User
Pass
2FA

Telefonie mobila: problema abonamentelor nelimitate

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message540
lOl ^_*

[123]

Status: Offline
(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 07-11-2014, 19:41:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toti operatorii de telefonie mobila au acum abonamente cu minute nelimitate in orice retea. Diferenta dintre ei e data doar de pret si de calitatea serviciilor dar, chiar si asa, cu o suma nu foarte mare, mult mai mica decat pe la straini, putem vorbi cat ne tine bateria. Insa avem si aici exceptii, care spun ca nelimitat nu e suficient si reusesc sa rupa barierele acestui termen.

Eu mi-am invatat lectia de cand am inceput sa pun primele site-uri pe internet, acum vreo 8 ani de zile, si am dat peste tot felul de pachete “nelimitate” de gazduire web. Am invatat atunci, nu neaparat pe pielea mea, ca nu exista asa ceva, nu exista nelimitat, si ca, mai devreme sau mai tarziu, daca depasesti anumite praguri (procesor, banda, etc.) cineva te va trage de ureche si fie iti va inchide site-ul fie te va invita sa cumperi un pachet mai scump, dupa cum spuneam si in articolul despre bloguri si Black Friday.

Asa e si cu abonamentele nelimitate la telefonie mobila. Trebuie sa intelegeti ca in spatele unui telefon mobil nu sunt doar cabluri si chinezi mititei care fac legaturile intre ele. Nu, sunt switch-uri, servere, routere, fibra optica, oameni si multa putere de procesare. Toate astea sunt limitate si costa multi bani. Ba mai mult, daca te folosesti de echipamentele altor operatori, adica vorbesti in alte tari, costurile sunt si mai mari, evident, nu?

Atunci sper eu, ca e absolut normal ca dupa 10.000 de minute vorbite in strainatate cineva sa te anunte ca ai cam depasit limitele bunului simt si ca abonamentul tau este suspendat. Nelimitat e un termen folosit pentru oameni civilizati, pentru restul se aplica diferite masuri.

Nu puteam sa nu scriu articolul acesta pentru ca vad prea des comentarii prin care multi se plang, in special la adresa abonamentului RDS Digi Optim Nelimitat care pleaca de la 4 Euro pe luna, ca le-a fost suspendat abonamentul. Nu stiu daca sunt de la concurenta sau sunt pe bune insa sunt convins ca exista si oameni care sunt capabili de a vorbi 10.000 de minute in alte tari fara sa li se para nimic exagerat in asta.

sursa

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  

The time now is 26-02-2025, 02:03:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x