User
Pass
2FA

UNBAN.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message375
1Ceci

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-04-2014 10:04)

Votes: 4

Post Posted: 16-08-2012, 20:31:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astazi 16.08.2012 am luat ban ca na' doar nu eram aici cu voi. Sa va explic cum am luat acest ban de 3 zile sau 4 - 10000 de min. Acum ce vreau sa zic: nu am suparat niciodata pe nimeni nu sunt vreun codat, nu zic ca sunt vreun super jucator, vreau sa spun ca am luat acest ban pe nedrept.

Prezint situatia:

s-a dat un ban de catre nu stiu cine fata de catre altcineva care nu mai stiu cine. si la motiv am vazut ca scria "lb". am vrut sa fac o gluma si am intrebat dar ce inseamna "lb" si mi s-a raspuns "limbaj". Eu am continuat gluma si am spus dar nu inseamna "masturbare"? si au sarit baitii si au zis de unde masturbare. si am raspuns "laba" lb=laba. asta era logica.

Acum revin. Nu contest ca am luat ban probabil pentru obscenitate, dar joc si eu de ceva vreme pe serverul asta si vad cum adminii se injura mai in gluma mai in serios fara sa se intample nimic. ce regulile nu-s la fel pentru toti?

nu stiu cine mi-a dat ban nici nu ma intereseaza, dar nu cred ca s-a procedat corect.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
<rKo> | TaZ

[Mentally Unstableeee]

Status: Offline
(since 14-08-2013 13:30)

Votes: 7

Post Posted: 16-08-2012, 20:58:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce ai vrea sa iti raspund eu la ce zici tu aici?

1- Nu ai cerere dupa model.deci nu am nimic de comentat.

2- faci cerere unban sau reclamatie impotriva altor admini ?

Quote:
Astazi 16.08.2012 am luat ban ca na' doar nu eram aici cu voi. Sa va explic cum am luat acest ban de 3 zile sau 4

Azi sau acu 3 - 4 zile? Chiar nu inteleg ce vrei sa zici?

"Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-01-2025, 19:05:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x