User
Pass
2FA
 
 

Tinute pentru barbati.

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1936
Laur.

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 26-05-2019 05:56)
Joined: 31 Oct 2013
Posts: 2696, Topics: 168
Location: United States

Reputation: 758.5
Votes: 144

Post Posted: 30-05-2015, 01:37:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)




Cele 6 stiluri vestimentare ale barbatilor





Street wear:
    Este un stil distinctiv de moda a strazii, in care sunt folosite de obicei piese casual, confortabile, cum ar fi blugi, tricouri, pantofi sport.






Casual:
    Este stilul vestimentar care pune accentul pe confort si exprimare personala in prezentare si uniformitate. Aceasta include o varietate larga de costume si tinute, cum ar fi camasile fara cravata, tricouri, pulovere, denimul , pantofii sport, cizme, sandale, mocasini.






Business Casual:
    Este un termen folosit pentru a descrie un tip de stil vestimentar de birou sau un stil de imbracaminte care este un pic mai lejer decat uzualul stil de afaceri traditional. Multi angajatori au inceput sa adopte acest cod vestimentar pentru a permite angajatilor sa se simta mai confortabil la locul de munca si sa aiba mai multa libertate de exprimare, prin alegerea hainelor.



    Alege tricouri care au guler, gen polo, camasi cu maneca lunga si o curea adecvata, nu este necesara cravata.

    Alegeti pantaloni din tesaturi ‘office’ de culoare kaki, bleumarin. Se folosesc culori inchise de negru, gri, bleumarin si hainele cu cusaturi clare, curate.

    Luati in considerare asocierea intre camasa cu un pulover,vesta, puloverele in V –la gat care functioneaza cel mai bine si combinate cu un sacou pentru un look elegant.

    Evitati pantalonii in culori tari, cum ar fi: rosu, galben, violet, camuflajul, pantofii sport, sandale sau pantalonii scurti.






Smart Casual:
    Este un stil vestimentar bine definit, care este, în general, o tinuta informala. Acesta permite diferite stiluri individuale, mai relaxante si usor de interpretat, care sunt adecvate pentru mediul de afaceri.

    Cand ne gandim la smart casual, ne concentram pe cuvantul ‘inteligent’, ceea ce inseamna prezentabil si ingrijit. In loc de a purta un costum, barbatii pot purta jachete sport sau pulovere si pantaloni.

    Companiile mari au inceput sa permita aceasta tinuta mai ales in zilele de vineri, fiind ultima zi din saptamana. De exemplu, blugii pot fi acceptati daca sunt drepti si de culoare inchisa. Accesorizati cu cravate si curele care sa reflecte personalitatea dv. Aceste tinute sunt mai confortabile si promoveaza un aspect prietenos dar profesionist.






Business / Formal:
    Avand o tinuta eleganta intr-un mediu de afaceri este foarte important, ea incurajandu-i pe altii sa te ia in serios.

    Sunt mai multe sanse de a ajunge cuvintele dv. la urechile surde atunci cand alegeti un costum personalizat pe tipul de silueta, care flateaza formele dumneavoastra si ascunde defectele fizice.

    Optati pentru costume in nuante inchise de gri, albastru si negru, camasi cu maneca lunga si cravate de matase armonizate cu tipul dumneavoastra de ten,un ceas de mana , butoni si pantofi italienesti.
    O modalitate de a atinge o imagine perfecta este de a consulta un croitor de renume, el va poate crea tipul de costul in functie de umeri, piept, talie si abdomen, astfel incat sa arate perfect pe dv.

    In cele din urma, indiferent daca sunteti scund sau inalt, supraponderali sau slab, el va poate ajuta sa alegeti stilul si culorile cele mai magulitoare pentru tipul dvs de corp.
    Deloc de neglijat sunt si celelalte detalii : aranjarea parului, unghii curate, sosete care sa se potriveasca sau sa completeze restul tinutei si pantofii asortati cu centura.






Bow Tie / Semi-Formal:
    Este un dress code pentru evenimente de seara, in care se cere un costum.

    Prima alegere ar fi negru, cu revere din matase sau alte materiale elegante, consacrate, papion negru, camasa alba cu guler intors in jos si pantofi eleganti de seara. Puteti purta o batista in buzunarul de la sacou. Evitati accesoriile de orice fel, optati pentru bretele in caz ca aveti nevoie pentru a sustine pantalonii, sosete negre de matase si o pereche de pantofii negri lacuiti si bine lustruiti.






Sursa: vitrinabylauramiu.ro





Daca iti place acest articol sau crezi ca iti este util, esti liber sa apesi butonul de Like, sa postezi un comentariu decent sau sa oferi puncte +reputatie.


Casuta vocala: Laurines
2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 04-01-2019 20:59)
Joined: 02 Feb 2014
Posts: 12169, Topics: 504
Location: Italia (Botosani)

Reputation: -70
Votes: 459

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-06-2015, 11:02:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Street wear: mi se pare ca ar fii ce-l mai potrivit pt mine -

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 27-04-2024, 11:06:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x