User
Pass
2FA

Unban Haarp
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message5997
Gabriell B

[cetãþeanul turmentat]

Status: Offline
(since 06-01-2020 19:31)

Votes: 14

Post Posted: 27-08-2012, 19:30:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="teLOVEsc"]
HaarpZ wrote:
Am gasit 4 poze format .tga dar primele 3 poze nu sunt de pe harta pe care mi s-au facut pozele (alt server , alta data..) iar ultima e de pe de_alexandra cand mi-a facut rth poze.. nu stiu ce setari are pc-u la care am fost ieri dar mi s-a zis ca nu se salveaza in continuare (daca se gasesc deja poze 00 01 02 .. nu merge mai departe cu 05 06 07.. si cum erau deja 3 poze .tga in folder nu a reusit decat sa se salveze a 4-a poza, asta mi s-a zis. asta zic.

Mai mult de 4 poze nu se salveaza in folder... -
Asta te-a pus sa zici asta zici? -
4 Poze in format .tga de pe harta de_alexandra facute de mine, pentru Unban -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HaarpZ

[Mentally Stable]

(since 20-12-2012 18:30)

Votes: 4

Post Posted: 27-08-2012, 19:40:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

reciteste primul post -

<16> "MonSTerKiLL": BUZZ
<16> "MonSTerKiLL": Am ramas 2
<16> "MonSTerKiLL": hehe
<16> "MonSTerKiLL": Perversule
<16> "MonSTerKiLL": Normal
<16> "MonSTerKiLL": Nu-ti dau
0 0

Back to top
Ruin

[Psychotic Bastard]

(since 26-06-2014 22:52)

Post Posted: 27-08-2012, 21:42:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
HaarpZ wrote:
Am gasit 4 poze format .tga dar primele 3 poze nu sunt de pe harta pe care mi s-au facut pozele (alt server , alta data..) iar ultima e de pe de_alexandra cand mi-a facut rth poze.. nu stiu ce setari are pc-u la care am fost ieri dar mi s-a zis ca nu se salveaza in continuare (daca se gasesc deja poze 00 01 02 .. nu merge mai departe cu 05 06 07.. si cum erau deja 3 poze .tga in folder nu a reusit decat sa se salveze a 4-a poza, asta mi s-a zis. asta zic.

Pai ori s-a salvat doar una ori niciuna ? In primul tau post ai zis ca nu s-a salvat nicio poza , acum s-a salvat una ? O cam dai in balarii grav

A spus de la primul post ca s-a salvat o singura poze.

Din punctul meu de vedere, zic sa facem cum a zis Generalul stanculescu.

Quote:
P.S ,daca exista vreo nelamurire si vreti sa confirmam pe bune cum sta treaba,eu intru pe teamviewer pe calculatorul lui,intru in C.S ,un admin imi face poze,ies imediat din cs si ma uit daca apar pozele.

Daca apar toate cele patru poze, atunci ce a zis haarp nu e adevarat si ramane cu ban. Daca se intampla cum a zis haarp si apare o singura poze, atunci sa primeasca unban.

Pana una alta, Haarp, fa un lucru si da-i si tu search in toate partitiile dupa poze. Da-i dupa extensia .tga. Ca or sa iti apara. Poate ti le-a salvat in alta parte.

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 28-08-2012, 06:27:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da cine e Haarp sa facem atata efort? Au fost mii inaintea lui care au venit cu aceeasi explicatie ca nu le gaseste si au ramas cu ban.. Pe aia de ce nu i-ati ajutat cu teamviewer? Regula spune clar, nu predai poze nu ai unban, altele nu se califica ca si probe de nevinovatie..

Un hot il prinzi odata.. e ca si cum ai zice hai sa ii mai dam o sansa sa vedeti ca de data asta nu mai fura hotul.. E stupid ce ziceti voi..

Looking back..
0 0

Back to top
HaarpZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-08-2012, 09:08:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ruin wrote:

Pana una alta, Haarp, fa un lucru si da-i si tu search in toate partitiile dupa poze. Da-i dupa extensia .tga. Ca or sa iti apara. Poate ti le-a salvat in alta parte.

Am dat search atunci seara, dupa cum mi-a zis stanculescu.. si acum ce sa fac sa ma duc iar la pc-u la care am fost atunci seara ca sa poti intra cu teamviewer sa vezi pozele

P.S: ce motiv as avea sa nu dau pozele cand s-au facut si la amiaza si le-am dat.. numai ca diferenta e ca acelea au fost .bmp si astea .tga .

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 28-08-2012, 10:06:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mastermind wrote:
Da cine e Haarp sa facem atata efort? Au fost mii inaintea lui care au venit cu aceeasi explicatie ca nu le gaseste si au ramas cu ban.. Pe aia de ce nu i-ati ajutat cu teamviewer? Regula spune clar, nu predai poze nu ai unban, altele nu se califica ca si probe de nevinovatie..

Un hot il prinzi odata.. e ca si cum ai zice hai sa ii mai dam o sansa sa vedeti ca de data asta nu mai fura hotul.. E stupid ce ziceti voi..

Haarp este un jucator al acestui srv ... Tu adminule [vorba vine ca nu le ai cu adminatu] daca nu iti pasa de jucatori si le dai cu flit ca vezi doamne fara unu nimeni nu moare, in cateva luni vei ramane singur adminand pe srv si facandu-ti poze ca atat te duce pe tine capu ... De unde stii tu mastermindule ca nu are el dreptate si pozele nu se salveaza toate, de unde stii tu ca poate din cauza asta banatizilnic cn stie cati playeri degeaba, de unde stii tu ca nu este vreun bug la plugin ... Sau pe tine nici nu te intereseaza pentru ca tu le faci demo si tot degeaba ii banezi ... Pentru tine e un efort prea mare sa stai sa asculti si pe altii

0 0

Back to top
FasT*

[Account disabled]

(since 17-12-2012 14:09)

Votes: 12

Post Posted: 28-08-2012, 10:33:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca nu este treaba mea sa fiu pe aicea , dar Haarp sa sti ca daca existau alte poze cu acel nume numele pozelor era altul
exemplu : HalfLife001(1)
exemplu : HalfLife002(2)
Sper sa va ajute . Succes

Posturi unite automat, 28-08-2012, 11:33:30

Stiu ca nu este treaba mea sa fiu pe aicea , dar Haarp sa sti ca daca existau alte poze cu acel nume numele pozelor era altul

Dr.Freakz.Ro-Owner
War5.Freakz.Ro-Grunt
Furien.Freakz.Ro-Consilier

0 0

Back to top
Ruin

[Psychotic Bastard]

(since 26-06-2014 22:52)

Post Posted: 28-08-2012, 10:42:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HaarpZ wrote:
Ruin wrote:

Am dat search atunci seara, dupa cum mi-a zis stanculescu.. si acum ce sa fac sa ma duc iar la pc-u la care am fost atunci seara ca sa poti intra cu teamviewer sa vezi pozele

P.S: ce motiv as avea sa nu dau pozele cand s-au facut si la amiaza si le-am dat.. numai ca diferenta e ca acelea au fost .bmp si astea .tga .

Dar ai dat in tot pc-ul?
Si mastermind, sunt unii care vin cu scuze asta ei intrand prima oara pe server...haarp joaca de ceva timp si eu nu stiu sa fii creat probleme...
Plus ca efortul nu il faci tu. A zis stanculescu ca ar face asta. Anyway, cel mai bine e sa asteptam decizia ownerului... Avand in vedere ca e un jucator al serverului de ceva timp haarp, atat putem sa facem, sa incercam sa clarificam situatia -

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

Post Posted: 28-08-2012, 10:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TU ESTI SUSPENDAT - asa ca nu da TU lectii de adminat.. esti 0 barat..
Si uite ma ofer eu sa intru pe teamviewwer sa verific..

believe. wrote:
Mastermind wrote:

Haarp este un jucator al acestui srv ... Tu adminule [vorba vine ca nu le ai cu adminatu] daca nu iti pasa de jucatori si le dai cu flit ca vezi doamne fara unu nimeni nu moare, in cateva luni vei ramane singur adminand pe srv si facandu-ti poze ca atat te duce pe tine capu ... De unde stii tu mastermindule ca nu are el dreptate si pozele nu se salveaza toate, de unde stii tu ca poate din cauza asta banatizilnic cn stie cati playeri degeaba, de unde stii tu ca nu este vreun bug la plugin ... Sau pe tine nici nu te intereseaza pentru ca tu le faci demo si tot degeaba ii banezi ... Pentru tine e un efort prea mare sa stai sa asculti si pe altii

Posturi unite automat, 28-08-2012, 11:54:19

Diferenta poate sa fie WALL..

HaarpZ wrote:
Ruin wrote:

Looking back..
0 0

Back to top
Tasse

[`NEZEUj37!]

(since 06-07-2020 17:51)

Votes: 15

Post Posted: 28-08-2012, 11:14:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-am fost pe server cand i-ati facut pozele si toate cele, dar din ce spune rTh si FRESHTRACk reiese faptul ca ai iesit de pe server spunand ca nu gasesti pozele, iar la putin timp dupa ai revenit pe server cu alt nume 'praaH'.
Pentru mine asta ar fi de ajuns sa te las cu ban.

0 0

Back to top
HaarpZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-08-2012, 11:41:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am iesit. am primit ***.

Posturi unite automat, 28-08-2012, 12:39:24

Tasse wrote:
N-am fost pe server cand i-ati facut pozele si toate cele, dar din ce spune rTh si FRESHTRACk reiese faptul ca ai iesit de pe server spunand ca nu gasesti pozele, iar la putin timp dupa ai revenit pe server cu alt nume 'praaH'.
Pentru mine asta ar fi de ajuns sa te las cu ban.

si am intrat cu praaH ca am vrut sa joc cs.. bineinteles dupa ce am vorbit 10-15 min cu general stanculescu despre situatia din seara respectiva.
rth mi-a dat ***, nu am iesit.

Posturi unite automat, 28-08-2012, 12:41:26

FasT* wrote:

chestia cu (1) (2).. cum apare pe server daca intra mai multi cu acelasi nume merge doar la foldere.. cand dai new folder.. nu si la poze

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

Post Posted: 28-08-2012, 11:55:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CS-ul cand face un screenshot nu salveaza niciodata peste ceva existent, ci mai intai citeste ce e in folderul cstrike si incepe sa salveze fisierele cu numere mai mari decat ultimul existent.. Deci lasa vrajeala asta haarp.. nu duce nicaieri si unban nu iei pe nicio scuza decat pe dovezi..

Looking back..
0 0

Back to top
HaarpZ

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-08-2012, 12:19:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mastermind wrote:
CS-ul cand face un screenshot nu salveaza niciodata peste ceva existent, ci mai intai citeste ce e in folderul cstrike si incepe sa salveze fisierele cu numere mai mari decat ultimul existent.. Deci lasa vrajeala asta haarp.. nu duce nicaieri si unban nu iei pe nicio scuza decat pe dovezi..

Am fost si eu admin si am facut destule poze la acel timp, la unii chiar nu se salveaza in contiunuare chiar daca asa e pluginu poate a avut o eroare habar n-am, de ce pozele .bmp s-au salvat si cele .tga nu? Cand vrei sa salvezi niste "desene in paint" le salvezi 'untitledl' la a doua poza te intreaba daca vrei sa o inlocuiesti pe prima cu a doua. asa poate a fost la plugin daca gaseste ceva existent nu poate inlocui.. habar n-am de ce nu s-au salvat..

Ce dovezi vrei sa aduc.. spune si voi incerca sa postez

Astept parerea la owner, sa nu o mai lungim atat.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 28-08-2012, 12:28:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai dreptate belive. , este un jucator al comunitatii freakz , asa cum au fost si altii si asa cum o sa vina altii. Au fost prinsi admin cu cod , playeri care credeam ca sunt "buni" aveau cod. Nu am dubii asupra faptului ca sunt si admini buni pe server , de aceea ne strofocam atat sa tinem un joc curat.
As vrea sa te intreb daca ti se pare normal ca tu sa stai pe un player asupra caruia sa ai dubii , sa i faci poze si sa iti spuna ca nu a gasit decat 1 poza . Sa iti spuna defapt ca joaca de la un prieten si cand ii ceri id sa ti le predea sa iti zica "nu le gasesc" . Sa i se explice pe chat , in timp ce sta spectator ca le gaseste in acelasi loc unde le-a gasit si pe primele 4 cand i s-au facut .
Tu ce ai face in locul meu ??? Ai tolera asta si ai zice "bine, hai joaca" ... ??? Atunci eu te intreb : noi , ce rol mai avem ? Iar pentru cei care spun , sa intram in calc lui cu teamviewer si sa faceti poze si sa vedem si bla bla bla ... haideti sa fim seriosi , cati au profitat de asemena privilegii ??? "Ghinionul" lui ca a jucat de la un prieten , dupa ban a intrat cu alt nick "praaH" pentru simplu motiv ca a vrut sa joace si nu a tinut cont ca nu isi clarificase situatia .
Deci , in ultimul rand ale acestui post rog un owner sa ia o decizie .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
zarkawi

[Mentally Stable]

(since 21-05-2016 18:04)

Votes: 13

Post Posted: 28-08-2012, 12:55:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt cazuri in care 7,4 milioane de oameni cred ceva dar datorita rigorilor regulamentelor, acestia sunt ignorati. Poate este imoral sa l favorizam pe Haarp in a parasi serverul nemeritat dar politica de nivel inalt cat si servere cu reputatie ireprosabila nu admit exceptii. Daca am face rabat de la ce am construit cu greu in atatia ani, comunitatea internationala cat si jucatorii fideli s ar simti tradati.
Poate analogia nu mi este total apreciata, dar precum eu pot juca mereu fara cod, precum sefi de state cashtiga la masa verde in acelasi mod si Haarp isi va lua adio de la War3.
Umila mi parere...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 28 August 2012 22:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 11-11-2024, 18:40:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x