User
Pass
2FA

Ultima orã! Karim Benzema a fost suspendat pe termen nedeterminat din naționala Franței!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message354
Urazion

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 31-12-2020 17:59)

Votes: 300

Post Posted: 10-12-2015, 17:50:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, nu va mai face parte din naționala Franței. Anunțul a fost fãcut astãzi de președintele Federației Franceze de Fotbal (FFF), Noel le Graet, într-o conferințã de presã.

Benzema a fost implicat în mai multe scandaluri în ultimul timp, dintre care probabil cel mai celebru fiind cel al șantajului cu caracter sexual asupra coechipierului sãu de la naționalã, Mathieu Valbeuna.

Atacantul de 27 de ani a fost acuzat de justiția francezã cã ar fi fost complice în șantajul asupra fotbalistului lui Olympique Lyon. Trei bãrbați au fost reținuți în același caz. Unul dintre aceștia este un vechi prieten din copilãrie al lui Benzema.

Astfel, atacantul francez al lui Real Madrid nu va fi prezent la Europenele de anul viitor, din Franța, fiind suspendat pe o perioadã nedeterminatã din selecționata ”Cocoșului galic”.

Sancțiunea nu e definitivã

„Nu va fi convocat, cât timp situația va rãmâne așa cum e în prezent”, a spus Le Graet, care a adãugat, însã, cã sancțiunea nu este definitivã. Președintele FFF susține cã abia când cei doi jucãtori se vor afla împreunã în fața sa, expunându-și ambele versiuni ale celor întâmplate, suspendarea lui Benzema va deveni definitivã sau nu.

Oficialul francez vrea sã evite disensiunile în sânul lotului lui Didier Deschamps înaintea Euro 2016 și de aceea a decis sã anunțe aceastã decizie.

”Sper ca toate astea sã se încheie cu bine, pentru cã eu nu am fãcut nimic. Nu sunt vinovat. I-am oferit lui Valbuena ajutorul unui prieten care trãiește în Lyon, unde joacã el. Apoi am vãzut în presã cã mi-aș fi șantajat prietenul și asta mã scoate din minți. Valbuena mi-a zis: ”Mulțumesc, frate, pentru ajutor”. Regret un singur lucru: cã am râs de el la un moment dat, într-o conversație telefonicã”, a spus Karim Benzema în urmã cu o sãptãmânã, într-un interviu pentru televiziunea TF1.

Sursa :digisport

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  

The time now is 01-05-2025, 09:00:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password