User
Pass
2FA
 
 

Sugestie RAM pentru Asus a550vx

 
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> Others -> IT -> Hardware
Author Message966
Alex_x

[Owner of something ]



Status: Offline
(since 10-10-2019 22:26)
Joined: 20 Aug 2014
Posts: 503, Topics: 55
Location: Buzau

Reputation: 199.1
Votes: 60

 
Post Posted: 27-03-2018, 21:42:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, am și eu nevoie de 4-8 GB RAM pentru acest laptop
https://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i5-6300hq-pana-la-3-20-ghz-skylake-15-6-4gb-1tb-dvd-rw-nvidiar-geforcer-gtx-950m-2gb-free-dos-blue-gray-a550vx-xx286d/pd/DQJG92BBM/?utm_campaign=share+product&&utm_medium=android&&utm_source=mobile+app
Nu cunosc exact frecventa și restul sa fie compatibile. Am gãsit pe PC garage 8 GB RAM , am nevoie de ajutor. Mulțumesc!
https://www.pcgarage.ro/memorii-notebook/crucial/8gb-ddr4-2133mhz-cl15-12v-dual-ranked-x8/
sau sa iau varianta de 4
https://www.pcgarage.ro/memorii-notebook/crucial/4gb-ddr4-2133mhz-cl15-12v-single-rank-x8/
Precizez ca doresc sa folosesc laptopul jucam WoW Legion/ LoL + youtube aka chrome pe back ground si cu cei 4 gb pe care ii am deja nu pot face asta, laptopul fiind la 60-70% ram usage mai mereu, iar cand joc WoW legion pe freakz , 90% + usage.




Workshop Semnaturi !

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]



Status: Offline
(since 23-09-2019 23:22)
Joined: 07 Sep 2011
Posts: 6857, Topics: 477
Location: Bucuresti

Reputation: 1519
Votes: 217

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 02-06-2018, 13:28:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti recomand varianta de 4. Am si eu o bucata din laptop-ul ala in casa si i-am pus la fel, de la 4 la 8, ca mai are un slot liber. Sunt de ajuns 8 GB RAM pentru configuratia ce o are.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB


Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
CSDM

[Nebun dezlegat !]



Status: Offline
(since 02-04-2019 09:40)
Joined: 13 Mar 2013
Posts: 534, Topics: 66
Location: Romania

Reputation: 129.3
Votes: 10

Post Posted: 17-06-2018, 18:45:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pentru laptopul ala nu ai loc suficient daca vrei sa mai pui o placuta , in specificatii e precizat ca are un singur slot , eventual o schimbi cu o placuta de 4 , 8 sau 16 GB , ca sa vezi frecventa inti in bios daca e asus
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Alex_x

[Owner of something ]



Status: Offline
(since 10-10-2019 22:26)
Joined: 20 Aug 2014
Posts: 503, Topics: 55
Location: Buzau

Reputation: 199.1
Votes: 60

 
Post Posted: 17-06-2018, 23:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CSDM wrote:
pentru laptopul ala nu ai loc suficient daca vrei sa mai pui o placuta , in specificatii e precizat ca are un singur slot , eventual o schimbi cu o placuta de 4 , 8 sau 16 GB , ca sa vezi frecventa inti in bios daca e asus
Am adaugat 8 gb de ram atunci, laptopul are 4 gb dar incorporat + un loc liber. Oricum trebuia sa adaug inca 4 , 8 mi se pare cam mult..




Workshop Semnaturi !

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> Others -> IT -> Hardware  


The time now is 08-04-2020, 01:35:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x