User
Pass
2FA

Suspect
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message7446
DarK1

[Soul Reaper]

Status: Offline
(since 03-01-2019 14:54)

Votes: 34

Post Posted: 13-02-2011, 16:47:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are wall , doar sunet!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 13-02-2011, 17:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vVv problema ta care e? Mai taci si spune dak are sau nu cod nu mai povesti tu verzi si uscate ca ma bate pe mine radaru....Te-ai gasit tu sa vorbesti marele player al freakz-ului.Din cate stiu eu trb sa iti dai cu parerea despre ce se discuta nu despre aburelile tale...Nu mor ca tine in cs.mai am si alte ocupatii......Te bagi in seama aiurea...esti tu PGL-ist.
Data viitoare nu te mai lega de altii vezi-ti de radaru tau -) GooD Player
Asa Gru|e dak te duceai si tu din cand in cand la orele de romana ai fi citit in postul anterior ca: "Nu ti-am dat eu ban pt ca "NU" am champ" Destept mik - GL PGL-istule

Last edited by Bec on 13-02-2011, 18:01:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
WEREZ

[Mentally Stable]

(since 25-03-2016 22:42)

Post Posted: 13-02-2011, 17:49:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati putea sa va dati cu parerea si fara sa va bateti joc unu` de altu` . O sa ma uit si eu la demo de curiozitate .
Revin ...

Da deci , de unde sa incep...

Suspect da , intradevar , insa nu pot nici eu garanta ca el juca cu wallhack . De ce? in primul rand demo`ul este mult prea scurt , deci inconcludent . Nu face nici un frag SF incat sa poti spune ca stia exact pozitia unui jucator , nu e pus in nici o situatie stresanta , sa ramana singur cu 5-6 adversari . Demo`ul e facut in momentul in care echipa tero domina si se juca un fel de quake . De asta nu va halesc eu westwoodul asta si hartile de genu` asta . Niste case , pereti si niste cutii care nu au nici un rost . Ma rog , practic ce vreau sa spun e ca e atat de limitata in momentul in care o echipa domina , incat e si normal sa gaseasca adversarii in aceleasi locuri de fiecare data . Aproximativ in 70% din cazuri , unde face frag "la sunet" pe respectivul il auzea oricine . De exemplu cand vine ala rush cu m4 pe jos . Intradevar , se aude , vede pe radar ca moare al lui jos . Chestia care o gasesc suspecta e ca nu a verificat daca mai e vreun adversar ( chiar daca nu s-a auzit ) si incarca deagle`u ala dupa primu glont .
Ma rog , sunt zeci de posibilitati , insa eu tin sa cred ca lucrul asta e putin ciudat . A doua chestie e ca nu prea da in ziduri , nu pentru ca s-ar da de gol , ci pentru ca e mai tot timpul ocupat , de pe casele alea vezi practic toata harta si nu prea ai timp de tras la "misto" prin locuri sa zicem mai strategice . Face inca doua fraguri cu deagle cand se intoarce de pe casa ( evident il aude pe unul dintre ei , mai exact ala cu m4 ) , insa la fel merge glont la sunet , dar nu verifica daca mai sunt si altii pe langa . Insa asta sa zicem ca e o chestie rezonabila. Sus la butoiu` de apa , trage intradevar , insa nu da direct , ci sta putin cu tinta acolo . Asta sa zic ca ar fi suspect , ca toata lumea da in butoiu ala cand are ocazia . Acelasi lucru , nu poti spune ca dupa fragul ala are wall clar . Nu il aude , sa zicem ca a fost o coincidenta , insa repet pe harta aia obosita e si normal ca din 15 jucatori sa gasesti unul pe sus pe acolo , sa stea ascuns toata runda .

Deci sa fac un mic rezumat ...
1. DEMO MULT PREA SCURT .
2. MIE NU-MI TREBUIE O FAZA CONCRETA DE WALLHACK SA IMI POT DA SEAMA , INSA DIN CAUZA PUNCTULUI 1 , IMI DAU CU PAREREA DEGEABA. TREBUIA MAI MULT GAMEPLAY .
3. NU FRAGURILE IN SINE MI SE PAR SUSPECTE , CI FAPTUL CA NU VERIFICA , CUTII , COLTURI , PERETI , ETC. , DUPA CE FACE FRAG ( insa repet tot din cauza punctului 1 , nefiind destule faze sa pot lua o decizie corecta ) .
4. DIN PACATE AI ALES CELE MAI PROASTE CIRCUMSTANTE SA FACI DEMO ( E SCURT , O ECHIPA DOMINA , SI NU AI PRINS PE DEMO NICI O RUNDA IN CARE SA DEPINDA DE JUCATORUL IN SINE , SAU SA NU AIBE AVANTAJ ) .

In acest moment pentru mine e irelevant daca respectivul juca sau nu cu wallhack , deoarece demo`ul iti da de banuit dar nu garanteaza nimic , practic nu ai nici o dovada concreta .
Deci mai exact , nu poate lua ban pe baza acestui demo , cel putin dupa parerea mea .

OK si s|cran , eu te-am banat ieri pe dust2 . Deabia intrasem pe server si mi s-a cerut sa te banez pentru ca figurezi ca cheater , eu nu stiam despre ce e vorba , ai fost banat la cererea colegilor . Te-am trimis frumos pe forum si tu ai intrat la loc pe server ( desi mesajul era destul de clar ). Asta a atras si comanda aia de *** , sper ca realizezi ca trebuie sa iti lamuresti situatia , chiar daca banul l-ai luat pe drept sau degeaba .

Last edited by WEREZ on 13-02-2011, 18:47:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 13-02-2011, 18:22:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bec wrote:
vVv problema ta care e? Mai taci si spune dak are sau nu cod nu mai povesti tu verzi si uscate ca ma bate pe mine radaru....Te-ai gasit tu sa vorbesti marele player al freakz-ului.Din cate stiu eu trb sa iti dai cu parerea despre ce se discuta nu despre aburelile tale...Nu mor ca tine in cs.mai am si alte ocupatii......Te bagi in seama aiurea...esti tu PGL-ist.
Data viitoare nu te mai lega de altii vezi-ti de radaru tau -) GooD Player
Asa Gru|e dak te duceai si tu din cand in cand la orele de romana ai fi citit in postul anterior ca: "Nu ti-am dat eu ban pt ca "NU" am champ" Destept mik - GL PGL-istule

+1 ion.mzk +1 vVv +1 Illusion

Nu este vorba de nici un wall. Faptul ca el se orienteaza la sunet si radar il face un jucator cu un pas inainte ta bec si a majoritatea jucatorilor.

Este destul de clar ca stie sa joace.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
WEREZ

[Mentally Stable]

(since 25-03-2016 22:42)

Post Posted: 13-02-2011, 19:00:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apropo , nu`i relevant daca stie sa joace sau nu . Chiar daca te descurci cu radar si sunet pe un server public asta nu inseamna ca nu poti sa ai si wallhack in acelasi timp . Nu face nimic special incat sa`l cataloghezi tu " mai jucator " decat majoritatea .
Si inca ceva , chiar tre sa va muscati de qur unu pe alta la fiecare thread , post etc ? ce rost isi au discutiile astea si ambitiile astea ? Ramaneti ontopic ...

0 0

Back to top
Narcis1178

[Mentally Stable]

(since 03-03-2011 16:05)

Votes: 7

Post Posted: 13-02-2011, 23:47:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WEREZ nu m-am enervat pt. primul ban cand mi-a zis InFesT ca sunt pe forum. Am intrat a 2-a oara si m-am pus spectator ca sa intreb unde anume sa caut pe forum ( in lista de codati, la dem-ri ). Atunci ai dat *** si ban si asta m-a enervat. Puteai sa ai putina rabdare sa razpunzi la ceea ce te intrebam ca doar eram spectator dupa care ieseam singur afara de pe servar pana se clarifica situatia.

Bec ... nu m-a enervat faptul ca ai zis ca am wall, e parerea ta. M-a enervat fpatul ca ai inceput sa exagerezi cu lucruri care nu au legatura relevanta cu faptul ca am wall.
Ex: "are oleaq de experienta la cum se misca dar clar are wall!!!se uita prin pereti si asteapta sa iasa......nare treaba omu joaca de mult timp pe srv si a stiut sa se ascunda de demo-uri dar asta l-a cam dat gata!!
"Stii sa te ascunzi bine in asa fel incat sa nu ne dam seama ca ai wall"
"Treaba e ca joci codat si nu are rost sa mai postezi aiurea" ... esti tu sigur 100% sa faci astfel de afirmatii??? Nu e dreptul meu sa imi spun parerea???
Ce relevanta are faptul ca am experienta, faptul ca nu am stiut sa ma ascund de demo-ri cu faptul ca am wall.
Ai ceva de spus ... spune clar .... are wall, il omoara pe ala care era dupa butoiul cu apa, bla, bla, bla.
Dar nu exageraq si inflori cu aberatii ieftine ( vezi ex. de nai sus ) care nu au legatura cu subiectul.

La fel e valabil si pt. DiaNNa, e parera ta ca am wall. Pt. cunostiinta ta DiaNNa, la cateva secunde dupa ce incepe runda mereu ma uit pe radar si sunt atent la sunet, chiar daca sunt 15 la 15. Daca te uiti pe mine ai sa observi ca de multe ori ma opresc in timpul rundei de joc si incerc sa fiu atent la sunet. Dupa sunet si radar ma orientez pe harta, nu ma plimb aiurea pe harta si trag in tot cea ce vad in fata mea -

0 0

Back to top
DiaNNa ;x

[Mentally Stable]

(since 28-02-2011 20:24)

Votes: 4

Post Posted: 14-02-2011, 12:41:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnu gruia vad ca esti foarte apreciat pe server,de asta nici nu prea imi bat capul sa te mai acuz.Doar ca de la obraz la obraz,dupa ce ti s-a scos banul,pe nuke,erai paralel cu harta...sunetul si radarul nefiindu-ti de ajutor,desi se vedea ca iti dai silinta - asa ca joaca cum vrei.
0 0

Back to top
Narcis1178

[Mentally Stable]

(since 03-03-2011 16:05)

Votes: 7

Post Posted: 14-02-2011, 13:00:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Cine mi-a dat ban pe nuke??? ... pune dovezi ca am luat ban. Nick, Ip, adminul care mi-a dat ban. Dupa ce vad toate astea am sa pot sa-ti raspund ... pana atunci toate bune. Numai fa acuze nefondate doar sa te afli in seama "gen paralel cu harta".
2 Pt. Bec ... unde anume sunt in lista lui DarK1??? Scrie te rog adresa ...

DiaNNa numai vorbi doar sa ai posturi pe forum ... inceteaza cu acuzatiile astea nefondate si ieftine ca deja devii penibila.

Bec la banul asta te referi???
Kr|nul
VALVE_ID_LAN 79.114.33.203
neprezentare ss
ora 9:00 am
mapa inf
data 8
Banned

Eu am ip 79.112... sau o data la nush cat timp 86.124... ambele RCS-RDS Iasi, dovada cateva posturi inainte.
Lui Cath^^ i-am spus pe inferno ca numai joc cu Kr|nul si ca nu sunt eu. I-am spus celui ce juca cu nikul meu sa il pastreze daca e atat de disperat sa joace cu el. Eram pe harta eu cu nikul Gru|a si era ala care juca cu Kr|nul. L-am si intrebat pe Kr|nul cu ce nick juca inainte si mi-a spus ca juca cu "nesimtitu"
Si ABUREALA stie ca ala care juca cu nikul Kr|nul are ip 79.114... pt. ca l-am intreabat.
Int la fel stie ... Voiam intr-o noapte sa intru pe servar si ma uit sa vad ce jucatori sunt si ce harta. Era harta cs_deagle ( nush sigur cum se scrie ). Vad pe cineva cu Kr|nul. Intru pe servar cu nikul DF, FF ceva de genul.
Il intreb pe Kr|nul cine este. Imi spune ca e Gru|a.
I-am spus: schimba numele in Gru|a ca are slot.
Imi spune: mi-a spart unu parola si nu pot baga slotul Gru|a.
Atunci imi bag eu nikul Gru|a si ai zic: eu ti-am spart parola la slot??? Si el o tinea tare ca e Gru|a si i-am cerut id de messenger iar lui Int i-am cerut ip-ul care era tot 79.114...
Dupa care Int ai da kick.
Banuiesc dar nu am dovezi clare ca AcriturA e Kr|nul (79.114..) care nu a dat pozele.
79.114... Kr|nul joaca azi pe servar cu AcriturA. Cand am jucat pe inferno, eu cu Gru|a si el cu Kr|nul ... toata harta m-am uitat pe el. Si AcriturA joaca exact ca Kr|nul(79.114..) si are si ip-ul 79.114... dar nu sunt dovezi concrete.

Last edited by Narcis1178 on 14-02-2011, 13:30:59; edited 2 times in total
0 0

Back to top
DiaNNa ;x

[Mentally Stable]

(since 28-02-2011 20:24)

Post Posted: 14-02-2011, 13:05:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe ww ai primit ban,nuke a fost urmatoarea harta,sau a 2...te agiti parca ai fi vinovat,ingeras
0 0

Back to top
cathNO1

[Creep]

(since 24-12-2012 17:29)

Votes: 9

Post Posted: 14-02-2011, 13:11:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dianna, nu suntem la proces aici. Ai avut ce ai avut de zis, eu mi-am zis parerea, alte persoane si-au zis parerea. Concluzia e ca din acest demo nu reiese ca joaca cu wall. Cum ai ajuns la concluzia ca e apreciat? Ai impresia ca daca ar avea coduri mie mi-ar conveni sa joace impotriva mea pe server atunci cand intru sa joc?
0 0

Back to top
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Post Posted: 14-02-2011, 14:10:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te agiti prea mult!Gata ai demontrat ca "nu" ai wall.....!!Nu EU sunt ala care exagereaza!.Din cate vad eu tu faci din tantar/armasar....Mai potoleste-te si incepteaza sa mai vorbesti de "sus"....Am obs ca ai si fani care tot la fel ca tine se ghideaza dupa radar -)) (vVv) Bagatori in seama! Am incetat discutia asta"."

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 14-02-2011, 15:04:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai lasati-ma cu porcariiile astea cu radarul....te uiti pe radar pe ww cand sunt 32 de playeri ...mai ai timp si de radar pe o harta de 1 m2?sa fim seriosi....joci la sunet la inceput de runda? iar ineptii...cand la inceput de runda toti tyrag ca disperatii ct arunca he si fb la greu la fel si tero si smoke tu joci la sunet?....nu zic ca are wall sau nu nu pot deschide acel demo....dar va rog terminati cu radarul ala pe harti de 1 m2

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 14-02-2011, 15:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

n-are nimic .. se vede ca stie jocul .. faza cu bazinu de apa e bulan(un jucator bun care joaca cu wall nu face gafa sa ii dea cap prin zid ci il asteapta mai ales ca se vede dupa ce il omoara ca ala intentiona sa iasa de dupa bazin) .. restul fazelor sunt sunet ajutat de niste deduceri logice a pozitiilor aproximative ale adversarilor
0 0

Back to top
stories

[Mentally Stable]

(since 12-03-2014 12:56)

Post Posted: 14-02-2011, 20:43:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vorba lui VM, sa presupunem ca ar avea wall, asa ar juca cu el? sa inceapa sa dea prin ziduri? Gruia e jucator vechi si daca ar fi jucat cu wall ar fi stiut cum sa joace cu el.
Dar oricum joaca la sunet. degeaba ziceti voi ca pe ww ca nu ai cum, ca nuj ce.....ba ai cum joarte bine sa recunosti un sunet scos de un m4 sau de 4.1 si cam de unde vine.
Ca sa nu mai zic, ca daca ii facem un demo lui Werez sau altcuiva care joaca bine, iar o sa sariti ca iauite cum a tras cum s-a miscat...e imposibil..e supranatural...e PGL-ist -
Iar bec si diana voi sunteti singuri din cate vad care sunteti pe dinafara subiectului... incercati si voi sa reamaneti pe subiect, nu chiesti de genu ''cumpara-ti un dex'' sau ''ai multi fani'' ''nu iti mai da tu fente''. Uitati-va la cum va exprimati voi fata de el si nu mai sariti cu: acu ne iei peste picior, etc.
Cum a spus si WER, ambiti copilaresti!
Si cum se face ca taman acum incepeti : a pai mai am si eu un demo, si cu faza dupa nuke cand erai nuj cum si nuj ce. profitati de ocazie ca doar doar mai impresionati cu ceva, si defapt alea sunt niste nimicuri din care sperati sa iasa ceva. In fine, owneri decid...2 dintre ei si-au spus deja parerea.

=> gee'Ks
0 0

Back to top
Yabu

[Mentally Stable]

(since 16-03-2017 21:14)

Votes: 9

Post Posted: 16-02-2011, 19:06:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puteti inchide postul. M-am lamurit ca nu avea nimic. Noroc cu niste casti imprumutate - Scuzele mele Gruia ...
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 19 February 2011 20:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 20-02-2025, 17:29:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password