Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Suspect
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
,
4
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war3.freakz.ro
->
Archive 2006-2016
Author
DiaNNa ;x
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 28-02-2011 20:24)
,
Topics: 16
Votes
: 4
Posted: 16-02-2011, 19:12:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nu avea nimic,dar totodata s-au cam dus si cunostiintele lui,ori i s-a stricat radaru,ori jucam noi cu silent run,nu mai vede si aude nimic pe server....pacat,nu mai avem adversari...
0
0
Back to top
revox
[Psychotic]
(since 13-03-2023 07:43)
,
Topics: 492
Votes
: 328
Posted: 17-02-2011, 08:50:42
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Parerea mea este ca are si wall pe langa sunet.
Faza care ma facut sa cred asta este urmatoarea :
Trage in cutie, se retrage.. vrea sa se uite iar acolo dar apare pe casa ct-ul ala si "il perturba". Iar dupa ce-l omoara p'ala pe geam se ridica un ct care era mai mult ca sigur langa cutia unde a tras.
https://youtube.com/watch?v=lR78eDNVnKI:
Lasati sunetu, este o faza in care trage unu imediat in stanga lui cu un famas si nu se uita. Sunt alte 2 faze in care nu se aude nimic si totusi se duce pe ei..
Va rog sa nu veniti cu aberatii acum, stiu si eu sa joc cu sunet d'asta.
Sfat pentru cel care a facut demo: cand mai faci demo.. unbind tab ca esti obsedat rau de el si te faci dracu de ras.
0
0
Back to top
WEREZ
[Mentally Stable]
(since 25-03-2016 22:42)
,
Topics: 13
Votes
: 8
Posted: 17-02-2011, 13:27:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Da , ala care urca scara e acelasi jucator care era dupa cutia de jos ( mi-am tras wallhack special pt faza aia ) si cand a dat in cutie ia dat si hit . Pe ala nu`l auzise , trust me .
Repet , cum am scris si in postul meu . Omu nu verifica , chiar daca aude unde e un jucator , dupa ce face fragu nu mai verifica zona aia , nu pentru ca nu se mai aude nimic , ci pentru ca e sigur ca nu mai e nici unu.
Problema lui e urmatoarea : da in cutia aia de jos din senin , imdiat ce da in butoi din senin , la fix . Nimic SF , insa alea sunt singurele momente in care se hotaraste sa traga si el intr`un perete / cutie unde nu`i "sigur" ca e vreun inamic .
E faza de wallhack , dar eu tot la parerea mea raman , faceti demo`urile mai lungi fratilor ....
0
0
Back to top
Narcis1178
[Mentally Stable]
(since 03-03-2011 16:05)
,
Topics: 4
Votes
: 7
Posted: 17-02-2011, 19:04:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Revox ... din tot demoul vizionat, tu doar pt. o singura faza spui ca am wall ... ma abtin sa-ti raspundmai mult decat trebuie.
Daca aveam wall, imi era mai usor si mai la indemana sa ai omor pe CT din casa decat sa risc sa trag cu awp-ul dupa cutie si sa fiu omorat de cei din casa. E cava logic.
Si din filmultul ala e logic sa sa fiu suspect. Pune tot demo-ul pt. ca sunt 2 runde mari si late in care puteam sa trag de la inceput prin toti peretii si cutiile, nu pune doar partea care ma face suspect.
Werez nu toata lumea joca ca tine si verifica zona. Ex: uitate pe jucatori sa vezi cum joaca si sa ai ramai mirat cand ai sa observi cate modalitati de a juca counter strike exista.
Nicodata nu am spus ca sunt bun ... am spus ca joc la sunet si radar ... asta nu inseamna ca joc la sunet sau radar 40 de minute continuu cat are o harta. Sunt mai multe feluri de a juca cs in afara de sunet si radar.
EX: Daca cunosti harta, inseamna ca stii locurile cam pe unde stau jucatorii adversi, mai tragi in pereti, cutii ( mai ales ca arata dmg-ul, atunci stii sigur ca acolo e cineva ) si multe alte feluri.
Dar mereu se mai trezeste cate unul(a) lipsit(a) de tact, sa comenteze aiurea si sa interpreteze dupa bunul plac si sa exagereze tot ceea ce am spus.
Ca sa numai fie atatea neclaritati, contradictii, opinii diferite am sa recomand si eu cateva lucruri care sper sa ajute pe viitor la elucidarea mai usor a demo-lor si anume:
1. Dupa ce faceti demo, faceti si poze sau in timpul demo-lui sau vb cu alt admin sa faca poze.
2. Vorba lui WEREZ: faceti demo-ul mai lung.
3. Ca nu li se para ceva suspect celor care nu joaca curat atunci cand un admin se da spectator, am inteles ca este o comnada ( de pe war 4 o stiu ) in care adminii se pot da spectatori pe invizibil.
Mai bine spus, adminul este spectator, dar jucatorii il vad in continuare ca facand parte din echipa Ct sau Tero.
0
0
Back to top
revox
[Psychotic]
(since 13-03-2023 07:43)
,
Topics: 492
Votes
: 328
Posted: 17-02-2011, 20:01:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Narcis1178 wrote:
Revox ... din tot demoul vizionat, tu doar pt. o singura faza spui ca am wall ... ma abtin sa-ti raspundmai mult decat trebuie.
Daca aveam wall, imi era mai usor si mai la indemana sa ai omor pe CT din casa decat sa risc sa trag cu awp-ul dupa cutie si sa fiu omorat de cei din casa. E cava logic.
Si din filmultul ala e logic sa sa fiu suspect. Pune tot demo-ul pt. ca sunt 2 runde mari si late in care puteam sa trag de la inceput prin toti peretii si cutiile, nu pune doar partea care ma face suspect.
Eu mi-am spus parerea si am pus ce mi s-a parut ca te-a dat de gol. In ce hal au ajuns codurile acum.. poate ai wall cu bind pe tab, poate ai wall pe click 1, poate nu ai. Nu este problema mea. Eu mi-am spus parerea si punct.
Vrei sa te aperi, fa-ti film si pune-l pe youtube.
Ceea ce mi se pare suspect.. la inceputul topicului ziceai ca vei accepta decizia care se va lua, iar acum te ataci la fiecare post care ti-e contra.
0
0
Back to top
Narcis1178
[Mentally Stable]
(since 03-03-2011 16:05)
,
Topics: 4
Votes
: 7
Posted: 17-02-2011, 21:30:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
revox wrote:
Narcis1178 wrote:
Eu mi-am spus parerea si am pus ce mi s-a parut ca te-a dat de gol. In ce hal au ajuns codurile acum.. poate ai wall cu bind pe tab, poate ai wall pe click 1, poate nu ai. Nu este problema mea. Eu mi-am spus parerea si punct.
Vrei sa te aperi, fa-ti film si pune-l pe youtube.
Ceea ce mi se pare suspect.. la inceputul topicului ziceai ca vei accepta decizia care se va lua, iar acum te ataci la fiecare post care ti-e contra.
Ceea ce am scris eu ti se pare ATAC la persoana ta Revox???
1. Eu doar am incercat sa explic parerea ta si cred ca nu am gresit cu nimic ca ti-am explicat. Nu te-am jignit, nu te-am contrazis si nu te-am ATACAT ... la fel ca tine am spus o varianta plauzibila si logica in cazul in care jucam cu wall.
2. Asteptam mai mult de la tine ( asta pt. ca stiu ca joci f. bine cs ) decat sa-ti spui parerea doar pe baza unei singure faze in tot demo-lui.
Daca erai baiat corect puneai tot demoul si incercai sa explici fara care ti s-a parut suspecta. Nu pui numai partea in care eram suspect ... normal ca cine vede acele cateva secunde o sa zica ca am wall. Dar e posibil ca acel cineva sa-si schimbe parera dupa ce vede tot demo-ul. Nu incerca sa-ti spui parerea prin manipulare dovezilor asa cum iti convine tie. Lucrul asta m-a deranjat.
Si nu-mi spune mie de wall cu bind pe tab sau prostii de genul asta, pt. mine sunt prostii. Am explicat clar ca in cei aproape 10 ani de cs nu am jucat niciodata cu, coade nici macar nu m-a tentat. PUNCT.
Si e valabila chestia cu decizia ... si eu astept decizia si am sa o respect oricare ar fi ea ... nu era nevoie sa-mi aduci aminte. Doar stiu ce am spus.
0
0
Back to top
ion
[prin vacante]
(since 10-12-2018 10:49)
,
Topics: 333
Votes
: 191
Posted: 19-02-2011, 22:23:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Gru|a poate juca. Va multumesc pentru pareri.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
ion.mzk
, 19 February 2011 20:23
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->