User
Pass
2FA
 
 

Tenorul italian Luciano Pavarotti a murit

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message881
Makaveli_Don

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 15-08-2016 08:55)
Joined: 01 Jul 2007
Posts: 437, Topics: 39
Location: City Of Compton

Reputation: 109.3
Votes: 6

Post Posted: 06-09-2007, 12:18:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Luciano Pavarotti, a incetat din viata, joi dimineata, la locuinta sa din orasul natal Modena, transmite agentia italiana Ansa. Starea sa de sanatate se agravase pe parcursul noptii si isi pierduse cunostinta.

"Luciano Pavarotti a murit in urma cu o ora," a declarat managerul sau, Terri Robson, pentru agentia Reuters.

Celebrul tenor, in varsta de 71 de ani, suferea de cancer la pancreas, iar in luna iulie fusese supus unei interventii chirurgicale., anuntau miercuri postul de televiziune Sky TG24, citat de AFP.

El a fost internat pe data de 8 august, intr-o clinica din Modena, in nordul tarii, din cauza unei "stari febrile", iar la 25 august a fost externat si si-a continuat perioada de convalescenta acasa.

Cantaretul de opera nu a mai aparut in public dupa operatia sa din 2006. La inceputul acestei veri, in timpul unei ceremonii muzicale oferita in onoarea sa, pe insula Ischia, in apropiere de Napoli, sotia sa a declarat ca tenorul se simte bine si ca pregateste un disc.

Pavarotti, cel mai important tenor din ultimii 30 de ani

Legenda a muzicii de opera, Pavarotti s-a nascut la Modena, in nordul Italiei, pe 12 octombrie 1935. Era unicul fiu al unui brutar pasionat de canto si al unei muncitoare la o fabrica de tigari. A studiat prima data cu tenorul tenore Arrigo Pola si cu maestrul Ettore Campogalliani.

A debutat pe scena salii de opera din Reggio Emilia, in 29 aprilie 1961, cu aria lui Rodolfo din "La Boema" de Puccini. In februarie 1965 cunoaste succesul in Statele Unite alaturi de soprana Joan Sutherland, in „Lucia di Lammermoor”.

Sursa:HotNews

R.I.P.



*** Witta Attitude
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Parker

[Criminal]



Status: Offline
(since 29-12-2011 18:53)
Joined: 30 Dec 2006
Posts: 5874, Topics: 195
Location: Iran, Islamic Republic of

Reputation: 102.7
Votes: 67

Post Posted: 07-09-2007, 21:53:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lumea fotbalului isi va lua la revedere de la Luciano Pavarotti in direct pe Sport.ro. Federatia Engleza de Fotbal va aduce un omagiu tenorului Luciano Pavarotti, inainte de meciul Anglia - Israel, din preliminariile Euro-2008. Inaintea meciului de sambata transmis in direct pe Sport.ro, pe stadionul Wembley va putea fi ascultat Luciano Pavarotti interpretand aria Nessun Dorma din opera Turandot.

Luciano Pavarotti a murit joi dimineata, la vila sa din orasul Modena. Tenorul italian a dus o lunga batalie cu un cancer pancreatic, care pana la urma l-a rapus. Slujba de inmormantare va avea loc sambata, in catedrala din Modena.


sursa:sport.ro



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 10-05-2024, 23:13:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x