User
Pass
2FA

UnMuTe,incearca sa citesti tot!pls!Str:D

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message581
Vicente
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-03-2013 15:01)

Votes: 14

Post Posted: 07-03-2013, 20:50:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: SpeeDyMaN
Nick-ul persoanei reclamate: Striker
Poze:
Descriere incident:Unmute me..striker nue frumos,eu doar vb pt sv,dar daca tu reactionezi cu amenintarii e problema ta...unmute me nu am fkt nimik,orikum eu vreau sa ajut sv,mie chiar nu-mi pasa de tine sau de CBR de alexunder sau k1dor,imi pasa de sv ,tu pt mine esti un owner si atat,nu am avut niciodata un conflict cu tine sau o relatie de prietenie...eu acum doar am vrut sa spun pareerea care o au playerii...daca ai fii in stare sa ma asculti umpic ,sa merem noi 2 pe CHILIAD si sa vb,nu cred ca 10 min cat o sa fie o discutie serioas,nu cred ca dauneaza grav sanatatii..tot pt sv o fac,nu pt tn cabron sau nush cine,nu-mi pasa de voi,am mai spus si repet,eu aici am jucat aici voi juca mereu,stiu ca nu am un istoric curat de loc,ba chiar unu foarte jegos,dar prin toate jegoseniile astea ,eu ma-m straduit sa fac bine sv,nu cred ca am luat vreodata bann pe fkz ,pt ca nu mi-a pasat de sv...mereu am loat bann ca sunt un idiot ce se implica pt sv ,si tot eu sunt ala care patesc numa porcarii,dar cand vad ca fkz sunt 100/100 pot sa am bann permament ,asta conteaza sa stiu ca am fkt putin bun din 100/100 ala,
ECs fara supareare,dar tu nu meriti helper ,ai doar 8 luni,si toata lumea stie ca te-ai dat pe langa adminii,daia sunt gelos si tampit eu,ca helperii astia nu sau certat odata cu un admin pt sv,ei doar stau cuminti in banca lor si sunt prietenii cu admini,ei nu fac nimik pt sv dar au helper,si cand ajung ei helperii sunt mari fitosi,strioker stiu ca tu nu poti vedea astea ,si te inteleg ,esti owner toti se poarta dragutzz cu tine,dar te-as sfatui[daca vrei sa ma ascultii umpik] sa te mai consulti si cu playeri din cand in cand,ecstazy fara suparare imi pare rau,dar tu nu meriti nu ai nici macar 1 an,sunt alti playerii care sunt foarte vechii si nu au helper,si tot stau cuminti in banca lor!
Acum parerea sv sigur nu va conta,tu o sa ramai c helperu si playerii vechi raman cu buza umflata!
Ecs nu te supara!sper ca esti destul ed inteligenta sa intelegi ce am vrut sa spun!

Am un scut in care prostii ca tine nu pot intra,si sunt mandru de acest lucru,singurul loc fara prosti!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
EcstasYx

[Beware ya pony folk!]

(since 28-10-2018 11:45)

Votes: 94

Post Posted: 07-03-2013, 21:07:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am dat pe langa admini?
Pot sa te intreb si eu,de ce ma implici pe mine in treaba asta,si de unde ti-a venit idea asta?
De unde stii tu ca nu am muncit? Daca sunt fata ce? Asta nu inseamna ca am prioritate.

FHRITP

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Vicente
[Banned user]

Banned

(since 08-03-2013 15:01)

Votes: 14

Post Posted: 07-03-2013, 21:12:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu comentez postu tau.
Si daca tu crezi ca nu te-ai dat pe langa adminii,noi toti spunem ca da ,si avem si motive.Daca vrei sa discutam despre asta,in game...nu fac spam aici!

Am un scut in care prostii ca tine nu pot intra,si sunt mandru de acest lucru,singurul loc fara prosti!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
EcstasYx

[Beware ya pony folk!]

(since 28-10-2018 11:45)

Votes: 94

Post Posted: 07-03-2013, 21:15:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vicente wrote:
Nu comentez postu tau.
Si daca tu crezi ca nu te-ai dat pe langa adminii,noi toti spunem ca da ,si avem si motive.Daca vrei sa discutam despre asta,in game...nu fac spam aici!

Invatati sa faceti diferenta intre prietenie si "performanta"sa-i spun asa,nu au nici o legatura intre ele.

FHRITP

0 0

Back to top
[Striker]

[Account disabled]

(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 07-03-2013, 21:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am dat ocazia sa imi oferi un exemplu mai bun decat ea pe moment. Nu ai facut-o si ai continuat sa bati campii degeaba, iar de la tine nu astept multe. Daca mai faci un topic iti dublez durata.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [Striker], 07 March 2013 19:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-07-2025, 14:13:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password