User
Pass
2FA

The Dream Machine – o aventura originala

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message297
GabrielDrunk

[classy]

Status: Offline
(since 15-12-2024 11:38)

Votes: 296

Post Posted: 23-12-2015, 23:06:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In urma cu 6 ani, Anders Gustafsson si Erik Zaring au decis sa-si uneasca fortel pentru o idee pe cat de noua pe atat de ciudata: un joc construit cu materiale reale si animatie stop motion. Jocul se numeste „The Dream Machine” iar in 2011 a fost lansat primul sau episod. Al cincilea episod a fost lansat la mijlocul lunii Noiembrie, 6 ani mai tarziu.

Abia imi pot aduce aminte de viata inainte de The Dream Machine”, spune Zaring. „M-am mutat de 4 ori si am crescut 2 copii in aceasta perioada. Cand vom termina intreg proiectul, voi simti o mare usurare dar si o nostalgie teribila.

Jocul prezinta povestea unui cuplu tanar care se muta intr-un apartament nou. Totul ok pana cand o intamplare ciudata are loc si jucatorul descopera o masinarie imensa, un device care permite explorarea visurilor oamenilor si a subconstientului lor.

the dream machine behind

Gameplay-ul este simplu, in stilul clasic adventure, dar nu acesta este punctul principal al jocului. Stilul vizual este cel care diferentiaza „The Dream Machine” de orice alt joc adventure: designerii au folosit totul de la carton pana la clei si broccoli si cafea pentru a construi caracterele si scenele.

Dupa o munca indelungata, experienta TDM se apropie de final, episodul 6 urmand sa incheie saga The Dream Machine. Jocul poate fi jucat chiar din broswer, dupa ce va creati un cont, si toate cele 5 episoade sunt disponibil aici.

Trailer

Sursa

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  

The time now is 28-04-2025, 07:00:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password