User
Pass
2FA
 
 

The Town (2010)

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies
Author Message451
Gospodaru

[Experiment]



Status: Offline
(since 29-08-2017 08:47)
Joined: 24 Feb 2012
Posts: 8476, Topics: 135
Location: Bucuresti

Reputation: 52.1
Votes: 269

     
Post Posted: 05-02-2016, 10:51:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)




The Town (2010)
2h 5min | Crime, Drama, Thriller | 17 September 2010 (USA)

Director: Ben Affleck
Writers: Peter Craig, Ben Affleck
Stars: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm

https://youtube.com/watch?v=WcXt9aUMbBk:




În fiecare an, în Boston au loc peste 300 de jafuri bancare. Și un singur cartier, Charlestown, a dat lumii mai mulți spãrgãtori de bãnci și hoți de mașini decât oricare alt loc din America.
Doug MacRay (interpretat de Ben Affleck) este unul dintre ei. Însã nu e "croit" din aceeași stofã ca ceilalți, deoarece a avut o șansã sã-și schimbe viața, sã n-o ia pe urmele tatãlui sãu criminal. Cu toate acestea, Doug a ales sã devinã șeful unei bande de hoți fãrã scrupule, a cãror mândrie este de a fura fãrã sã fie prinși. Singura familie a lui Doug este formatã din complicii sãi în ale hoției, iar singurul om pe care îl poate considera aproape ca un frate este Jem (interpretat de Jeremy Renner), în ciuda temperamentului aprig și comportamentului periculos al acestuia.

Situația se schimbã, însã, dupã ultima spargere, când Jem o ia ostatecã pe managera bãncii, Claire Keesey (interpretatã de Rebecca Hall). Când descoperã cã aceasta locuiește chiar în Charlestown, Jem e cuprins de nervozitate și vrea neapãrat sã afle cât de multe știe Claire despre autorii spargerii. Știind de ce e capabil Jem, Doug promite cã se ocupã el și o cautã pe Claire, cãreia nici nu-i trece prin minte cã aceastã întâlnire nu e deloc întâmplãtoare și cã fermecãtorul strãin este unul dintre cei care o terorizase cu câteva zile înainte.

Relația cu Claire transformându-se într-o pasionatã poveste de dragoste, Doug decide sã-și schimbe viața și sã plece din oraș. Dar acest lucru se dovedește a fi extrem de dificil, întrucât agenții FBI - conduși de Frawley (interpretat de Jon Hamm) - sunt pe urmele sale, iar Jem îi pune la îndoialã loialitatea. Doug realizeazã cã nu va fi ușor sã scape și cã acțiunile sale o pot pune în pericol pe Claire. Prin urmare, el nu mai are de ales decât între douã lucruri: sã-și trãdeze prietenii sau s-o piardã pe femeia pe care o iubește.

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies  


The time now is 02-05-2024, 02:21:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x