mult de munca...oricum majoritatea se impotmolesc la yellow..e si dmgu ala cam mic al masinariilor...
bgu asta e preferatul meu pe blizz..dar aici e haos total...iti e frica sa nu ramai blocat in masini...daca ai pc mai slab ramai blocat 5 minute cand esti spawnat ...dai minute in sir pana spargi o poarta...
pe blizz aveam tactica se duceau toti gramada pe o poarta si unu sau 2 mergau doar cu tancurile pe cealalta mai in secret...si de multe ori aia ajungeau la chamber si castigau bgul...si asta in mai putin de 3 minute...aici iti ia 3 minute sa spargi o poarta...plus ca nici jucatorii nu inteleg ideea bgului....
unii se gandesc ca oricum e egalitate sau pierdut iar altii se chinuie dar sunt prea putini ca sa faca fata...si asa nu se ajunge nicaieri

sunt nab.
0 0

Back to top
vyrz0r
[Banned user]

Banned

(since 02-06-2015 12:46)

Votes: 24

Post Posted: 15-06-2012, 01:54:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
Cum ajunge un rogue/feral la ultima poartã, dacã celelalte nu sunt distruse? Nu ai cum sã treci de o poartã dacã nu e distrusã. Doar cu hax, desigur..

Deci, nu existã nici o strategie de a câștiga BG-ul decât de a distruge progresiv porțile de pe plajã pânã-n bazã. Nu neapãrat pe ambele pãrți.

cu shadowstep, charge la druid, blink la mag

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 15-06-2012, 08:55:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred ca poate si magu sa ajunga, stiu doar de druid / rogue / warrior, si daca e stealther mai baga si un hack de speed si ajunge si mai repede.

as vrea mai multe comentarii, fac si un bug report daca aici este bug

VEKU

0 0

Back to top
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 15-06-2012, 23:53:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun sa se inchida SotA pana se repara bug-urile. Script-urile sunt la pamant, nimic nu merge cum trebuie:
- portile la care nu ai acces in mod normal al trebui sa fie IMUNE la damage, aici te duci cu ShS si distrugi direct ultima poarta
- am impresia ca poti sa iei graveyard-urile chiar daca nu ai trecut de porti, pe Blizz nu sunt active pana nu spargi portile (la fel ca graveyard-urile din AB, care nu pot fi luate pana nu incepe BG-ul)
- la inceputul BG-ului, playerii ar trebui sa fie spawnati pe doua vase, care navigheaza fiecare pana la docuri, aici te teleporteaza direct
- demolisherele ar trebui sa aiba 200% speed din cate stiu eu, si sa poata lua slow
- tunurile nu dau damage deloc, daca vine un vehicul, stai si te uiti la el cum distruge poarta

0 0

Back to top
Nrultimate

[your master]

Post Posted: 16-06-2012, 23:48:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rog un admin sa treaca topicul la bug reports daca se poate...o sa compeltez topicul cu buggurile care sunt...

VEKU

0 0

Back to top
mitzu

[Freakazoid]

(since 05-11-2015 23:41)

Votes: 42

Post Posted: 16-06-2012, 23:51:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sau poti posta toate bugurile direct in topicul existent ?

-
-
-
-> Visit my GSM store <-

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 03-08-2025, 11:05:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password