User
Pass
2FA

Strategic PVP anymore?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2731
Raster

[ACNA]

Status: Offline
(since 02-09-2016 09:51)

Votes: 81

Post Posted: 15-04-2013, 22:49:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ozzydany wrote:
Raster wrote:
La 3v3 sunt armele puse si nu ai nevoie de 9 oameni ca sa poti da join, ai nevoie doar de 2, dar nu da aproape nimeni join. Argument invalid.

Pai dam join la 3v3 sau 5v5 si ne baga doar in 3 arene Nagrad,Ruinele si blade edge daca picam 3v3 sau 5v5 la ruine nu avem loc sa facem nimic macar bagatine o arena noua daca nu primim rbg , la 2v2 suntem motivati de conquest cap si de rating pentru iteme restu nu ne motiveaza daca dam aceleas arene iaras si iaras .

Ozzydany wrote:
Raster wrote:
La 3v3 sunt armele puse si nu ai nevoie de 9 oameni ca sa poti da join, ai nevoie doar de 2, dar nu da aproape nimeni join. Argument invalid.

Pai dam join la 3v3 sau 5v5 si ne baga doar in 3 arene Nagrad,Ruinele si blade edge daca picam 3v3 sau 5v5 la ruine nu avem loc sa facem nimic macar bagatine o arena noua daca nu primim rbg , la 2v2 suntem motivati de conquest cap si de rating pentru iteme restu nu ne motiveaza daca dam aceleas arene iaras si iaras .

deacord frate arena din dalaran e destule de mare de ce nu o bagati[/quote]

Nu stiu cum sa va spun, dar marimea chiar nu conteaza.
Intrebati pe cine credeti voi ca stie mai multe decat mine si nu are nici o treaba cu stafful Freakz care sunt cele mai bune arene pentru pvp, ca daca va spun eu imi spuneti ca doar gasesc scuze.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
zmR

[Mentally Stable]

(since 30-06-2022 14:54)

Votes: 30

Post Posted: 16-04-2013, 15:25:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joc aici de pe 3.3.5,daca bine tin minte in perioada cand am venit aici a facut Shocker un update pe graba,si a trecut aproape neanuntat la 3.3.5a. Atunci era vremea cand Paduraru ocupa vendorii de arena cu mountu,si facea jumatate de server rage. Am vazut o gramada de schimbari/fixuri de atunci,si pot sa zic ca mereu lumea a fost nemultumita de ceva,indiferent de efortul staffului. Daca de atunci se apuca Shocker sa faca topicuri "Ce vreti sa fie fixat" va garantez ca freakzu nu era unde e acum. S-a bagat sistem mmr, toata lumea rage "AM 2k si pic cu deaia de 2500". S-a facut char trade,toti se plangeau ca le fura x caracteru si il vinde pe 3 napi la piata,si lista continua la infinit. Ideea de baza e ca topicurile astea sunt mai mult informative,sa nu credeti ca Shocker se invarte si cade din pat,ca va plangeti voi prin n topicuri ca vreti aia si vreti aia. Dupa cum s-a mai zis clasele si celelalte aspecte importante se vor fixa primele,inainte de RBG si mai stiu eu ce minuni. Da,e patch nou,da e content nou,dar stafful a ramas cam acelasi,bine ca acu Zohl e boss macelar cu toiagu lu Gandalf,aia e alta problema. Au trecut doar cateva luni de cand e bagat 4.3.4,in locul votru eu m-as bucura ca nu pot sa dau cu frostbolt din Ogg in Sw.

Pepene's Return - by zmR

Antynya - Skinny love

zmR - Gravity

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 weeks ago)

Votes: 169

Post Posted: 16-04-2013, 16:26:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zmR wrote:
Atunci era vremea cand Paduraru ocupa vendorii de arena cu mountu,si facea jumatate de server rage.

Mi-a dat un zambet cand mi-ai amintit asta.

Era si atunci "strategic PVP" dar doar pt achivu ala For the horde/aliance.

0 0

Back to top
Tester024

[Mentally Stable]

(since 24-06-2013 16:34)

Votes: 7

Post Posted: 16-04-2013, 17:57:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Strategic PVP ce e ala -
Uite parerea mea despre strategic PVP
Power is everything Basic strength e tot ce conteaza....poti sa vii cu orice fel "strategie-plan" dar e foarte usor sa iti dau overwhelming doar cu Attack Power
Asta e tot ce conteza in BG.PVP.Arene "POWER"

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-04-2013, 18:22:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe 3.3.5 mergea si wintergraspu ca world pvp, acu pe core asta care nu suporta un rahat de raid de fta/fth nici pomeneala ca o sa poata duce tol barad sau wintergrasp.

in wg si tol barad world pvp-ul e cel mai misto, si iei si rewards.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-01-2025, 14:07:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x