User
Pass
2FA
 
 

Summer Tips Part 3 - Fustele cu franjuri

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message712
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 06-06-2015, 13:51:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Acest topic a fost creat pentru fiecare domnișoarã care va vizita aceastã secțiune pe parcursul verii și nu numai.

Fustele cu franjuri sunt cea mai recentã tendințã în modã din aceastã primãvarã-varã. Atractive și originale, acestea pot fi folosite cât pentru a crea o ținutã casual, elegantã sau sofisticatã. Deși existã o tendințã utilizatã pe scarã largã în accesorii, cum ar fi cizme și genți, de asemenea, franjurile pot fi folosite și pe haine. Fusta este o modalitate foarte bunã de a oferi look-ului un aspect foarte trendy. Dacã încã nu ați aflat, aceastã tendințã a invadat toate podiumurile de modã.



Fusta din dantelã cu franjuri
Cu acest model de fustã puteți crea un aspect mai romantic, potrivit pentru o ieșire în oraș cu partenerul sau pentru o ocazie specialã. O puteți combina cu o bluzã sau un top simplu într-o culoare neutrã. Poate cã uneori ați vrea sã vã îmbrãcați în franjuri din cap pânã în picioare, dar nu trebuie sã exagerați.

Spoiler:


Fusta clasicã cu franjuri
Fusta clasicã cu franjuri vã scoate din anonimat orice ținutã. O puteți combina cu un tricou pentru o ținutã casual, demnã de admirat. Tocurile sunt cea mai bunã alegere pe care o puteți face, la o astfel de ținutã, dar dacã preferați sã vã simțiți confortabil, puteți opta și pentru o pereche de botine biker.


Fusta din piele de caprioarã cu franjuri
Fusta din piele de caprioarã cu franjuri poate fi purtatã la diverse petreceri. O puteți combina cu o bustierã și o pereche de pantofi cu toc și veți atrage toate privirile. Pentru o ieșire în oraș, o puteți combina cu un tricou cu mesaj și o jachetã de piele.

Spoiler:


Fusta asimetricã cu franjuri
Pentru un joc și mai frumos pe care îl vor face franjurile în mișcare, alegeți o fustã cu tãieturã asimetricã și într-o nuanțã puternicã. Îndrãzniți și mai mult și accesorizați-o cu elemente neon, fie pantofi, geantã sau alte accesorii.

Spoiler:


Fusta imprimatã cu franjuri
Imprimeurile au invadat majoritatea ținutelor noastre, inclusiv fustele. Îndrãzniți sã purtați o fustã imprimatã cu franjuri în viața de zi cu zi sau la o plimbare cu prietenii. Cu siguranțã veți atrage toate privirile. În partea de sus optați pentru o bluzã simplã, pentru a nu încãrca ținuta.


Fusta din piele cu franjuri
Acest model de fustã în versiunea mini este ideal pentru femeile îndrãznețe care vor sã aibã un aspect sexy. Puteți combina o astfel de fustã cu un top sau o bluzã din dantelã în ce culoare doriți. Adãugați o pereche de pantofi stiletto și un plic sau o geantã cu franjuri și sunteți gata sã ieșiți în oraș sau într-un club.

Spoiler:




*Cam atât a fost pentru a treia parte din Summer Tips, thank you!



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 26-04-2024, 05:59:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x